Şimdi Ara

HTC 10 inceleme 'En iyi telefon olabilir mi?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guhong01

İsterse içinde i7 işlemci olsun, günün sonunda ben ön panelin yarısının çerçeve olduğu bir cihaza bakıyorsam benden uzak olsun

Yüzde 71 ne zamandan beri yarısı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg 5 ile yarışır yılın telefonu olarak. Ama lg 5 benim için tercih olurdu. Nedeni ise malum geliştirilebilir yapısı ile. 360 derece kamera, Vr gözlük , externe ses modülü vs gibi özellikler cezbedici.

• yılın en leş tasarımlı amiral gemisi

• Bunda kuik sarz 3 varken s7 kuik sarz 2 ile nasil bundan daha hizli doluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jupiterli61 -- 14 Mayıs 2016; 22:08:58 >
  • ALTTAKİ BOŞLUĞU BİRAZ DAHA BÜYÜTÜRLERSE YILIN EN KÖTÜ TASARIM ÖDÜLÜNE LAYIK OLACAK HTC

• şu telefonu almamak için sebepler:
    - mono tek hoparlör,
    - 3000 mah batarya, 3500 mah olabilirdi en az 5.2 inç için, 5.5 olsaydı da 4000 mah tercihimdi.
    - 5.2 inç ekran 5.5 inç olabilirdi.
    - dahili depolama tek seçenek olarak 64 gb gelmeliydi, en azından htc fiyat olarak bunu hakediyor olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 14 Mayıs 2016; 22:14:03 >

• Bu mesaja eklenen görseller:

HTC 10 inceleme 'En iyi telefon olabilir mi?'

• Tasarımı gerçekten hiç premium hissiyatı vermiyor. Hatta G2, G3'e çok benzettim tasarımını. Ama G3 premium hissi veriyor arkadaki tuşlar ve fırçalanmış görüntüsüyle G3 kullanıcısı olarak yapıyorum bu durumu. Şaka bi yana ben HTC 10'nun tasarımını gerçekten çok pasif buldum G5 ve S7 karşısında. Çok kaba abi yıl olmuş 2016 S7'ye bak düz telefon adamlar kamera çıkıntısınıda halletti çok iyi oldu. G4'ten sonra G5'te ince. Mi5'te çok ince. Gm 5 Plus rakipleri olmasa da donanım bazında görünüş olarak bence daha premium HTC 10'dan. Bilemedim ben tasarım konusunda en kötü puanı HTC 10'a verirdim.

• jupiterli61 J kullanıcısına yanıt
    iyi de lg g5 de oyuncak telefon gibi, bataryayı tak-çıkar, tak-çıkar.
  • ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    şu ortamda en iyisi s7 edge gibi gözüküyor.

ya da biraz daha bekleyip note 6 alınabilir.
  • Telefon HTC nin daha önceki çıkardığı telefonlar göze alındığında iyi olmuş fakat bir de fiyat konusu var m9 un (kötü dediğimiz telefon) girişi yanlış hatırlamıyorsam 3000 lira üstüydü bunu tahmin edemiyorum.

• kalın çerçeveler telefonun tüm karizmasını siliyor. Arka kısımdaki kocaman HTC yazısı ayrı bir alem zaten. samsung-lg-htc arasında kalsam gidip ne LG nede HTC almam. Bu sene samsungun yılı olacak muhtemelen.
  • Mesut abi sence G5 mi Htc 10 mu?
  • Home tuşu korsan telefonları andırıyor. Gerçekten kötü görünüyor.

Htc'nin kasa ve malzeme kalitesine laf yok. Gerçekten çok iyi. Ama o kalınlığa 3000 ma pil çok yetersiz. 3 milyar para ver 3.5-4 saat ekran süresi al... Burası olmamış.

• Bu yıla damgasını Nokia vuracak 3. çeyreği bekleyin

• yorum yapanlar neyin kafasını yaşıyor acaba_? biri diyor premiyom durmuyor lg daha şık falan bu cihazı elinize almadan atıp tutmayın.. özellikle koyu gri olan renk çok şık ve kalite bakımından cihazı kullanıp test edip te malzeme kalitesine ve şıklığına laf söyleyen yok. daha farklı olabilirdi diye yorum yapılıyor sadece ama nasıl farklı. lg g5 zaten kaplama telefon iki gün sonra testlerdende belli kaplaması dökülünce ağlamaya başlarsınız. modüler miş öyle saçma bi modülerlikmi olur! bu cihazda olanlara ekstra koca koca parçalar takarak ulaşırsınız anca. g3 ve g4 kullananların hepsi bilir cihazı zorlarsan lg nin ömrü 6 aydır. sonra saçmalamaya başlar. a9 bile iphone çakması denmesine rağmen malzeme kalitesi şıklığı bakımından daha iyiydi aypondan. ben bu cihazı alacak değilim 3000tl hiçbir tel haketmez benim gözümde. 2. el 1000e düşer alırım satarım. kullanmadan eline bile almadan hatta yakından bile görmeden atıp tutanlar anca yorum yazmak için yazıyor. samsung da 4 sene daha aynı tasarımla gider. şekli güzel olan kavisli ekran ondada cihazı elinizin içinde tutunca sürekli ekrana temas halindesiniz çok rahatsız edici bişey. düz ekranlı modelide zaten özellik olarak bi artısı yok tarasımda güzel değil. önce bi telefonu elinize alın sonra atıp tutmaya başlayın. benim telefonda aradığım hız ses ve kamera hepsi bunda en üst seviyede piyasadaki cihazlara bakınca. siz ne arıyorsunuz onu çözemedim. sanki dışarda gezerken ceplerinde 3 parça modül taşıyacaklar sanki vr gözlük takıp dolanacaklar.

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Abisi en iyisi s7 serisi bunlari birak

• quote:

Orijinalden alıntı: Heydudee

24 bit diyoruz da Flac tipi yüksek kaliteli ses dosyası kullanmadığımız sürece gelişmiş bir equalizer dan baska bir sey degil

320kbps 16bit MP3'ler var bende

Benim bütün müziklerim (400+) flac, alac ve aiff üçlüsünden oluşuyor m7'de bariz kalite farkı hissediliyor bunda nasıl olur düşünemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Mesut abi sence G5 mi Htc 10 mu?

Htc 10

• Bir kere Sense araüyüzü bile bu telefonu almak için yeterli bir sebep. Hi-Res ses sistemi, BoomSound hoparlörler, 1 voltluk kulaklık çıkışı (ki benim gibi müzisyenler için en kilit özellik), 1.55 mikron piksel boyutu, 24-bit ses kaydı gibi bir sürü multimedya özelliğini bir arada sunuyor olması kesinlikle alınmasına değer. 1 voltluk çıkış bile alınöadı için yeterli bir sebep. Tasarım kötüymüş de bilmem ne. Tasarımın canı cehenneme. Telefonun içindeki özellikler iyi olduktan sonra yemişim tasarımı. Tasarım da tasarım içine bakın azıcık şekil şukul insaları sizi. Yoksa kullandığım 6s'i masaya koyduğumda ne S7 kalıyor ne G5. Hepsinin havası sönüyor. Adam görünce iPhone kaç bu diyor. Dikkat çekiyor hemen. Ama ben şekil şukul sevmediğim için nasipse 6s'ten kurtulacağım. Ya yeni çıkacak olan Nexus'u alacağım ya da HTC 10. Bekliyorum bu telefonu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.