Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lawyer25

sen bıraktın RR nin yeni sürümü gelmiyor artık hocam; bu nasıl iş! 3 gündür ses soluk yok. sen mi hazırlıyordun yoksa romu?

Geri dönerim belki
  • Çok teşekkür ederim hocam, dediğiniz gibi sonuçta uyum riski de var o yüzden Titanium ile veri yedeği alıp ayarları yeniden yapmaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TWRP 3.1.0.0 sürümü gelmiş. Ben pek fark göremedim ama değişiklik listesi bayağı uzun. Flashify ile flaşladım ben

dl.twrp.me
    Download twrp-3.1.0-0-pme.img
    https://dl.twrp.me/pme/twrp-3.1.0-0-pme.img.html
  • İşlemlere başlamak için soruyorum bu cihazın cid ve mid değerlerine nereden bakıyoruz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkarbey

İşlemlere başlamak için soruyorum bu cihazın cid ve mid değerlerine nereden bakıyoruz acaba

İlk sayfadan :

CID-MID'inizi öğrenme :

Fastboot komutu ile tırnak işaretleri olmadan "fasbtoot getvar all" yazıp enter'a basın
    Ya da cihazı download modda açın orada yazar.
  • Ben neden göremiyorum bubahsedilen şeyleri. biraz daha yapamazsam kırıp atıcam cihazı.***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***
  • maximus hd rom yüklerken bootlopta kaldım napmalıyım yeşil htc ekranında kaldım kapanmıyorda @ordeniz
  • quote:

Ben neden göremiyorum bubahsedilen şeyleri. biraz daha yapamazsam kırıp atıcam cihazı.***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

Cihaz locked olduğu için göremiyorsun hocam.Ve zaten locked ise Cid-Mid elleyemezsin Fastboot yöntemini deneyin gösterir o.

• quote:

Orijinalden alıntı: |SteeL|

maximus hd rom yüklerken bootlopta kaldım napmalıyım yeşil htc ekranında kaldım kapanmıyorda @ordeniz

Bootloop dediğiniz sürekli yeniden mi başlıyor,yoksa o ekranda takılı mı kaldı? Bir de kaç dakikadır bekliyorsunuz?
    Hangi sürüm hangi romdan geçmeye çalışıyorsunuz?
    Cihaz soff ve bootloader durumu firmware sürümü nedir?
    Bir 20 saniye falan ses kısma ve power'a basarsanız fastboota düşebilirsiniz belki,bir deneyin.Oradan da fastboot reboot recovery yaparsanız TWRP'ye dönersiniz.
  • yeniden başlamıyor yeşil htc ekranında şuanda yarım saat oldu 41.3 stock romdaydım soff ve unlock yaptım twrp yükledim sonrasında wipe işlemlerini yapıp romu flaşladım şimdi kapanmıyor cihaz htc yazısında takıldı cmd ekranından reboot olurmu ki ses açma + güç tunubu da denedim
  • bootloader kilidini açmaya çalışırken fastboot oem get_identifier_token yazdığımda waitind devices gibi bir yazı alıyorum
  • quote:

bootloader kilidini açmaya çalışırken fastboot oem get_identifier_token yazdığımda waitind devices gibi bir yazı alıyorum

Cihazı görmüyor olabilir. adb devices yazınca device listeleniyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

bootloader kilidini açmaya çalışırken fastboot oem get_identifier_token yazdığımda waitind devices gibi bir yazı alıyorum

Cihazı görmüyor olabilir. adb devices yazınca device listeleniyor mu?

Evet cihazı görüyo HTC falan yazıyo. Bi yerde videoda fastboot devices yazıyo onu ben yazınca tepki vermiyor. Yakın zamanda tekrar iyice araştırıp deniyeceğim.

• hunkarbey H kullanıcısına yanıt
    Hocam o sırada önce adb kill-server sonra adb start-server yazıp tekrar adb devices yazmayı dener misiniz?

• Bu hafta sonu @BomberMAn_01 ile görüşüp birlikte yapacağız. Umarım becerebiliriz. Gelmek isteyen olursa İstanbula beklerim.

• Hocam RR nin 14 Mart sürümünü yükledim az önce. Şebeke gitti ; resimdeki hatayı alıyorum...

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 14 Mart 2017; 13:36:14 >
  • quote:

Hocam RR nin 14 Mart sürümünü yükledim az önce. Şebeke gitti ; resimdeki hatayı alıyorum...

Sürüm hatalı hocam,yapımcı düzeltiyor,bitince yeni sürümü atacak.Taban sorunluymuş.Bir önceki sürüme geçin,ya da yedek aldıysanız geri yükleyin.Bugün yarın çıkar düzeltilmişi.

• quote:

quote:

Hocam RR nin 14 Mart sürümünü yükledim az önce. Şebeke gitti ; resimdeki hatayı alıyorum...

Sürüm hatalı hocam,yapımcı düzeltiyor,bitince yeni sürümü atacak.Taban sorunluymuş.Bir önceki sürüme geçin,ya da yedek aldıysanız geri yükleyin.Bugün yarın çıkar düzeltilmişi.

10 mart sürümünü indirdim. yüklesem sıkıntı olmaz demi?

• quote:

quote:

quote:

10 mart sürümünü indirdim. yüklesem sıkıntı olmaz demi?

Sanmıyorum,zaten sıkıntı olursa,gönderdiğin ekran görünütüsündeki gibi birşey olur,o zaman da baştan artık.
    Aklınızda bulunsun,her yeni yüklemeden önce bir nandroid bir Titanium yedeği alın.Herşey daha rahat olur.

• Hocam hatırlar mısınız bilmiyorum ama ilk official Nougat geldiğinde yapamamıştım sizin yardımınızla güncellemiştim. (Tekrar teşekkürler bu arada ) Bir link vermiştiniz (official sürümün zipiydi yanlış hatırlamıyorsam) onu manuel olarak kurup yapmıştım. Ama o zamandan beri farklı romlarda da stock romda da açılış ekranında beyaz HTC logosunun altında kırmızı bir şekilde "bu sürüm geliştiriciler içindir htc'nin izni olmadan dağıtmayın.." şeklinde devam eden İngilizce bir yazı çıkıyor, bunu engellemenin kolay bir yolu var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 14 Mart 2017; 18:28:0 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.