Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ddiscoveryy

Hocam bir de şebeke hep 3G'de, 4/4.5G'ye geçmiyor hiç, bu ne olabilir?

Hücresel ağlardan sececeksiniz GSM wcdma lte ayarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bir de şebeke hep 3G'de, 4/4.5G'ye geçmiyor hiç, bu ne olabilir?

Ayarlar,diğer,hücresel ağlar,tercih edilen ağ türü,gsm/wcdma/lte yada da wcdma/lte.
    google kamerayı deneyin bir de. ya da marketten özellikli herhangi başka bir kamera.
  • Eyvallah :)

Yazdıkça aklıma soru geliyor kusura bakmayın, şu home butonuna iki kez basınca ekranın kapanmasını nasıl devre dışı bırakabilirim?

Bir de yazı tipi değiştirmek istiyorum, Sense'de iken Kelly Grab kullanıyordum Htc Temalar uygulaması sayesinde, şimdi tekrar onu kullanabilme şansım var mı?

• quote:

Eyvallah :)

Yazdıkça aklıma soru geliyor kusura bakmayın, şu home butonuna iki kez basınca ekranın kapanmasını nasıl devre dışı bırakabilirim?

Bir de yazı tipi değiştirmek istiyorum, Sense'de iken Kelly Grab kullanıyordum Htc Temalar uygulaması sayesinde, şimdi tekrar onu kullanabilme şansım var mı?

Kişiselleştirme-tuslar-donanim tuşları. Htc nin uygulamaları kullanılmıyor malesef ; temalar da dahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 10 Mart 2017; 20:5:27 >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam dediğiniz yerden denemiştim zaten olmuyor maalesef :(

Başka bir şekilde bu yazı tipini kuramaz mıyım peki?

• quote:

Resimdeki aylardan olmadığına emin misiniz? Yazı tipi için play store dan program indirip deneyebilirsiniz...

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çift tıklamada eylem yok yazıyor ama yine devre dışı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

quote:

Resimdeki aylardan olmadığına emin misiniz? Yazı tipi için play store dan program indirip deneyebilirsiniz...

Kernelin kendi içinde de var,oy üzden gitmiyor,EX KERNEL MANAGER içinden jestler,home button double tap to sleep iptal edip yanındaki yuvarlak düğmeyi mavi olacak şekilde tıklayın.

edit : Yanlış alıntı olmuş,bir üstteki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 10 Mart 2017; 20:17:12 >

• Eyvallah hocam hallettim :) Son olarak ekran kapalıyken home buttona dokunarak ekranı uyandırma (kilit ekranına gelme) var mı bu romda? Ayarları baya kurcaladım ama bulamadım

• quote:

Eyvallah hocam hallettim :) Son olarak ekran kapalıyken home buttona dokunarak ekranı uyandırma (kilit ekranına gelme) var mı bu romda? Ayarları baya kurcaladım ama bulamadım

Yok o hocam maalesef.
  • @ordeniz hocam Maximusta bildirim panelini şeffaf yapma şansımız varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BomberMAn_01

@ordeniz hocam Maximusta bildirim panelini şeffaf yapma şansımız varmı acaba?

Yok maalesef. Maximus'ta zaten kişiselleştirme yok hiç. Viper'a bakacaksınız bu gibi şeyler için.
  • Dirty Unicorns testim başladı.

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** ***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***
    ***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)******HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

• ilk %10'luk şarj tüketimi.

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)******HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

• %20

• quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Dirty Unicorns testim başladı.

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** ***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

Arayüz gayet hoş görünüyor hocam ; pil süresi de gayet iyi gibi. Denemeye değer duruyor

• Arayüz substratum teması Reverie ve Nova launcher+ Fallies simge paketi.RR de bulunan özelliklerin hepsi Yok ama pil kesinlikle daha iyi gibi, bir de daha stabil geldi bana.birazdan da atıp mobil veri kapatıp yatıcam, bakalım gece ne kadar düşecek pil.

• Mobil veriyi kapatıp yatıyorum,sabah kalkınca ss atarım yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 12 Mart 2017; 10:3:36 >

• 10 saatte %3 düşmüş gece. Çok iyi değerler alıyorum pil adına.

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)******HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)******HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

• Hocam baya iyi cidden. İndirme linkini paylaşabilir misiniz ben de denemek istiyorum Bi de herhangi bir bug, sorun falan var mı?

Edit:https://download.dirtyunicorns.com/pme/Official/ bu galiba hocam doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 12 Mart 2017; 10:52:2 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.