Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olsaymış güzel olurmuş hocam ya, şimdi müzik açınca direkt farkettim olmadığını. Neyse artık poweramp'in ayarlarından bir şeyler yapıcam mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddiscoveryy

Olsaymış güzel olurmuş hocam ya, şimdi müzik açınca direkt farkettim olmadığını. Neyse artık poweramp'in ayarlarından bir şeyler yapıcam mecbur

haklı olabilirsiniz çünkü ben bu roma geçtiğimden beri kulaklığı henüz takmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

quote:

Orijinalden alıntı: BomberMAn_01

quote:

Hocam bu arada bu romun sürümü nedir? Ben 2.41.401.4'e yükselttim de .4 değilse olmuyor sanırım S-Off değilim, romu indirmeye başladım da kurmadan önce sorayım bi dedim.

Edit: Şimdi kurdum hocam romu, şimdilik her şey dört dörtlük Özlemişim Resurrection'ı

Gecenin bir yarısı aklıma girdiniz RR yüklüyorum bende şimdi iniyor. Bu gün de sabahçıyız sayenizde

130 uygulamayı yeniden yüklemek ölüm geliyor insana. Uygulamalarımı verileri ile yedekleyebilecek bir uygulama bilen var mı? Yani instagramı yedekleyip tekrar yükleyince benden tekrar giriş yapmamı istemeyecek

aradığınız program, titanium backup hocam... yalnız twitter ve instagram tekrar giriş yaptırıyor yedeklemeyi yüklediğiniz zaman; diğer programlar aynı şekilde kaldığı yerden devam ediyor..

Hocam ben SuperBackup kullanıyorum. Onda rehber mesajlar vs komple yedeğini alıyor. Uygulamaların apk dosyalarını yedekliyor ve tekrar yüklerken sıfırdan apk kurdurtuyoor bana. Uzun iş. Daha hzılı yapan bişey arıyoum. Bi de hesapları tekrar açma olayı var tabi

• quote:

Arkadaşlar şimdi aklıma geldi de, bu dolby audio olayını kullanamıyor muyuz RR'de?

Magisk varsa oradan indirip kullanabilirsin hocma
  • BomberMAn_01 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam şimdi kurdum deneyeceğim :)

• quote:

Eyvallah hocam şimdi kurdum deneyeceğim :)

nasıl ve nerden kuruluyor?
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Magisk Manager'ı aç hocam menüde downloads var orda Dolby Atmos var.

• quote:

teşekkür ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Ben de teşekkür ederim sizlere arkadaşlar.Forum demek yardımlaşma demek.

Bu arada ben bugün yarın RR'den Dirty Unicorns'a geçiş yapıp onu test edicem birkaç gün. Zaten kurdum da , pil çok iyi geldi onun için yarın birgün çıkacak olan yeni sürümünü daha özenli kurup daha uzun test edicem. Çünkü yaklaşık 6-7 saat ekran süresine gidiyordum şarja takmadan önce.yüzde 50 idi şarja taktığımda ve 3 buçuk saat ekran süresi almıştım. Şaşırdım açıkçası.
    RR kadar özelleştirme yok,daha önceki kurup kaldırmamın sebebi de kilit ekranı çift tık ile açma olmayışı idi ki hala yok ama bir dener haber ederim size.
    Saf AOSP olması da cabası,hiç LOS ile alakası yok taban olarak. bir iki tane de substratum tema alıp baıcam,yeni tema motoru bu custom romlarda AOSP'de.
    Güzel birşey bulmuş olabilirim.Deneyip yorum yazarım.

Yazacak o kadar çok şey var ki ne desem nereden başlasam bilemedim. @ordeniz hocam sen buraların kralısın :) Ben 4 aydır HTC10 takibindeydim. Genelde bir cihaz ilk çıktığı anda(hatta cihaz piyasaya çıkmadan) takibe başlarım ve belli bir süre sonra da alırım o cihazı. Çünki kafama koyduğum şeyi yapmaktan hiçbirşey vazgeçiremez beni. Lumia 1020 (41 Megapixel Kameralı telefon) ve LG G4'ü de bu şekilde almışımdır. Yaklaşık bir ay önce de HTC10'uma kavuştum. Uzun süre takip ederek aldığım bir cihaz. Bir ara S7 edge ile arasında gidip gelmeme rağmen ses kalitesinden dolayı HTC'ye yöneldim. Bi de fiyat farkı var tabi

@lawyer 25 ve @ddiscoveryy siz de benim gibi cihazınız yokken buraları takip ediyordunuz. neredeyse hepimiz @ordeniz hocamın yardımları destekleri ve yönlendirmesi sayesinde aldık bu cihazı. Ben çok memnunum. G4'ten sonra ekran biraz küçük geliyor tabi ama alıştım artık. Bunları yazmanın yeri burası değil biliyorum

Sözün özü, Kralımız sen çok yaşa

• quote:

quote:

teşekkür ettim

Hocam o Dolby Atmos stocktaki Dolby BoomSound ile farklı yalnız bilginize. Bi de biraz fazla kurcalayınca sesi bozuyor. Daha doğrusu bana göre düşük seviye sesteki bass oranını arttırıyor sadece. Sesi arttırdığı söylenemez. Bi de ekolayzer ayarı yaparsınız.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ettim

Hocam o Dolby Atmos stocktaki Dolby BoomSound ile farklı yalnız bilginize. Bi de biraz fazla kurcalayınca sesi bozuyor. Daha doğrusu bana göre düşük seviye sesteki bass oranını arttırıyor sadece. Sesi arttırdığı söylenemez. Bi de ekolayzer ayarı yaparsınız.

eyvallah hocam...

• arkadaşlar şu pil değeri yüzde 10 un altına düştüğü zaman sürekli yanıp sönen bildirim ışığını kapatmanın bi yolu yok mu?
  • quote:

quote:

Ben de teşekkür ederim sizlere arkadaşlar.Forum demek yardımlaşma demek.

Bu arada ben bugün yarın RR'den Dirty Unicorns'a geçiş yapıp onu test edicem birkaç gün. Zaten kurdum da , pil çok iyi geldi onun için yarın birgün çıkacak olan yeni sürümünü daha özenli kurup daha uzun test edicem. Çünkü yaklaşık 6-7 saat ekran süresine gidiyordum şarja takmadan önce.yüzde 50 idi şarja taktığımda ve 3 buçuk saat ekran süresi almıştım. Şaşırdım açıkçası.
    RR kadar özelleştirme yok,daha önceki kurup kaldırmamın sebebi de kilit ekranı çift tık ile açma olmayışı idi ki hala yok ama bir dener haber ederim size.
    Saf AOSP olması da cabası,hiç LOS ile alakası yok taban olarak. bir iki tane de substratum tema alıp baıcam,yeni tema motoru bu custom romlarda AOSP'de.
    Güzel birşey bulmuş olabilirim.Deneyip yorum yazarım.

Yazacak o kadar çok şey var ki ne desem nereden başlasam bilemedim. @ordeniz hocam sen buraların kralısın :) Ben 4 aydır HTC10 takibindeydim. Genelde bir cihaz ilk çıktığı anda(hatta cihaz piyasaya çıkmadan) takibe başlarım ve belli bir süre sonra da alırım o cihazı. Çünki kafama koyduğum şeyi yapmaktan hiçbirşey vazgeçiremez beni. Lumia 1020 (41 Megapixel Kameralı telefon) ve LG G4'ü de bu şekilde almışımdır. Yaklaşık bir ay önce de HTC10'uma kavuştum. Uzun süre takip ederek aldığım bir cihaz. Bir ara S7 edge ile arasında gidip gelmeme rağmen ses kalitesinden dolayı HTC'ye yöneldim. Bi de fiyat farkı var tabi

@lawyer 25 ve @ddiscoveryy siz de benim gibi cihazınız yokken buraları takip ediyordunuz. neredeyse hepimiz @ordeniz hocamın yardımları destekleri ve yönlendirmesi sayesinde aldık bu cihazı. Ben çok memnunum. G4'ten sonra ekran biraz küçük geliyor tabi ama alıştım artık. Bunları yazmanın yeri burası değil biliyorum

Sözün özü, Kralımız sen çok yaşa

Teveccühünüz hocam.Sağolun güzel sözleriniz için.

• quote:

arkadaşlar şu pil değeri yüzde 10 un altına düştüğü zaman sürekli yanıp sönen bildirim ışığını kapatmanın bi yolu yok mu?

Hocam bende RR yok,ona göre,tam yeri olmayabilir ama şuraya bir bakın : RR kişiselleştirme ayarlarının olduğu yerde,Durum çubuğu,Bildirimler,Güç bildirim kontrolleri/power notification controls kısmı bununla alakalı olabilir,aç/kapa yapıp deneyin.
    ama dediğim gibi tam yerini hatırlamıyorum.
  • quote:

quote:

arkadaşlar şu pil değeri yüzde 10 un altına düştüğü zaman sürekli yanıp sönen bildirim ışığını kapatmanın bi yolu yok mu?

Hocam bende RR yok,ona göre,tam yeri olmayabilir ama şuraya bir bakın : RR kişiselleştirme ayarlarının olduğu yerde,Durum çubuğu,Bildirimler,Güç bildirim kontrolleri/power notification controls kısmı bununla alakalı olabilir,aç/kapa yapıp deneyin.

Yok hocam ; bulamadım malesef...

• Arkadaşlar 2 sorum var RR ile ilgili. Birincisi bugün yüzde 65 civarı iken resimdeki gibi birden düşüş oldu. Ekranı açtığımda yüzde 55ti. Gün içinde baya iyi gidiyordu batarya ama şu an yüzde 12 kaldı ve 3 sa 45 dk ekran süresi var. Bu zamanla düzelir mi yoksa bir sıkıntı mı var?

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

Bir de telefonun orijinal kamera uygulamasını kullanmak istiyorum ama apk mirror'dan indirdiğim apk ile kurduğum zaman açılıp hemen kapanıyor kamera. Bunun çözümü var mı?

Bir soru daha vardı aklımda ama şu an unuttum aklıma gelince yazıcam

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam ; bulamadım malesef...

Ayarlardan yazıp aratın dediğim menüyü.Belki çıkar.

• quote:

Arkadaşlar 2 sorum var RR ile ilgili. Birincisi bugün yüzde 65 civarı iken resimdeki gibi birden düşüş oldu. Ekranı açtığımda yüzde 55ti. Gün içinde baya iyi gidiyordu batarya ama şu an yüzde 12 kaldı ve 3 sa 45 dk ekran süresi var. Bu zamanla düzelir mi yoksa bir sıkıntı mı var?

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

Bir de telefonun orijinal kamera uygulamasını kullanmak istiyorum ama apk mirror'dan indirdiğim apk ile kurduğum zaman açılıp hemen kapanıyor kamera. Bunun çözümü var mı?

Bir soru daha vardı aklımda ama şu an unuttum aklıma gelince yazıcam

hocam o "kırık" yeri diyorsan,telefon orada kapanıp açılmış.Ani düşüş kapanıp açılmada olur,biraz gözlemleyin,tekrar yaparsa bakarız.
    Orjinal kamera LOS ve AOSP tabanlı romlarda kullanılamaz hocam.

• Eyvallah hocam, kapanıp açılmadı ama anlamadım ben de ilk defa gördüm böyle bir şey. Belki ilk şarj olduğu içindir, bakalım artık. Kamera olayı kötü oldu ya bunun ön kamerası biraz daha kötü gibi geldi :/

• Hocam bir de şebeke hep 3G'de, 4/4.5G'ye geçmiyor hiç, bu ne olabilir?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.