Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • US UNLOCKED 2.48.617.1 ruu.exe ana mesaja eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

US UNLOCKED 2.48.617.1 ruu.exe ana mesaja eklendi.

yükleyip farklı bisey gören varsa bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Fark yok,güvenlik güncelleştirmesi vs. için kurabilirsiniz. Ufak tefek sistem düzeltmeleri vardır. En güncel sürüme sahip olmak istiyorsanız kurabilirsiniz. TR romundan daha güncel en azından,ve daha hızlı da güncelleme alıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Fark yok,güvenlik güncelleştirmesi vs. için kurabilirsiniz. Ufak tefek sistem düzeltmeleri vardır. En güncel sürüme sahip olmak istiyorsanız kurabilirsiniz. TR romundan daha güncel en azından,ve daha hızlı da güncelleme alıyor.

valla hocam benimki asia romu olduğu için uzaktan izliyorum anca s-off yapıp cid mid degistirmem lazim o da 25 dolar az para diil vermek istemiyorum böyle devam şimdilik

• Arkadaşlar merhaba;

Daha önce M7 şimdi de M10 kullanıyorum.daha önce hic root/rom işleriyle uğraşmadım hiçbir bilgim yok.imei değiştirmek istiyorum,maalesef imeim blokelendi görüşme yapamıyorum telefonla.yardimci olabilecek var mı bu tarz işlemlerle imei degistirebiliyor muyuz yoksa direk bir telefoncuya mi gitmeliyim:)

Şimdiden teşekkür ederim,kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 7 Mayıs 2017; 17:50:22 >
  • Salı günü Ankara'da olacağım. Ucuza S-OFF yaptırmak isteyen varsa pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BomberMAn_01

Salı günü Ankara'da olacağım. Ucuza S-OFF yaptırmak isteyen varsa pm atsın

Üstteki arkadaş IMEI soruyordu

• quote:

quote:

Onunla haberleştik yarın Ankara'da halledeceğiz :)

• quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

sağolsun BomberMan arkadaşımız halletti olayı.çaylarımızı içerken hem güzel bir sohbet ettik hemde işlemleri halletti sağolsun.

Arkadaş konusuna hakim eğer bu konularda işiniz düşerse çekinmeye gerek yok.

• HTC 10 kaçak aldığım telefonuma android 7 yi yukledim ve dun itibariyle kapandı. İmei atmak istedim yalnız telefoncu arkadaş daha android 7 için programın olmadığını söyledi eski sürüme de çeveremem dedi ne yapmam gerekir arkadaşlar telefon elimde patladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.aykal88

HTC 10 kaçak aldığım telefonuma android 7 yi yukledim ve dun itibariyle kapandı. İmei atmak istedim yalnız telefoncu arkadaş daha android 7 için programın olmadığını söyledi eski sürüme de çeveremem dedi ne yapmam gerekir arkadaşlar telefon elimde patladı.

telefonun bootloader kilidini açıp rootlayacaksınız. sonra sunshine adlı programı kurup 25 dolar karşılığında s off olacaksınız. bunları hallettikten sonra imei işi çok basit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.aykal88

HTC 10 kaçak aldığım telefonuma android 7 yi yukledim ve dun itibariyle kapandı. İmei atmak istedim yalnız telefoncu arkadaş daha android 7 için programın olmadığını söyledi eski sürüme de çeveremem dedi ne yapmam gerekir arkadaşlar telefon elimde patladı.

O telefoncunun dünyadan haberi yok hocam. Ben daha dün @makinamühendisi nickli arkadaşın 2.41.401.3 sürüm cihazına S-OFF, Super CID, IMEI, 2.41.401.4, MaximusHD 3.7 yükleme işlemlerini yaptım. Eski sürüme çevirmek için S-OFF şart. Bu işlem zaten 25 dolar yani yaklaşık 90 lira. Ben bahsettiğim bütün işlemleri 100 liraya yaptım. Ayrıca imei için eski sürüme dönmeye falan gerek yok. o telefoncu yapamayacağını bildiği için seni başından atmaya çalışmış

• benim şöyle bi sorum olucak ben cihazın s - off -on kidini açtım yani viper rom yükledim ben cihaza bu kilidi orjinal haline bide stock roma çevirdimde dönermi eski haline cihaz garantiye girecek bi şekilde olmasını istiyorum çünkü kaskosuda var benim cihazın bi kaç kamera sorunu var şarj çok çabuk bitiyor şarj %16 altında fotoraf çekince telefon kapanıyor şarj birden azalıyor onun için garantiye göndericem ama garanti kapsıcak şekilde olması lazım cihazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa__54

benim şöyle bi sorum olucak ben cihazın s - off -on kidini açtım yani viper rom yükledim ben cihaza bu kilidi orjinal haline bide stock roma çevirdimde dönermi eski haline cihaz garantiye girecek bi şekilde olmasını istiyorum çünkü kaskosuda var benim cihazın bi kaç kamera sorunu var şarj çok çabuk bitiyor şarj %16 altında fotoraf çekince telefon kapanıyor şarj birden azalıyor onun için garantiye göndericem ama garanti kapsıcak şekilde olması lazım cihazın

@ddiscoveryy nickli arkadaş geçen gün cihazını satmak için ilk haline döndürmüştü.Onda s-off değildi,siz bootloader kilitlemeden önce fazladan fastboot oem writesecureflag 3 komutunu gireceksiniz o kadar
  • En stabil rom hangisi unlocked cihaİm. Hangisi stabil batarya olarak üzmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

En stabil rom hangisi unlocked cihaİm. Hangisi stabil batarya olarak üzmez.

Stock olarak US unlocked,custom ise RR ve DU.

TR rom iseniz,US ul. geçiş yapmak için s-off olmanız şart.

• Sagolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

En stabil rom hangisi unlocked cihaİm. Hangisi stabil batarya olarak üzmez.

Stock olarak US unlocked,custom ise RR ve DU.

TR rom iseniz,US ul. geçiş yapmak için s-off olmanız şart.

Ben yine MaximusHD öneriyorum :) Hem stabil hem de batarya konusunda bayağı iyi
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.