Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masacre45

https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/test-t3700996 bu rom hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar

Ben iki hafta kadar kullanabildim çince yazılar ve hatalar alınca pure fusion roma geçtim çok stabil değildi ve hatalar çince olunca yapabilecek bir şey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orijinalden alıntı: drdonanım

quote:

Orijinalden alıntı: redkid06

htc 10 cihazımdada leedroid romu kullanıyorum sizce maximushd romuna geçmelimiyim değermi
    PF dediğiniz romu anlayamadım

maximushd için Download 2.41.401.4 Firmware 66mb lık dosyayı flashlamam şartmı

İkisi arasında ben kullanımda fark görmedim ama PF ( PureFusion) daha stabil hızlı ve pil ömrü dahaiyi gibi. Bu arada Oreo 8.0 güncellemesi amerikadan başlada diğer ülkeler için 2-3 hafta deniyor bence bu güncellemeyi bekleyin

Ben pure fusionu kuruyorum fakat su gapps olmuyor . Xda da paylasilan beans mini yada full olan gappsi yukluyorum fakat google play service durduruldu diyor surekli playsotere acilmiyor sonra tikliyorum aciliyor fakat sifremi vs dogru girdigim halde bir sorun olustu diyip oturumumu acmiyor . Ve yine ara ara google play service duruduruldu yanit vermiiyor diyor iki secenek var secmem icin ya uygulamanin yanit vermesini bekle yada uygulamayi durdur seklinde o yuzden pf diyi kullanmadim market olmayinca isime yaramaz .

Sistemi nasıl kurdunuz? Sıralama nasıldı?

TWRP
    Alttakiler TWRP içinden hiç çıkmadan tek seferde yapılacak
    Wipe (herşeyi)
    Install PF
    Install gapps (beans ya da opengapps arm64 7.1-Nougat PF için-)
    Install supersu
    Wipe cache/dalvik
    Reboot

Yukarıdakileri harfiyen uygulamanız lazım.

Merhaba evet oldu bu siralama ile yapinca sorun yasamadim sagolun . su bataryayi somurme isini bir halletsem telefonumu cok seviyorum acikcasi

Sesinden vs memnunum . . . batarya tweak yapmayi basaramadim bir turlu nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ordeniz bey bende htc10 kullanıcıyım, bayadır güncelleme almıyorum. teknik servisi aradım yazılımıyla oynanmış dediler. bende çok bilgim olmamamsına rağmen araştırdım güç bela lockedi unlocked yaptım fakat stock RUU veya güncel RUUları yükleyemedim, s-off yapsam stock RUU ya dönsem güncellemeleri alır mı 7.1.1.e kadar yoksa s-off yapıp direk oreoyu mu atmalıyım? nasıl atabilirim?. 7.1.1 in zip ini bulamadım RUU yu da yemiyor. (130) hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr carry

ordeniz bey bende htc10 kullanıcıyım, bayadır güncelleme almıyorum. teknik servisi aradım yazılımıyla oynanmış dediler. bende çok bilgim olmamamsına rağmen araştırdım güç bela lockedi unlocked yaptım fakat stock RUU veya güncel RUUları yükleyemedim, s-off yapsam stock RUU ya dönsem güncellemeleri alır mı 7.1.1.e kadar yoksa s-off yapıp direk oreoyu mu atmalıyım? nasıl atabilirim?. 7.1.1 in zip ini bulamadım RUU yu da yemiyor. (130) hatası veriyor

Eksik ya da yanlış yapmış olabileceğiniz şeyler:

Locked'ı unlocked yapmaya gerek yok.
    Ruu yanlış ruu olabilir.
    Ruu'nun yüklenmesi için gerekli ortam hazırlanmamış olabilir.
    Ruu.exe her türlü olmalı,olmuyorsa telefonun da açılmaması lazım.
    Telefon download modda iken yazan bilgiler nelerdir? Locked/unlocked s-on/s-off firmware baseband modem vb. sayılar nelerdir? IMEI hariç yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

• htc download mode
    ***unlocked***
    htc_pmeuh1 PVT S-ON
    LK-1.0.0000
    RADIO-1.0.U010241a@61226
    OpenDSP-v20.0.8996.00007_0809
    OS-2.41.401.41
    Aug 2 2017,12:18:15(857212)
    SN: yazmadım yazayım mı?
    ımeı:*******
  • RUU yu orjinal sitedekihttp://www.htc.com/us/support/htc-10/news/ 2.51.617.32 softwaresinden aldım. usb debugg açtım htc sys mangaer cihazı tanıyor. RUU yu kurarken herşey güzel ilerliyor hatta download moddayken de RUU yu talimatlara göre çalıştırdım öyle de cihazı okuyor kurma bölümüne gelince herşey güzel tam kuruyorum telefonda da yükleme ibaresi geliyor fakat 2-3 sn de doluyor RUU nun attığı alanda [130] model kimliği hatası veriyor açıklama olarak da RUU nun uyumlu olmadığını söylüyor fakat RUU yu zaten htc sitesinden indirdim. Sonra 2 gb hafıza kartına videolardaki gibi 2P..zip yaptım image dosyasını download modda direk kendisi tanıyor onu yüklerken de hata veriyor sizin başlığınızdaki bilgilere baktığımda sanırım s-on iken stock rom atamazsınız gibi bi ibare gördüm. Vallahi kafam karıştı supersu shunsh
    re gibi basamakları yapmaktan korkuyorum telefon costum olmasın diye ama çare o ise onu yapacağım. çok bilgilm olmadığı için tek tek öğrenerek gidiyorum @ordeniz bey yardımcı olursanız çok memnun olacağım. :)

• dr carry kullanıcısına yanıt
    yani benim amacım telefon en orjinaline dönüp de her orjinal htc gibi güncellemelerini alması.
  • quote:

RUU yu orjinal sitedekihttp://www.htc.com/us/support/htc-10/news/ 2.51.617.32 softwaresinden aldım. usb debugg açtım htc sys mangaer cihazı tanıyor. RUU yu kurarken herşey güzel ilerliyor hatta download moddayken de RUU yu talimatlara göre çalıştırdım öyle de cihazı okuyor kurma bölümüne gelince herşey güzel tam kuruyorum telefonda da yükleme ibaresi geliyor fakat 2-3 sn de doluyor RUU nun attığı alanda [130] model kimliği hatası veriyor açıklama olarak da RUU nun uyumlu olmadığını söylüyor fakat RUU yu zaten htc sitesinden indirdim. Sonra 2 gb hafıza kartına videolardaki gibi 2P..zip yaptım image dosyasını download modda direk kendisi tanıyor onu yüklerken de hata veriyor sizin başlığınızdaki bilgilere baktığımda sanırım s-on iken stock rom atamazsınız gibi bi ibare gördüm. Vallahi kafam karıştı supersu shunsh
    re gibi basamakları yapmaktan korkuyorum telefon costum olmasın diye ama çare o ise onu yapacağım. çok bilgilm olmadığı için tek tek öğrenerek gidiyorum @ordeniz bey yardımcı olursanız çok memnun olacağım. :)

Arkadaşım senin telefon TR,sen US yazılım atmaya çalışıyorsun.
    Yeni oreo güncellemesi çıkınca TR için çıkacak olan (tabi çıkarsa) ruu.exe'yi yüklersen sorunun çözülür. Ya da bulabilirsen 2.41.401.41 ruu.exe (ki nette exe'si yok diye biliyorum) de yüklersen sorunun çözülür. Daha aşağı sürümler var onlar için de bl unlocked ve s-off şart.S-on iken stock rom atılır ama sürüm düşürülemez. Ruu orjinal ama bölge farklı.
    Amacınızın ne olduğunu da tam oalrak anlatırsanız sevinirim.
    Ama eldeki verilere göre yapabilecekleriniz :

1- Bl. kilidini kapatıp(telefon sıfırlanır-kapatmadan da alınır ama) normal güncelleme alırsınız. çok basit bir komutla işlem biter. (tabi recovery falan orjinal ise)
    2- Bl. açık sizin,yanına bir de s-off yaparsanız her istediğinizi yaparsınız.

Telefonda stock rom yüklü ise bu gönderdiğiniz yazılım sürümü şu an TR için son sürüm zaten. yüklemeye çalıştığınız Amerika için, olmaz o s-on ve cid-mid değişecek vs.

Telefon hangi romda şu an onu da belirtirseniz. Ayarlar-telefon hakkında vs. gibi bir yerden bakabilirsiniz bilmiyorsanız.

• yazılım numarası
    2.41.401.41
    android 7.0
    eğer bu tr için yayınlanan son yazılımsa bekleyebilirim ama ben 7.1.0 falan sanıyordum o sitede güncel sürüm 2.51.617.32 yazıyordu telefon geride kaldığını sandım. TR deki son sürüm ne bilginiz varmı acaba. Benim amacım telefon güncellemeleri yayınladığında kendi kendine alsın yazılımı geride kalmasın.
  • quote:

yazılım numarası
    2.41.401.41
    android 7.0
    eğer bu tr için yayınlanan son yazılımsa bekleyebilirim ama ben 7.1.0 falan sanıyordum o sitede güncel sürüm 2.51.617.32 yazıyordu telefon geride kaldığını sandım. TR deki son sürüm ne bilginiz varmı acaba. Benim amacım telefon güncellemeleri yayınladığında kendi kendine alsın yazılımı geride kalmasın.

TR son sürüm 2.41.401.41 şu an. Ben az önce Oreo güncellemeyi elle indirip kurdum. 3-5 gün beklerseniz size de gelecektir.
  • tamamdır oredeniz bey çok teşekkür ederim
  • quote:

quote:

yazılım numarası
    2.41.401.41
    android 7.0

TR son sürüm 2.41.401.41 şu an. Ben az önce Oreo güncellemeyi elle indirip kurdum. 3-5 gün beklerseniz size de gelecektir.

Oreo güncellemeyi nereden buldun türkiye için link alabilirmiyiz elle yüklemek için

• quote:

quote:

quote:

yazılım numarası
    2.41.401.41
    android 7.0

Oreo güncellemeyi nereden buldun türkiye için link alabilirmiyiz elle yüklemek için
    AndroidFileHost
    OTA_PERFUME_UHL_O80_SENSE90GP_MR_HTC_Europe_3.16.401.2_R4-2.41.401.41_release_519849u8ji7j8e2tj4znyo.zip | by Santod Mods for HTC 10
    https://androidfilehost.com/?fid=890129502657577071

Download mode-Bootloader-Recovery-update from sdcard

Edit: Ben güncelledim,hard reset attım (mutlaka atın). Verdiğim linkten indireceğiniz dosya ile yapacağınız güncelleme ile ilgili Tüm sorumluluk size aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Ocak 2018; 20:24:52 >

• abd sprint için oreo henüz yükleyemiyoruz sanırım,oreo yüklemeye değermi kullanım tecrübenize göre bizde bakalım üstad
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yazılım numarası
    2.41.401.41
    android 7.0

Edit: Ben güncelledim,hard reset attım (mutlaka atın). Verdiğim linkten indireceğiniz dosya ile yapacağınız güncelleme ile ilgili Tüm sorumluluk size aittir.

Teşekkürler...
    Zip file olduğu için team recovery ile yükleyeceğiz değil mi yok sa zip açıp sd karttan mı yükleyeceğiz
    Ben de dahili hafızayı tamamen formatlayıp yeniden kurmak istiyorum eskiden hiç artık kalmasın istiyorum.
    Yanlız rom boyutu 1.4gb us rom 1.8gb idi bir yanlışlık olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdonanım -- 19 Ocak 2018; 21:1:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albatman

abd sprint için oreo henüz yükleyemiyoruz sanırım,oreo yüklemeye değermi kullanım tecrübenize göre bizde bakalım üstad

Ben yaklaşık 2 aydır purefusion oreo custom rom kullanıyorum zaten kesinlikle öneririm her şey bambaşka ve alışınca ekran kontrollerine diğer versiyonlar yavan geliyor ..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yazılım numarası
    2.41.401.41
    android 7.0

Bu uptade i direk leedroid rom varken atabilirmiyiz. Twrp kaybolurmu.

• XDA Developers
    [ROM] LeeDrOiD 10 V5.3.3 - R9 - June 26th 2019 | Oreo | Fast | Stable | Shortcutter
    https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/rom-leedroid-10-4th-1-30-401-1-leedroid-t3372527/page2219
    bide bu sayfada leedroid 5.0 var bunun yukleme islemi nasil olur.

• Arkadaşlar bu sade update dosyasıdır,stock rom dışındakiler yükleyemez. TWRP ile yüklenmez,stock recovery'den yüklenir.
    TWRP zipi değildir.
  • quote:

Arkadaşlar bu sade update dosyasıdır,stock rom dışındakiler yükleyemez. TWRP ile yüklenmez,stock recovery'den yüklenir.
    TWRP zipi değildir.

önce stock rom yüklenip üzerine güncelleme olarak bunu kurmak lazım o zaman ben de stok rom link paylaşayım ikisini birden kurduk mu işlem tamam bu gece yine iş çıktı bize

nougat 7.0 stok RUU file zip olarak adı 2PS6IMG olarak değiştirilip kurulandan

kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.