Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel diyorsun da telefon efsane hiç bir sıkıntım yok batarya bir duzgun olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevtapBaydemir S kullanıcısına yanıt
    Servisten gelen degisim cihazini aldigimdan beri geceleri usb ile, gun icinde de 1a lık iphone adaptoruyle sarj ediyorum. Sarj suresi artmadi bana sorarsaniz ama batarya omru acisindan hele htc 10 kullaniyorsak mecburuz bence bu sekilde kullanmaya. Acil durumlarda tabii ki hizli sarji da kullaniyorum ama.

Merhaba,

Birçok rom kullandım, bunlar içinde akıcılık bakımından en iyi olanı PF, stabilite olarak ise MaximusHD. Şimdi PF romunda 2,5 yıllık telefonda 3,5-4 saat ekran süresi alıyorum. Magisk yerine SuperSu kullanabilirsiniz. Magisk kullanmanızı tavsiye etmem, şarjı sömürüyor, stabil değil.Ayrıca aşağıdaki linkte verdiğim Unified kernel-tweaks lerini kullanabilirsiniz.Terminal emülatörden şu kodları yazabilirsiniz :

su

cd /sdcard/ElementalX/gov_profiles/

sh Soilwork_uni_V10_balanced_Final.sh ( Battery tweak kullanmak istiyorsanız yazacağınız komut : sh Soilwork_uni_V10_battery_Final.sh )

Ben battery için olanı kullanıyorum, Balance tweak ile arasında performansı etkileyen aman aman bir fark göremedim.

İndirme linki :
    XDA Developers
    Soilwork: Unified kernel-tweaks V10 [10/10/2017] | Script | MAGISK module
    https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/advanced-interactive-governor-tweaks-t3543589

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

• syk123 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu konuda bana yardımcı olurmusun acaba magicks nasıl kaldıracak maximus HD kullanıyorum ve diğer işlemler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevtapBaydemir -- 9 Ocak 2018; 14:24:53 >
    Sıfırdan kurulum yapmalısınız, kurulum aşamasında 3 seçenek soruyor size, orada SuperSu seçebilirsiniz.

Maksimus için tweak şunu kullansanız daha iyi olabilir :
    XDA Developers
    [PnP&Thermals tweak] Custom profiles for battery saving and/or better performance-v24
    https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/pnpthermals-tweak-customized-profiles-t3411860

Süper su yu secicem tamam peki tweaksi nasıl kuracağım rom gibi mi artı olarak kernel kurmam gerekir mi

Normal rom kurulumundan sonra aşağıda linkini verdiğim zip dosyasını twrp den flaşlamanız gerekir. İllaki bunu yapmanız gerekli değil. SuperSu ile mevcut maximus tweakleri de işinizi görebilir.

AndroidFileHost
    Tweaked_pnp_thermal_ivicask_v24.zip | by Team Venom for HTC 10
    https://androidfilehost.com/?fid=745425885120726800

Hocam kafanızı çok sisirdim kusura bakmayın ama HD maximus 7.0 son sürümü mi kurayim yoksa 6.0 mi tweaks kurmalimiyim yani benim ilk onceligim şarj mevcut tweakslar derken rom içindeki tweakslar da iyimi onlar hangisini secmeliyim büyük bir heyecanla mesajınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevtapBaydemir -- 9 Ocak 2018; 16:25:49 >
    SuperSu ile birlikte PF 7.1.2 kurabilirsiniz, ve battery tweak :
    XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/advanced-interactive-governor-tweaks-t3543589

• quote:

Orijinalden alıntı: syk123

SuperSu ile birlikte PF 7.1.2 kurabilirsiniz, ve battery tweak :https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/advanced-interactive-governor-tweaks-t3543589

Hocam resimde gorununen 2 ci üstü seçili olanimi indirecegim

• Evet üzeri renkli olan

• quote:

Orijinalden alıntı: syk123

Merhaba,

Birçok rom kullandım, bunlar içinde akıcılık bakımından en iyi olanı PF, stabilite olarak ise MaximusHD. Şimdi PF romunda 2,5 yıllık telefonda 3,5-4 saat ekran süresi alıyorum. Magisk yerine SuperSu kullanabilirsiniz. Magisk kullanmanızı tavsiye etmem, şarjı sömürüyor, stabil değil.Ayrıca aşağıdaki linkte verdiğim Unified kernel-tweaks lerini kullanabilirsiniz.Terminal emülatörden şu kodları yazabilirsiniz :

su

cd /sdcard/ElementalX/gov_profiles/

sh Soilwork_uni_V10_balanced_Final.sh ( Battery tweak kullanmak istiyorsanız yazacağınız komut : sh Soilwork_uni_V10_battery_Final.sh )

Ben battery için olanı kullanıyorum, Balance tweak ile arasında performansı etkileyen aman aman bir fark göremedim.

İndirme linki :https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/advanced-interactive-governor-tweaks-t3543589

Hocam su batarya yamasini nasil yapacaz anlatrsaniz cok sevinirim twrp den flaslayamadim . nasil olacak anlayamadim ?

• 1- Rom ve gapss yükleyelim, temiz kurulum yapalım.

2- Telefonu yeniden başlatıp kurulum tamamlandıktan sonra 10 dakika bekleyelim.

3-Recovery modda SuperSu yükleyin, telefonu yeniden başlatalım.

4-Google Play Ex kernel manager indirelim :
    play.google.com
    EX Kernel Manager - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.exkernelmanager&hl=tr

5-Google Play Terminal Emülatör indirelim :
    play.google.com
    Material Terminal - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=yarolegovich.materialterminal&hl=tr

6-Pil ömrü için Soilwork battery scriptini indirelim ( Soilwork_uni_V10_battery_SCRIPT_Final), yada oyun çok oynuyorsanız balanced tweak indirin :
    XDA Developers

7-Pil ömrü uzun olsun diyorsak indirilen Soilwork_uni_V10_battery_SCRIPT_Final.zip üzerinde sağ klick yapıp "dosyaları çıkar" komutunu seçelim. Dosyanın çıkarıldığı Soilwork_uni_V10_battery_Final.sh scriptini telefonda şu yola kopyalayalım : Dosyalar > Htc 10 > ElementalX

8-Google play den indirdiğiniz Material Terminali açıp ilk satırda "su " yazıp enter tuşuna basalım. Sonrasında "cd /sdcard/ElementalX" yazıp enter tuşuna basalım. Sonrasında "sh Soilwork_uni_V10_balanced_Final.sh "komutunu yazıp enter tuşuna basalım. ( Tırnak işaretlerini komut satırına yazmayın, ben komut kelimeleri karışmasın diye burada yazım) Yaklaşık 5 dakika bekletir. Script bittiğinde 3 satırda "trimmed" kelimesini göreceksiniz.

9- Telefona yüklediğiniz ex kernel manager uygulamasını açıp menüden "çeşitli" kısmına gelelim. Burada "Uyandırma kilitlerini engelle" kısmına tıklayıp "açılışta uygula" tikini işaretlemeniz lazım. Bunun dışında ex kernel manager uygulamasında yapacağınız tüm değişiklikler sizin sorumluluğunuzdadır.

Son olarak Google Playden
    play.google.com
    Naptime - the real battery saver - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.franco.doze&hl=tr
    şunu indirip kurun. Telefonda ayarlar> Pil>Pil Optimizasyonu kısmından naptime uygulmasını bulup "Optimize etme" seçeneğini tıklayın.

Greenify ücretli versiyonu da pil ekran süresine olumlu katkıda bulunuyor.

• hadi hayırlısı
    Oreo geliyor......

https://www.androidauthority.com/htc-10-update-783981/
  • Htc 10 cihazimda acilista tutmadan kullanim etkinlestirmesi hatasi aliyorum

Cihaz sprint model unlock ve soff

Cid ve mid degistirmekmi lazim

Cid spcs_01

Mid 2ps640000

Radio 1.0.C010291a@70703.2
  • htc 10 cihazımdada leedroid romu kullanıyorum sizce maximushd romuna geçmelimiyim değermi
    PF dediğiniz romu anlayamadım

maximushd için Download 2.41.401.4 Firmware 66mb lık dosyayı flashlamam şartmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkid06 -- 14 Ocak 2018; 21:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid06

htc 10 cihazımdada leedroid romu kullanıyorum sizce maximushd romuna geçmelimiyim değermi

İkisi arasında ben kullanımda fark görmedim ama PF ( PureFusion) daha stabil hızlı ve pil ömrü dahaiyi gibi. Bu arada Oreo 8.0 güncellemesi amerikadan başlada diğer ülkeler için 2-3 hafta deniyor bence bu güncellemeyi bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: drdonanım

quote:

htc 10 cihazımdada leedroid romu kullanıyorum sizce maximushd romuna geçmelimiyim değermi

İkisi arasında ben kullanımda fark görmedim ama PF ( PureFusion) daha stabil hızlı ve pil ömrü dahaiyi gibi. Bu arada Oreo 8.0 güncellemesi amerikadan başlada diğer ülkeler için 2-3 hafta deniyor bence bu güncellemeyi bekleyin

Ben pure fusionu kuruyorum fakat su gapps olmuyor . Xda da paylasilan beans mini yada full olan gappsi yukluyorum fakat google play service durduruldu diyor surekli playsotere acilmiyor sonra tikliyorum aciliyor fakat sifremi vs dogru girdigim halde bir sorun olustu diyip oturumumu acmiyor . Ve yine ara ara google play service duruduruldu yanit vermiiyor diyor iki secenek var secmem icin ya uygulamanin yanit vermesini bekle yada uygulamayi durdur seklinde o yuzden pf diyi kullanmadim market olmayinca isime yaramaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orijinalden alıntı: drdonanım

quote:

Ben pure fusionu kuruyorum fakat su gapps olmuyor . Xda da paylasilan beans mini yada full olan gappsi yukluyorum fakat google play service durduruldu diyor surekli playsotere acilmiyor sonra tikliyorum aciliyor fakat sifremi vs dogru girdigim halde bir sorun olustu diyip oturumumu acmiyor . Ve yine ara ara google play service duruduruldu yanit vermiiyor diyor iki secenek var secmem icin ya uygulamanin yanit vermesini bekle yada uygulamayi durdur seklinde o yuzden pf diyi kullanmadim market olmayinca isime yaramaz .

Sistemi nasıl kurdunuz? Sıralama nasıldı?

TWRP
    Alttakiler TWRP içinden hiç çıkmadan tek seferde yapılacak
    Wipe (herşeyi)
    Install PF
    Install gapps (beans ya da opengapps arm64 7.1-Nougat PF için-)
    Install supersu
    Wipe cache/dalvik
    Reboot

Yukarıdakileri harfiyen uygulamanız lazım.

• XDA Developers
    [ROM]S.Team Android N2G47H 7.1.2 Sense9&9GP,HTC U Ultra/10/10 life/M9/bolt(1/16)
    https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/test-t3700996
    bu rom hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.