Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sercos

Twrp yükleme esnasında ''35 ru_partition_not_support recovery'' mesajı alıyorum, sebebi ne olabilir. Cihaz unlocked.

Tam olarak neyi nasıl yüklemeye çalışıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Twrp yükleme esnasında ''35 ru_partition_not_support recovery'' mesajı alıyorum, sebebi ne olabilir. Cihaz unlocked.

Tam olarak neyi nasıl yüklemeye çalışıyorsunuz?

Gerek kalmadı, sürücüleri güncelledim düzeldi. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 27 Kasım 2017; 18:3:35 >
  • arkadaşlar s of için sunshine ye 25 dolar ödeme yapamadım 2 kredi kartımı da kabul etmedi .. kart red edildi dedi . nasıl ödeyecez bunu ?
  • arkadaslar viper 5.11.0 romundayım cihazım s-on

XDA Developers
    [ROM][OFFICIAL][OMS][EAS] ResurrectionRemix 5.8.4 (7.1.2) |OTA|
    https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/rom-resurrectionremix-5-8-x-tabp0le-t3566225

bu romu nasıl yükleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: masacre45

arkadaslar viper 5.11.0 romundayım cihazım s-on
    https://forum.xda-developers.com/htc-10/development/rom-resurrectionremix-5-8-x-tabp0le-t3566225
    bu romu nasıl yükleyebilirim

Viper gibi,TWRP üzerinden. Yanlız gapps ve root lazımsa supersu da flaşlanacak ardı ardına.

TWRP içinden wipe kısmından factory reset,wipe data (hata verirse kırmızı yazı ile en baştaki menüden reboot recovery ile aynı yere gelip tekrar yapın olur),sonra da wipe data,dalvik cache
    Advanced wipe içinden de microsd HARİÇ diğerleri seçilip wipe yapılacak.
    Sonra install kısmından önce rom,sonra gapps (http://opengapps.org/ adrsinden arm64 7.1 -pico tavsiye ederim-),ardından da son sürüm supersu TWRP'den çıkmadan tek seferde flaşlanacak ve reboot.

Edit: Tabi bunları yapmadan önce yedeklerinizi almayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 9 Aralık 2017; 17:10:33 >

• Bendeki viper rom 7.0 diye geciyo 2.41.401.4 tabanini kullaniyor. Ama rr romu 7.1.2 diye geciyo ve telefonumda s-off yok versiyon yukseltmeye giriyomu. Telefonun brick olmasindam cekiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bendeki viper rom 7.0 diye geciyo 2.41.401.4 tabanini kullaniyor. Ama rr romu 7.1.2 diye geciyo ve telefonumda s-off yok versiyon yukseltmeye giriyomu. Telefonun brick olmasindam cekiniyorum.

Olmaz. Sizdeki taban kaç? Nandroid Yedek aldınız mı/almayı biliyor musunuz? Bir kenarda da stcok ruu.exe bulunsun.
    Sadece nu romu flaşlayacaksanız birşey olmaz. Viper tabanınız 2.41.401.4 ya da .41 dir diye tahmin ediyorum zaten. Sıkıntı olmaz.
    Sadece wipe işlemlerinden sonra romu flaşlamadan reccoveryden çıkmayın,sistemsiz olduğu için telefon bootloop'a girer/takılır,onun da dönüşü çok rahat,2 tuşa basınca recoverye geri dönersiniz de böyle çekindiğinize göre henüz yenisiniz bu işlerde,heyecanlanmayın diye diyorum :)

Edit: Sizdeki taban dediğim download modda ne görünüyor? Viper değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 9 Aralık 2017; 17:26:54 >

• download modda 2.41.401.4 diye geciyor. ayarlardaki yazılım bilgisi kısmında 2.41.401.41 diye geçiyor. viper 5.11 romda bug var bende sarjı 20 30 ken fotograf cekince kapatıyor telefonu. bide rr romları seviyorum hızlı oluyo görselide iyi.s-on durumdayken önerebileceginiz rom varsa onuda kullanabilirim. aslında her telefonumu romlu durumda kullandım ama htcdeki s-off olayı elimi ayagımı baglıyo. twrp üzerinden yedek alıp micro sdye atıp deniyorum kurmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masacre45 -- 9 Aralık 2017; 17:51:46 >
  • quote:

download modda 2.41.401.4 diye geciyor. ayarlardaki yazılım bilgisi kısmında 2.41.401.41 diye geçiyor. viper 5.11 romda bug var bende sarjı 20 30 ken fotograf cekince kapatıyor telefonu. bide rr romları seviyorum hızlı oluyo görselide iyi.s-on durumdayken önerebileceginiz rom varsa onuda kullanabilirim. aslında her telefonumu romlu durumda kullandım ama htcdeki s-off olayı elimi ayagımı baglıyo. twrp üzerinden yedek alıp micro sdye atıp deniyorum kurmayı

PureFusion tavsiyemdir.Aynı elemanın AOSP tabanlı romu. PureFusion + Beans Gapps mini 25/07 + Supersu 2.82 v2.82 SR5

purefusion_pme-7.1.2-20171129_153418-OFFICIAL.zip

BeansGapps-Mini-7.1.x-20170725.zip

SuperSU-v2.82-SR5-20171001224502.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 9 Aralık 2017; 19:8:28 >

• Rr nin icinde direkt olarak magisk root var. Orada viper4android ve black youtube kurmayi dusunuyorum.

Iki romuda 1er haftayla deneyerek karar veriyim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masacre45 -- 9 Aralık 2017; 19:22:13 >
  • quote:

Rr nin icinde direkt olarak magisk root var. Orada viper4android ve black youtube kurmayi dusunuyorum.

Iki romuda 1er haftayla deneyerek karar veriyim o zaman.

Magisk tavsiye etmem ama sizin tercihiniz tabi. Arada sorun çıkarabiliyor onun için.
    Bir de RR, LOS tabanlı PF ise AOSP tabanlı,çok fark yok gibi ama stabilite olarak ben daha çok beğeniyorum. RR tabiiki çok iyi bir rom ama,dağlar kadar fark yok arada.
    Ama magisk yok diye biliyorum ben içinde.
  • Cok sagolun cok isime yaradi ben atamiyorum diye eziyet cekiyordum burda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masacre45 -- 9 Aralık 2017; 19:53:58 >
  • İyi forumlar

Yeniyim bu konuda ben direkt bilgisayardan micro sim olmadan ROM nasıl yükleyebilirim. HTC 10 için uygun ROM'u nereden edinebilirim. Hangi bilgilere bakarak. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATjjmaker

İyi forumlar

Yeniyim bu konuda ben direkt bilgisayardan micro sim olmadan ROM nasıl yükleyebilirim. HTC 10 için uygun ROM'u nereden edinebilirim. Hangi bilgilere bakarak. Teşekkürler

Hafıza kartı yoksa zor diye biliyorum
  • Riskli ama olabilir.

How to Flash a ROM Without an SD Card

• merhaba hocam bu romu DU yenı gordum ama hıc bır yerde bulamadım bu romu veya bunun gıbı ekran suresı veren bır rom tavsıye edermısınız acaba mumkunse

• quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Yüzde 60 kaldı

bu rom veya bunun gıbı ekran suresı veren bır rom arıyorum mumkunse

• SevtapBaydemir S kullanıcısına yanıt
    download.dirtyunicorns.com
    Dirty Unicorns
    https://download.dirtyunicorns.com/?dir=pme/Official

20171014 son sürümü.

Bir de PureFusion var:

https://download.purefusionos.com/roms/pme/release/

20171129 son sürümü.

• Peki hocam siz hangisini önerirsiniz PFda da 5 veya 6 saat ekran süreleri alabilirmiyiz çünkü efsane ekran süresi vermiş cihaz benim için en önemlisi şarj süresi şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: SevtapBaydemir

Peki hocam siz hangisini önerirsiniz PFda da 5 veya 6 saat ekran süreleri alabilirmiyiz çünkü efsane ekran süresi vermiş cihaz benim için en önemlisi şarj süresi şimdiden teşekkür ederim

Ekran süresi kullanıma bağlı olduğu için kesin birşey söylemek zor. Cihazın ömrü de tabiiki bu konuda etkili.
    Bence 1 hafta kullanın,memnun kalırsanız devam ederseniz kalmazsanız DU denersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.