Şimdi Ara

***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)*** (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.273
Cevap
17
Favori
43.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam hocam sizde sanırım üstte bazı arkadaşlara PF onermissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevtapBaydemir

Tamam hocam sizde sanırım üstte bazı arkadaşlara PF onermissiniz

Kendim de kullanıyorum şu an zaten.
  • Hocam rom ara yuzu cok hosuma gitti cok guzel ama sarja taktim yavas sarj oluyor yaziyor sanirim hizli sarj destegi yok ve sanki otomatik parlakikta sanki kademe kademe isik sonuyor veye aciyor yoksa ben mi hata yaptim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevtapBaydemir -- 26 Aralık 2017; 18:40:31 >
  • quote:

Hocam rom ara yuzu cok hosuma gitti cok guzel ama sarja taktim yavas sarj oluyor yaziyor sanirim hizli sarj destegi yok ve sanki otomatik parlakikta sanki kademe kademe isik sonuyor veye aciyor yoksa ben mi hata yaptim hocam

Yavaş yazısı görünürde öyle,şarj hızlı sıkıntı yok. Işık ayarını ben otomatik kullanacaksam en üste getirip kullanıyorum,ya da otomatiği kapatıp yarımda kullanıyorum. Işık sensörünü kullanma şekli daha farklı,o yüzden öyle yapıyor.Dediğim seçenekleri deneyin.

Edit: Yavaş yazısı yüzdeye göre değişir. 70-80-90 ve üzeri batarya ömrü uzasın diye yavaşlar,20-60/70/80 arası hızlı şarj eder vs.
    Şarj hızlı ama yüzdeye göre yavaşlayıp hızlanıyor,o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 26 Aralık 2017; 19:41:40 >
  • Cok sagolun hocam guzel roma benziyor deneyp gorecegiz cok tesekkur ederim

• Hocam siz ortalama ne kadar ekran suresi aliyorsunuz bu romda ve sadece rom mini gapps mi kullaniyorsunuz doze veya farkli bir kernel var mi acaba

• quote:

Hocam siz ortalama ne kadar ekran suresi aliyorsunuz bu romda ve sadece rom mini gapps mi kullaniyorsunuz doze veya farkli bir kernel var mi acaba

4 buçuk saat civarı alıyorum.4 te olduğu oluyor 5 te. Bazen 3e iniyor, o zaman TWRP içinden wipe cache/dalvik yapıyorum. 1 hafta kullanımdan sonra ölçüm yapın, 1 haftadan önce sistem oturmaz tam.

Gapps ise aroma ile seçip kurulum yaptım. Drive,Gmail,Gboard,takvim,keep.çeviri.dökümanlar,e-tablolar,slaytlar vb. kullandığım uygulamaları seçiyorum. Kernel vb. yok bende. Supersu sadece,root için.

• Hocam ben yukarda bir arkadasa verdiginiz mini gapps ve su root yukledim aromasiz yukledigim icin sorun olur mu acaba

• quote:

Hocam ben yukarda bir arkadasa verdiginiz mini gapps ve su root yukledim aromasiz yukledigim icin sorun olur mu acaba

Sorun olmaz,bahsettiğim uygulamaları sonradan play store'dan yükleyebilirsiniz zaten.
  • BomberMAn_01 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba.özelden yazdım ama hata verdi o yüzden buradan yazdım kusura bakmayın.benim u11 cihazıma s off işlemi yapabilme imkanınız varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Yüzde 60 kaldı
    ***HTC 10 REHBER (ROOT-RECOVERY-BL UL-SOFF-CUSTOM ROM)***

bu rom veya bunun gıbı ekran suresı veren bır rom arıyorum mumkunse

bu resimde paylasilan rom hangisi benim telefonumun sarji gozumun onunde eriyor. buyuk ihtimal bataryamda bozulmus olabilir.

• masacre45 M kullanıcısına yanıt
    Dirty Unicorns.
  • Arkadaslar sarji iyi giden en iyi rom hangisi birde uygun kullanisli karnel tavsiyesi istiyorum sizlerden .

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Arkadaslar sarji iyi giden en iyi rom hangisi birde uygun kullanisli karnel tavsiyesi istiyorum sizlerden .

Dirty Unicorns,Pure Fusion (nougat), MaximusHD.
    Kernele gerek yok yukarıdakiler için ama illa seçenek lazımsa CleanSlate.
  • quote:

quote:

Arkadaslar sarji iyi giden en iyi rom hangisi birde uygun kullanisli karnel tavsiyesi istiyorum sizlerden .

hocam bu Dirty Unicorns, link olarak verebilirmisiniz rica etsem . bulamadım aradım ama htc10 için beceremedim bulmayı
  • quote:

quote:

quote:

hocam bu Dirty Unicorns, link olarak verebilirmisiniz rica etsem . bulamadım aradım ama htc10 için beceremedim bulmayı

https://download.dirtyunicorns.com/download.php?file=pme/Official/du_pme-v11.7.2-20171014-0344-OFFICIAL.zip

• quote:

quote:

quote:

quote:

https://download.dirtyunicorns.com/download.php?file=pme/Official/du_pme-v11.7.2-20171014-0344-OFFICIAL.zip

teşekkürler yükledim fakat çalışan gapps bulamadım bir tane buldum oda olmadı giriş vs yapmıyor playstore ye hata verip duruyor . çalışan varmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler yükledim fakat çalışan gapps bulamadım bir tane buldum oda olmadı giriş vs yapmıyor playstore ye hata verip duruyor . çalışan varmı ?

AndroidFileHost
    BeansGapps-Mini-7.1.x-20170725.zip | by BeansTown106 for Generic Device/Other
    https://androidfilehost.com/?fid=889764386195918677

Tekrar sıfırdan kurulum yapın, sonradan eklenmez gapps.

Beans gapps dirty ile uyumludur. Mini tavsiye ederim.

• Merak ettiğim bir konu var eğer hızlı şarj değilde normal şarj yapsak pilin fazla gitme durumu ve sağlığı açısından bir gelişme olur mu acaba

• quote:

Merak ettiğim bir konu var eğer hızlı şarj değilde normal şarj yapsak pilin fazla gitme durumu ve sağlığı açısından bir gelişme olur mu acaba

Yeni teknoloji sahibi piller için hızlı şarj döngüsü daha verimli diye biliyorum çünkü bu teknoloji ile quickcharge 2-3 pil- telefon ve şarj aleti haberleşerek en uygun akımı tespit eden teknolojiye sahipler eski pillerdeki gibi hafıza yapma güçten düşme vb sorunları yok
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.