Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lalale

SD 820 ile Exynos u karşılaştırmayın artık,Samsung'un arge si ile qualcomm' un argesi,bütçesi bir olamaz,buna bu parayı vereceğine S7 veya İphone alırsın premium touchwiz özelliklerini veya ios u kullanırsın,htc arayüz yapmayı beceremiyor

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar!

edit:Hayır şunu anlamıyorum bu fanboyluk nedir her marka için konuşuyorum,hani bir marka telefonun olurda ömür boyu onu savunmazsın bu neyin kafası,senin karın ne bu işten,millete burası bizim çöplüğümüz dicek kadar ne içtiniz anlamıyorum,sen fiyat performansa bakıcan, model marka tutmak saçmalıktan başka birşey değil

Fanboyluk yapmayın diyen adam bu paraya S7 veya İphone alırsın diyor, Touchwize premium diyor, HTC arayüz yapmayı beceremiyor diyor. TABİ YERSEN

• Once bi elinize alin sonra kalinligina laf edin dolu dolu bir telefon olmus daha ne istiyorsunuz bunda ki ozellikler 3500 liralik bir iphone da bile yok sirf tasarim icin tel alanlar gitsin alsin kardesim baska bir

Model telefon ben on kismini siradan bulsamda yinedr diger ozellikler beni cekiyor millet s7 demis icinden dandik bir kulalik cikiyor type c yok boyle bir ses sistemi yok ois bir on kamera yok bu denli saglam meteryallerden uretilmis kasasi yok fiyat politikasi yok bugun.gidip 2799 a lirsin 1 haftaya nette 2500 2400 insani kek yerine koyuyorlar spot olarak satilabilen tek telefon bu kadar yani.

Ilk ciktigi gunden.bu yana htc m7 kullaniyorum daha once one s ve one x kullandim

Sunu goruyorum ki burda yorum yapan arkadsslarin cogu htc hic kullanmamis kisiler.

Onun icin fazla cene yormaya gerek yok. Benim icin ici dolu bir telefon.

Sektorde telefon fiyatlari 2500 uzeri oldugu icin arrik bunun.fiyatini da dogal karsiliyorum.

• Vay be bugünleri de gördük... G5 2800'se buna 3000 değer yorumunu beğenen bu kadar çok kişi varsa ne diyeyim galiba bize her şey müstehak. 700 dolar (bugünün kuru 2.84 ve 2000 liranın biraz altı yapıyor) ve bu fiyatı htc'nin hali hazırda kâr marjı eklenmiş fiyatı olarak düşünün. Tamam hadi o farkı yeniden verelim bir tur daha kâr eklesin sonra ülkemize gelen telefonların harç ücretini ekleyelim falan. Ama 1000 lira fark kabul edilebilir bir fark mıdır?

Bugün ne lg g5 ne galaxy s7 ne galaxy s7 edge ne de htc 10 bu resmi fiyatlarını hak etmiyor. Ülkemizin özellikle arka plana atıldığı, ürünlerin yanında minik hediyelerin bile nadiren verildiği, güncellemelerin gelmesi gerekenden aylarca sonra gelmesi, üstüne üstlük bir sorun olduğunda teknik servislerin kullanıcı hatası diyip için içinden sıyrılması ve masrafın yine tüketiciye ödetilmesi derken.. 3000 lira hak ediyor diyenlerin maaşı 3 bin liradır 5 bindir 10 bindir bu telefonları alır ben karışamam kimsenin zevkine. Ama olur da çoluğunun çocuğunun rızkından kısıp bu telefonları bilmem kaç taksitle alanlar olursa işte onların vay haline... Hayır onu da geçtim, ben bu yorumları gören firma çalışanı olsam bu piyasaya agresif bir fiyat koyma düşüncem varsa bile vazgeçerim millet telefon almak için tüm maaşını yatırmaya hazır zaten. Bu kadar aç gözlü olmamamız gerektiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: çağanmarket

Naldöken İzban istasyonunun tam karşısındayız. Bira çeşitleri olarak İzmir de en iyisi biziz :)

- Peroni Nastro Azurro
    - Fuller's London Pride
    - Becks
    - Fuller's London Porter
    - Hoegaarden
    - Fuller's Golden Pride
    - Leffe Blonde
    - Fuller's Frontier
    - Leffe Radıeuse
    - Brewdog Punk IPA
    - Carlsberg
    - Brewdog S.A.M.
    -Guinness
    - Brewdog Dead Pony Pale Ale
    -Corona
    - Gara Guzu
    -Weihenstephaner
    - Meantime
    -Somersby
    - Heineken
    -Duvel
    -Grolsch
    -Samuel Adams
    -Miller
    -Erdinger

- Paulaner Octoberfest
    - Paulaner Hefe
    - Paulaner Salvator
    - Amstel
    - Apostel Brau

telefon numaramız : 0232 365 65 11

Umarim cehennemdede en iyi tabaka da siz olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: çağanmarket

Naldöken İzban istasyonunun tam karşısındayız. Bira çeşitleri olarak İzmir de en iyisi biziz :)

- Peroni Nastro Azurro
    - Fuller's London Pride
    - Becks
    - Fuller's London Porter
    - Hoegaarden
    - Fuller's Golden Pride
    - Leffe Blonde
    - Fuller's Frontier
    - Leffe Radıeuse
    - Brewdog Punk IPA
    - Carlsberg
    - Brewdog S.A.M.
    -Guinness
    - Brewdog Dead Pony Pale Ale
    -Corona
    - Gara Guzu
    -Weihenstephaner
    - Meantime
    -Somersby
    - Heineken
    -Duvel
    -Grolsch
    -Samuel Adams
    -Miller
    -Erdinger

- Paulaner Octoberfest
    - Paulaner Hefe
    - Paulaner Salvator
    - Amstel
    - Apostel Brau

telefon numaramız : 0232 365 65 11

smirnoff yoksa ben de yokum

• Tasarımını beğenmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keljx kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda cehennemde hırsızlar tecavuzculer haram mal yiyip yolsuzluk yapanlarda olacak unutmayalım

• Tasarımı rakiplerinin gerisinde kalmis fiyati Avrupa da iyi olacak gibi duruyor ama yine rakiplerinden pahali.

S7 ile kafa kafaya rahat gider hatta bazi ozellikleri cok daha iyi. Fiyati ise berbat nereye gidiyor piyasa anlam veremiyorum.

• ah bi de IP68 olsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Aynı zamanda cehennemde hırsızlar tecavuzculer haram mal yiyip yolsuzluk yapanlarda olacak unutmayalım

Tabiki efendim cok farkli seyleride katabiliriz buna uzar gider bu

• Sadece telefonun resimlerine ve lansmanına bakarak yorum yapanları anlamıyorum. Telefon hakkında yorum yapacaksan ilk önce eline alacaksın kurcalayacaksın. Resimlerde görüpte şu olmamış bu olmamış demekle olmaz.
    Adam kamera çıkıntılı demiş,kamera çıkıntısız olsa bu sefer fotoğraflar bulanık çıkıyor almayın diye seslenir.
    Şimdi ki telefonların tasarımları artık birbirlerine benziyor tasarıma takılmayın bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Android tepe telefonları Apple iPhone telefonları ile fiyat

Performans denkleminde sınıfta kalırlar.

Iphone'u bu kadar üstnü görme çabalarınızı anlayamıyorum

• HTC bu sefer güzel telefon yapmış.

• 4 donem yeni bir şeyler çıkacak. sonrasında gerisi yine hüsran ve telefon arayışı. bu Şekilde almadan haberlere devam etmek keyifli.

• quote:

S7 deki çerçeve/kasa oranı bundan iyi mi sizce ?

Buyrun detaylı analiz.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/37056-43687/samsung-galaxy-s7_htc-one-m10/

• Biliyorum şimdi WM yazınca sıkılacaksınız ama sağlam bir tel için HP ELİTE x3 bekliyorum.

• Daha telefon çıkmadan ana konunun açılıp mobilde ilk 21 sayfanın tamamen karşılıklı atışma şeklinde olması ne kadar doğru. Bu forumun efsane konusu S2 ı forumuydu. Orada ki bir çok ağır topta zaten kendileri bir site açıp oraya gitti bilenler olur. S2 forumuna telefonu olmayan kimse girmezdi. Çünkü forumun amacı budur. Sadece gereksiz karşılaştırma ve atışma var ilk 21 sayfada. Diğer modellerin forumları da böyle herhalde.

• quote:

S7 deki çerçeve/kasa oranı bundan iyi mi sizce ?

Evet S7 daha iyi.
  • Çok güzel olmuş tam bir canavar.Tek eksi yönü fiyat o da 1-2 aya biraz daha düşer.İphone 6 satıp geçmeyi düşünüyorum amazondan arkadaşla getirtsem burda vergisydi şuydu buydu ne kadar öderim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.