Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Paint It Black

param olsa alacağım tek telefon. hatta 6-7 yıl başka telefon kullanmam muhtemelen. çok güzel cidden

tabii param yok o ayrı

paranız olsa muhtemelen 6-7 yıl kullanmazsınız zaten. Bir sonraki sene yeni çıkanını alır, tüketim toplumunun saygın bir üyesi olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaTRaiN1

Daha telefon çıkmadan ana konunun açılıp mobilde ilk 21 sayfanın tamamen karşılıklı atışma şeklinde olması ne kadar doğru. Bu forumun efsane konusu S2 ı forumuydu. Orada ki bir çok ağır topta zaten kendileri bir site açıp oraya gitti bilenler olur. S2 forumuna telefonu olmayan kimse girmezdi. Çünkü forumun amacı budur. Sadece gereksiz karşılaştırma ve atışma var ilk 21 sayfada. Diğer modellerin forumları da böyle herhalde.

Biryerde hakli biryerde haksizsiniz. tartisma iyi degil ama telefon elimizde yokken konusmamakta imkansiz birsey. Agir bos bilenler sussa daha iyi olur orasi ayri. ben s7yi seviyorum diyen adama htc 10 begenecen diyemeyiz de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

param olsa alacağım tek telefon. hatta 6-7 yıl başka telefon kullanmam muhtemelen. çok güzel cidden

tabii param yok o ayrı

paranız olsa muhtemelen 6-7 yıl kullanmazsınız zaten. Bir sonraki sene yeni çıkanını alır, tüketim toplumunun saygın bir üyesi olursunuz.

iphone 4s kullanıyorum
    memnun sayılmam ama değiştiricek gücüm yok
    gerçi haklısınız param olsa değiştirirdim
  • Spekarlar eskisi gibi kalsaymış iyi olurmuş ama her güzelin var bir kusuru.Kesinlikle bu sefer olmuş.

• Sony X ile bu telefon arasında kaldım
  • Bildiğim kadarıyla sony x de ekstra bir durum yok, z serisine göre gerileme var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Sen şimdi multitasking konusunda Snapdragon > Exynos mu diyorsun benmi yanlış anladım yoksa :D.

evet bunu demek istedim :) işlemcinin uzun süre sağlıklı performans stabiliteside daha iyi exynoslardan kağıt üstünde exynoslar iyi görünüyor ama yarışta motoru yanıyor malesef. Kendi deneyşmlerime göre edindiğim izlenimimdir amacım kimse ile polemik değildir şu anda note 5 kullanıyorum mesela...
  • firstafa_ kullanıcısına yanıt
    işimi uzun süre görsün mantelitesindeki adam zaten gider en tepeyi alır uzun süre idare etsin diye zamanında aynı manteliteyle desire z aldım aynı özelliklerdeki samsungdan 300 liradan biraz fazla pahalıydı ve metal kasaydı 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum 3. yılda sıkıldım xperia ion aldım 1 yıl dayanamadı gittim samsung note 3 aldım durduk yere anakart yaktı lanet gelsin dedim gittim asus aldım 1 yıl o da çıkarmadı 3 kere hoparlör patlattı değişim kararını bekliyorum htc 10 ile hemen hemen aynı zamana denk gelecek değişim raporunun gelmesi mağazaya gidip üstüne para ekliycem alıcam en az 3 yıl rahat çıkaracağının farkındayım beni malzeme kalitesinden dolayı o yüzden uzun kullanım süresinde bu tip telefonlar daha ucuza geliyor sorun çıkarması için yırtınmazsanız
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    s7 edge budan daha ince de ne oluyor ki kullanılabilirlik sıfır , yok avucumun yanı deydi algılamıyor parmağı yok tek elle kullanamıyorum yok takılmalar başladı falan filan . Tasarım konusunda pırlanta istiyorsunuz herhalde samsung sadece gösteriş yapıyor çünkü altın rengi siyah rengi falan hep cezbetmek için ama o taçviz arayüzü 3-6 ay arasında sıcak hava balonu olup şişiyor bunu artık bilmeyen yok . Bence asıl takoz samsung s7 edge çünkü hayvan gibi duruyor elede oturmuyor al onu ford transitin altına koy bayırda araba oynarsa neyim
  • arkadaşlar telefonun Türkiye de ki net satış tarihi belli oldu mu?
    bir de Türkiye de satışa sunulacak htc 10 cihazlarının renk seçenekleri arasında siyah renkli olanı var mı?
  • http://www.htc.web.tr/urun/1955-htc-10-usb-type-c-orjinal-sarj-aleti.html

şarj aleti type c diye birşey bu şimdi htc 10 şarj ederken başka cihazları kullanamayacakmıyız. bu kötü oldu htc şarj aleti yanımızda taşımak zorunda kalacaız.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.