Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nesini seviyorsunuz şu telefonun anlamıyorum...
  • Bu cihazı almam demek için insan neden yorum yazar??Ters psikoloji ile kendini rahatlatmak diyorum,ben şunlardan dolayı almayacağım ama acaba bu fikirlere başkası ne diyor? almayacağım ama gözümde arkada kaldı gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell line

Ses ve kamera özellikleri çok güzel olmuş.

Ama tip yine facia.

O arkada ki lazer kesimler nedir öyle.

İnce telefona adi çin malı metal bumper koruma takmışsın gibi duruyo.

Cidden içine sinen alsın kullansın herkesin kendi zevki. Ama bence olmamış.

Arkadan çok kötü gözüküyor.

Ön tasarım bu sefer toplar gibi olmuşlar ama HTC'nin alttaki boşlukla bir alıp veremediği var büyük ihtimalle.

Adamların alt tarafta boşluk fetişi var.

Başka da bir açıklaması yok.

Hem kalın hemde kamera çıkıntısı var.

Gözünü kapat kullan telefonu olmuş. :)

Alınır mı ? Eh işte ses ve kamera diyen alsın ama fiyatı da soru işareti bukadar tasarım göze batarken.

Ama ben almam hayatta böyle bir tasarımı bedava da olsa.

Ama bedavadan az pahalı heralde şuan.

Tasarım göreceli bir kavramdır anlarım ama başka nesini beğenmiyorsunuz şu cihazın anlamıyorum.Kameraysa kamera,ekransa ekran,performanssa performans, ses de zaten rakibi yok.Kasa kalitesinde 6s den bile önde deniliyor yabancı sitelerde.Geriye pil kaldı ki günümüzdeki akıllı telefonların ortaya koyabildikleri malum.Bana kalsa keşke ekran 1080 kalsaydı ama pazarlama stratejisi buna da bir şey diyemeyiz.Sonuç olarak tasarım evet tartışılır(Ki sadece önü beğenilmiyor) ama onun dışında on numara telefon.Fiyat konusuna gelince ABD,Kanada gibi ülkelerde 600 dolardan satışa çıkacak hatta 100 dolar da kod vs.ile indirimi var kaynak isteyen gsmarena ya bakabilir.Her üründe olduğu gibi yine en yüksek fiyat ülkemizde maalesef.Ekonomimizi ve paramızın değerini bu duruma getirenler utansın.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EF209ABE -- 13 Nisan 2016; 20:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• exynos isterse 3 katı yüksek bench alsın bir qualcom işlemcinin stabilitesini ve çoklu işlem gücü hele uzun dönem kullanımındaki şiime donma sorunsuzluğunu asla yakalayamaz onlarca cihaz kullandım ve vardığım sonuç bu kendi görüşümdür yanlış anlaşılması ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

quote:

Orijinalden alıntı: firstafa_

şimdi bu telefon için ne paralar biriktirecek benim güzel ülkemin güzel insanları..
    sadece gösteriş için,hava için...
    alo alo dan ve birkaç oyundan öteye gitmeyecek işler için 3000 tl bayılacaklar...
    bu ülkede fakir olduğuna inanmıyorum artık...
    aksine o kadar zengin bir ülkeyiz ki, israf almış başını gitmiş
    YAZIK

İste bu kafa yapisini istiyorum. İnsanlarin aldigindan harcadigina kadar goz dikip karisan, sonra da bu durum ile ulkenin zengin oldugunu iddia eden kafa yapisi...

Yanlis anlamayin ama her yerde bu tip dusuncelere rastlıyorum. Sozum sadece size degil son zamanlarda surekli bu cümleleri görüp duydugumdan bir sitem. İnsanlar gununun en az ucte birini calisarak geciriyor bakin bu da en azi. Genelde daha fazlasini geciriyor ulkenin buyuk bir kismi. Bu surecte birilerini daha cok zengin ediyoruz.

Birakin insanlar bir kere yasayacagi su hayatta karin tokluguna calisarak degil, calisip kazandiklariyla zevk aldigi seylere harcayarak gecirsin zamanini. Hep yukarıdakileri zengin edip onlarin eglenmesini mi saglasin bu insanlar.

İste bu kafa yapisindan cok var bu ulkede ve bu yuzden pastadan pay yiyen kisim cok ufak.

bak militan,biz evvela kimsenin kazandığına göz diken insanlardan değiliz,biz burada müsrifliği dile getirdik.isteyen istediğini almakta hürdür.
    herkesin ayağına göre yorganı uzatması çok daha güzel olmaz mı? gidip o telefonu alacağına varsın biraz daha makul olanını alsın,ihtiyaçlarını karşılayabilsin yeter
    benim sözüm maddi durumları az olan insanların bile bir heves için çoğu önemli ihtiyaçlarından vazgeçip aşırıya yönelmeleri.daha sonrada hayat çok pahalı,asgari ücret yetmiyor
    vs vs deyip 3000-4000 tl lik telefonlarla hava atması....
    bence senin kafa yapında bir sorun olmasın?
    çünkü sen hayatı tam anlamıyla öğrenememişsin. hayatın ne manaya geldiğini henüz bilmiyorsun.

• Hocam ben senin şahsenine karıştım mı ?
    Tabiki hayır. :)

Materyal mi dedim ki ben tasarım diyorum sen nekadar kaliteli materyal kullanıyo biliyo musun demişsin birde. :)

Teknolojiden anlamasam s6 kullanman merak etme hocam o konularda sıkıntı yok :)

Yazımı anlamadan direk marka üzerinden fanatiklik yapmışsın.

Benim şahsenim bu.

Net yani beğenirsin beğenmezsen ürün senin zevkine kalmış.

• hell line kullanıcısına yanıt
    S6 kullanmak teknolojiyi bilmek demek değildir bunu belirtmen aksine parayla hava atmaya çalıştığının işaretidir bence, ustat çok afaki yorumlar yapılıyor millet hiçbir şey beğenmiyor buda sinirlendiriyor adamı

• Kalin degilmi sizce bu devirde

• Hocam estagfurullah niye kici kirik telefonla hava atayim.

Teknoloji delisiyim kendi capimda.

Zevk ve renk cizgisinde ilerliyoruz iste.

Konu gereksiz uzamasin kendi fikirlerimiz sonucta.

Ama rica edicem kisisele cevirme konuyu uzerimden.

Ilk teknolojiden anlamiyosun dedin sonrada telefonla hava atiyosun dedin.

Yakismiyor. :)

Telefon uzerinden yazacaksan dinlerim.

Aksi halde iyi forumlar. :)

• hell line kullanıcısına yanıt
    İyi forumlar kardeşim :) telefonda beğenmediğin tasarımı ben beğendim diyebilirim :) sinirden arındırılmış olarak diyebileceğim budur :)

• Beyaz eşya gibi telefon yapmışlar çok kötü tasarım. Dikdörtgen prizma yapsa daha iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M7 den belki de m8den geçmeye pek gerek yok sanırım. Ne vardı biraz daha ince olsaydın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu htc nin arayuzu cyanogenmoda her şeyiyle benziyor bu da beni sogutuyor acıkcası. Birde ön tasarım cidden facia olmuş. 500 liralik samsunglar gibi. Çerçeve kasa oranından tut orta tuş ile ekran arasındaki o mesafe resmen irite edici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak için bir neden var mı?
    Yok.
  • Note 2 kullanıyordum yeni telefon almayı düşünüyordum yeni çıkan tüm telefon modellerini baya inceledim çok güzel modeller çıkıyor fakat 3 bin bandı gerçekten bir telefon için çok çok fazla bence bizim halkımız için asgari ücretin 1100 tl olduğunu ve 4 kişilik ailenin fakirlik sınırının 4.561 açlığı yazmıyorum bile.Note 2 yi ilk çıktığında almıştım 3.5 4 yıldır kullanıyorum nerdeyse benim gibi uzun süreli kullananlar için 3bin tlye htc10 almak yerine 2 bin bandında note 5 daha mantıklı çünkü note 5 ile arasında ön ois kamera ve ses deneyimi farkı var.Bu aradaki fark için 700 800 tl fark verilmez bana göre.Keşke htc bu zor zamanlarında 3000 yerine 2500 tl den çıkarsalardı o zaman belki daha farklı olurdu.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    S7 deki çerçeve/kasa oranı bundan iyi mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: cngzmls

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Cihaz kötü. Ekran/kasa oranı hala orta sınıf, tasarım olarak önceki HTC ler daha iyiydi, tasarım çakma S5 gibi. Aklı olan nasıl S7 ye 200 TL daha koyar bunu alırım diyorsa bu cihaza da 200 daha koyar S7 edge alır

Bu cihaza kötü diyenin zevklerine şaşarım. Donanım olarak çok iyi, rakiplerinden bile iyi. Ois destekli ön kamera, boomsound hoparlörler gibi. En önemli artilarindan biri sense arayüzü. Bu stabiliteyi başka bir Android de bulamazsın. Önceki htc lerin tasarımını dünya beğenmedi, sen daha iyi diyorsun. İlginç zevklerin var. Fiyat yüksek desen tamam derim. Ama cihaz kesinlikle çok iyi.

Ois destekli ön kamera eminim çok kişinin umrunda bile değil, boomsound desen telefonun tek artısı o. Bu cihazdan daha stabil cihaz yoktur derken dur bir nexus ları düşün. Bir cihazın kesinlikle çok iyi olduğuna cihazı daha eline almadan kağıtta yazanlarla söyleyebiliyorsan wow... Önceki cihazları dünya beğenmedi evet çünkü ekran kasa oranları facia idi, ama tasarım olarak göze daha hoş görünüyorlardı, bu da kişisel zevk... Birazdan gelir AnTuTu da 150k aldı diyenler...

Nexus cihazlara ulaşamıyoruz ki. Ulaşamadığım tel benim için yok hükmündedir. Ön kamera birçok insan için çok önemli, ois olması çok faydalı, çünkü özçekim yaparken teli genellikle tek tutuyoruz ve el çok titriyor. O titreşim yüzünden fotolarımın bulanık çıkıp tekrar çektiğim çok oldu. Beğenmediğim tek tarafı ev tuşunun simetrik olmaması. Bu nasıl bir saçmalıktır anlamak mümkün değil.

• HTC bu sefer yapmis.Bastan asagiya eksiksiz bi cihaz olmus.Raw çekme seceneginin olmasi on numara olmus.

Edit:Fiyat bandı çok yükseldi.Yanilmiyorsam Galaxy S4 ilk cıktiginda 1999 TL'den giris yapmisti.Artık sıfır yerine ikinci ele yönelmek daha mantikli,telefonlar cok hizli deger kaybediyor.LG G2'yle bir süre daha yola devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 14 Nisan 2016; 0:39:22 >
  • Efsane kasayı ne hale sokmuşlar .resmen küfür gibi . Bildiğin çirkin ördek yavrusu

• Özellikle iyi, ama tasarım cidden dağılmış gitmiş. Ön yüz kimliksiz ve 9 mm kalınlık şu dönemde sınırları zorluyor.

Ayrıca home tuşu ile ekran arasına çift şerit otoban yapılır resmen. Oraya bi htc logosu iliştirseydiniz ya boş bırakacağınıza.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.