Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O çizgiler olmazsa metal gövdeden dolayı şebeke antenleri yeterli çekim gücüne ulaşamıyor... Antenlerin çekmesi için yapılmış plastik şerit onlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keljx kullanıcısına yanıt
    Priv 700 dolarlık cihaz 700 bin sattı

Priv android cihaz olduğu için uygulamalarda sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 13 Nisan 2016; 13:26:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9mm kalınlık var o kalınlıkta batarya 4binlik olmalıydı. Gereksiz kalın olmuş...
  • lansker kullanıcısına yanıt
    Sizde budurumda copcu oluyorsunuz

Sizi hic alakadar etmez begenmiyorsan bloklar gecersin

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Bir deyim vardır herkes kendi çöplüğünde öter diye... Ürün çöp değil, biz de çöpcü

• lansker kullanıcısına yanıt
    Sanane kardesim burasi forum kimse kimsenin herhangi bir bolume mesaj atmasina karisamaz.Senin forumun olsa neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: WB

Bunlari gordukce Apple'a inovasyon noktasinda cok mu yukleniyoruz diye dusunmeden edemiyor insan..

üzüldüm apple'a:)
  • 2010 ların başında htc iphone ve diğerleri vardı piyasa döndü dolaştı gelişti büyük çoğunluklar farklı maceralara heyecanlara yelkenler açtı ancak artık taşlar yerine oturdu ve hoşgeldin tekrar eski tahtına htc...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 13 Nisan 2016; 14:46:42 >
  • Bekle beni htc
  • Kahretsin ya almak istiyorum ama 3k çok ya.Şu lanet kameralı m9 u elden cikarsaydik.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Açık ve net bu yıl tanıtılan en iyi telefon htc 10 dur.

En iyi iphone cakmasi tekefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc ye gömen arkadaşları anlamak mümkün değil.
    M7'yi ilk çıktığında aldım, hala kullanıyorum. 3 yıla yakın bir süre oldu ve cihaz hala gayet stabil bir biçimde çalışıyor.
    Donma veya kendi kendine kapanma gibi olaylar hiç olmadı.

Bir 3 yıl daha kullanır mıyım? Sanırım bir aksilik olmaz, telefon da değiştirmezsem kullanırım.
    Bana mısın da demez açıkçası.
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    Htc M7 ve iPhone 6'nın üretim tarihlerini ve tasarım benzerliklerini bir araştır.
    Sonra tekrar tartışalım.
  • Cihaz donanım açısından bayağı iyi
    güçlü ses özellikleri artı kaliteli kulaklık.
    s7 ile yarışabilen bir arka kamera ve ois'li ön kamera
    şu anki en yüksek donanım işlemci gpu ram çok iyi özellikler.
    yalnız htc'nin imzası niteliğindeki tasarım olmamış.
    Ön tarafta home tuşu küçük ya da oradaki boşluk büyük.
    Arka taraftaki lazer kesim çok daha ince olmalıymış. kötü görünüyor.
    Telefon dışarıdan çok kalın gözüküyor. Çok daha ince cihazlara daha büyük pil konulurken madem tasarımdan ödün verilmiş daha büyük bir pil beklerdim.
  • Anlamadığım 9mm kalınlığında olmana rağmen nasıl hala kamera çıkıntın olabiliyor ey HTC

• öyle ince telefonlar var elini keser cam tutar gibidir ama öyle kalın telefonlar vardır ki eline oturur elinde değil gibidir alttaki kavis o yüzden emin olun çok iyi bir tutuşu olacak.

• Telefonu Samsung'a çevirmişler. Htc m9 kullanıcısı olarak yorumum bu. Parmak izi okuyucu keşke arkaya koysalardı. Onun dışında gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 13 Nisan 2016; 16:14:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Telefonun tasarımı, 100-150$a Dealextremede satılan markasız Çin malı telefonlar ile aynı. Hahaha buna 3000TL verenlere, Allah bol bol sabır versin ne diyim.

Git ve samsungunla oynamaya devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Htc de kullanılan 820 nın frekans hızı s7 den daha yuksek + yazılım olarak daha iyi sonuç olarak s7 den daha iyi scorlara sahıp.
    adreon 530 exynosla eşit değil daha iyi, üzgünüm fanboy ben senin yorumlarını pek ciddiye almıyorum ileride testler gelince gerçekler ortaya çıkacak zaten.

Gpu testlerine bakın, 820 exynosu tokatlamış. samsung ancak sayılarla oynayıp göz boyuyor.

Telefonda gta 5 oynayacaktım bende. Kafaya takıyordum. İyi oldu bu gpu testi. Eyvallah snapdragon fanı kardeş.. .

Htc bırakın s7 yi j7 kadar telefon satsın öpsün başına koysun. Burda 10 tane artı oy alınca htc batmaktan kurtuluyormuş zaten

Bak güzel kardeşim, bizim ülkemizde köylü teyzemden tut, çarşıdaki ikoncan kızlarımıza kadar herkes samsung fanboyu.
    samsung hariç ne dersen ne ıyyy iğrenç derler.

samsung'un ne kadar satıp sattığı çok önemli değil, türkiye de en çok tofaş satılıyor. bu onun en kaliteli araba olduğu anlamınamı geliyor?

htc dediğin telefon, android dünyasının en stabil arayüzünü ve en kaliteli telefonlarını üreten firma.

o yüzden çarşıda pazarda, çoluğun çocuğun elinde samsung görürsün.

şu an htc 10 her türlü s7'nin üzerinden çatır çatır atlar...

o yüzden sen şimdi doğru zamzung konuna doğru yol al kalabalık etme...

Arkadaş sadece Türkiye de değil tüm dünyada telefon pazarının liderinin açık ara samsung olduğunu bilmiyor galiba

Bak sen bilmiyordum ben bunu aferin sana akıllı çocuk.
    Satış lideri olması o malın en kaliteli olduğu anlamına mı geliyor?
    Telefon piyasasının en çok kazananı da apple ona bakarsan

Hayır satış lideri olması kaliteli olduğu anlamına gelmez. Ama sen öyle bir yazmışsın ki yazdıklarından samsungun sadece türkiyede çok sattığı bunun sebebide popüler olduğu için telefondan anlamayanlar samsungu tercih ediyor şeklinde bir anlam çıkıyor. Bende sana samsungun sadece türkiyede değil tüm dünya genelinde çok sattığını söyledim. Hatta şunuda ekleyeyim samsungun 1 ayda sattığı telefon sayısı htc nin 1 yılda sattığı telefon sayısından daha fazla ki samsung htc gibi sadece telefon üreten bir firma değil. Üretmediği şey yok desem yeridir ilaç,araba parçası,gemi,giyim vs vs. Ayrıca yine samsung en çok Ar-Ge yapan iki şirketten biri.
    Ha bunları niye yazdın dersen teknolojiye yön veren üretmediği şey kalmayan samsunga zamzung diye dalga geçip leş telefonlar üretmekten başka teknolojiye hiç bir katkısı olmayanın htc'yi övdüğün için yazdım

• Bu telefon şuan da Note 5 kullanmama rağmen kamera ve özellikle ses teknolojisiyle aklımı çeldi. Umarım kutu içeriği aynı olur da kulaklığın keyfini yaşayabiliriz. Note 6 nın tanıtılmasını bekleyip biraz da fiyatı düşünce alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.