Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası 3 sene rahat götürecek bir cihaz olmuş, gerek materyal gerek arka tasarım çok hoş
  • Stereo boom sound önde olsaydı alınırdı

• xxllsc kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayında saçmalamışsınız, htc muhendisleri salak değil herhalde onu düşünmüşer, o tweeterın üstte wooferın altta olmasının nedeni bası daha derinden vermek, yapmayın Allah aşkına , yiğidi öldür hakkını yeme 4 dortlük cihaz olmuş daha neyini eleştiriyorsunuz
  • Açık ve net bu yil tanıtılan en iyi telefon samsung s7 dir

• Aynen Samsung kendini aşmış bu telefonda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada m9+ nin tipi bile m10 dan daha güzel çizgisini değiştirmiş ama ben şahsen yakıştıramadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC 10 beklediğimin altında vasat bir tasarımla geldi.Donanım olarak bir şey demiyorum gayet üst düzey bir telefon,
    ama tasarım;yıllardır eleştirdiğim , hiç sevmediğim sansung galaxy serisi telefonlara benzemiş. M7 den itibaren tasarım olarak hiç gelişme gösteremediler. geçen yılki telefonun arka köşlerini pahlamak ve bir sansung klasiği home tuşu eklemek bence tasarım değildir.kaldıki sansung, HTC nin arkaya yaptığı pah'ı ön ekrana yaptı.
    Tekrar söylüyorum donanım olarak gayet güzel,zaten sense ye diyecek bişey yok,geriye bir tek tasarım kalmıştı,beğenen olabilir ama bence çok hantal ve kalın görünüyor. O arkaya yaptıkları pahı da yok telefonu tutuş daha iyi oluyormuş,el iyi kavrıyormuş gibi salaklıklarla anlatmasınlar, bariz telefonun kalın görüntüsünü birazda olsun kırmak için yapılmış.
    -artısı;donanım ve sense arayüzü
    -eksisi;gittikçe sansungun da vazgeçtiği tasarım çizgisine doğru kayması,çok kalın olması (bir amiral gemisi modeli 9 mm olmamalı belki 2 sene önce olabilirdi ama şimdi olmamalı),ekranın kasaya sıfır yaklaşmaması(ekranın kenarındaki boşluklar),ve en can alıcısı da pahalı olması.
    tasarım ve kalınlık olarak istediğim seviyede olsaydı,hiç düşünmem sansungdan yada diğerlerinden fazla olarak 200 tl verirdim ama bu telefona bir amiral gemisi diyemem ve 3000 tl vermem.
    benim kriterim öncelikle tasarımdır.Bu yüzden yıllardır HTC kullanıyorum,ama HTC bu şekilde devam ettiği sürece bir sonraki telefonum HTC olmaz.

• Şu tuş tam ortada olsa bide ya yan çerçeveler biraz kalın yada alt üst çerçeveler biraz daha ince olsaymış tasarım anlamında en kral telefon olurdu.

• niyeyse bu telefon sanki 2-3 sene öncenin telefonuymuş gibi geliyor bana.Günümüz rakiplerine baksın biraz insanlar neler yapıyor,sen 9 mm telefon yapıyorsun KUrtlu elma 9mm den 2 tane telefon çıkaracak yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulennadamm

İnceleme Videosu Geldi Beyler (Kanalım değil.)

Cihaz akıyor. Menü geçişleri falan yağ gibi, parmak izi sensörü de çok hızlı. Kamerası da iyi görünüyor ama detaylı incelemeleri beklemek lazım. Beğenmediğim tek noktası kalın olması.

• Gerçekten sağlam telefon olmuş. S7 Edge i alıyorum derken bi inceden şüpheye düşürmedi değil. Ama sanırım kararım değişmeyecek s7 edge alacağım. Her ne kadar hoparlör kalitesi beni cezbetse de Htc 10 tasarım olarak bana göre malesef iyi olmamış. Htc m8 den beri şu tasarım belki gerçek olur diye bekliyorum. Screen-to-Body oranının %75 in altında olması 3000tl lik telefona yakışmamış. LG G5 te oradan patlak vermişti zaten.
    Telefonun kalınlığına rağmen bataryanın 3000 lik oluşu ve snapdragon 820 nin batarya konusunda daha kötü olması da ayrı bir eksi. S7 Edge in Amerika ve Avrupa sürümü arasında GSMArena nın endurance testine göre 11 saat fark var. İkiside 3600 lük bataryaya sahip. Aynı testte LG G5 60 saat almıştı. O da 2800 lük bataryaya sahip. Tahminen htc m10 da 65 saat seviyelerinde pil ömrüne sahip olcak.

HTC 10 Artıları
    Boomsound ve Hi-Res Audio ile ses konusunda bariz daha iyi, Usb Type-C, Adoptable storage, Daha iyi grafik performansı.

S7 Edge Artıları
    IP-68 Sertifikalı olması. Ekran bana göre daha kaliteli. Tasarım olarak daha iyi olması (Screen to Body ratio %76.1, Ekran boyutu 5.5", Daha ince). Batarya hem rakam olarak daha büyük 3600mah. hemde exynos bataryayı daha verimli kullanıyor. Multitasking konusunda bariz daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 13 Nisan 2016; 17:55:19 >

• SD 820 ile Exynos u karşılaştırmayın artık,Samsung'un arge si ile qualcomm' un argesi,bütçesi bir olamaz,buna bu parayı vereceğine S7 veya İphone alırsın premium touchwiz özelliklerini veya ios u kullanırsın,htc arayüz yapmayı beceremiyor

edit:Hayır şunu anlamıyorum bu fanboyluk nedir her marka için konuşuyorum,hani bir marka telefonun olurda ömür boyu onu savunmazsın bu neyin kafası,senin karın ne bu işten,millete burası bizim çöplüğümüz dicek kadar ne içtiniz anlamıyorum,sen fiyat performansa bakıcan, model marka tutmak saçmalıktan başka birşey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 13 Nisan 2016; 17:46:19 >

• Ses ve kamera özellikleri çok güzel olmuş.

Ama tip yine facia.

O arkada ki lazer kesimler nedir öyle.

İnce telefona adi çin malı metal bumper koruma takmışsın gibi duruyo.

Cidden içine sinen alsın kullansın herkesin kendi zevki. Ama bence olmamış.

Arkadan çok kötü gözüküyor.

Ön tasarım bu sefer toplar gibi olmuşlar ama HTC'nin alttaki boşlukla bir alıp veremediği var büyük ihtimalle.

Adamların alt tarafta boşluk fetişi var.

Başka da bir açıklaması yok.

Hem kalın hemde kamera çıkıntısı var.

Gözünü kapat kullan telefonu olmuş. :)

Alınır mı ? Eh işte ses ve kamera diyen alsın ama fiyatı da soru işareti bukadar tasarım göze batarken.

Ama ben almam hayatta böyle bir tasarımı bedava da olsa.

Ama bedavadan az pahalı heralde şuan.

• HTC arayüz yapmayı beceremiyor diyenler var şaşırıyorum valla... Hangi kafa ile diyorlar bunları ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: kraix

HTC arayüz yapmayı beceremiyor diyenler var şaşırıyorum valla... Hangi kafa ile diyorlar bunları ilginç.

Klasik donanımhaberin çok bilmişleri işte.Ne anlatsan boş hocam...

• Meizu mx5 e benziyor tip olarak

• hell line kullanıcısına yanıt
    eleştirmek için eleştirmişsin yani boş bir yazı :) teknolojiden azcık anlayan HTC'nin materyal kalitesinde ne kadar başarılı olduğunu bilir, ki arka tasarıma ben şahsen hayran kaldım
  • kraix kullanıcısına yanıt
    Onlar ah onlar... Bilinen markaların her birinin telefonlarını belli süreler kullandım. Windows phone, blackberry, android tarafında samsung, lg, htc, sony, ipad, androidde herbir telefonda farklı romlar...

Arayüz konusunda, stabillik konusunda htc nin üzerine yok. Arayüze çok şey koymak çözüm değil bence.

Bana göre kullanışlılık konusunda bir numarada blackberry os 10 var... Onun tadı çoook farklı... Hub olayı çok kullanışlı ve güzel düşünülmüş.

Ama androidde kesinlikle htc... Başka telefon kullanmadan sadece görmeyle laf atanlar fanlık yapmadan kullansınlar bir süre her telefonu ondan sonra konuşsun...

Samsung kullandım bir ara, S2 sonrası da note5 hoşuma gitti. Arayüz olarak hiçbiri... Samsungu özellik olarak tamam da kalitesinden dolayı hiç sevmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyattan bağımsız olarak degerlendirirsek bence bu telefon olmuş

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.