Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı yüksek 2600-2700 bandında satışa çıkabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Bi telefona 3000 lira veriyosam tasarıma bakarım arkadaş.O ön tasarımı nedir öyle 1000 lira altındaki telefonlardan farkı yok.Home tuşunun üstündeki boşluk rezalet.Allah aşkına M7 nin tasarımı mı yoksa bu mu ya ?

ben de böyle dedim diye beni burda linç etmeye çalışıyorlar htc fanboyları

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar aman dikkat et.Telefonun önü çöp gibi bencede hele hele o tuşun üstündeki boş alan
  • Cihaz bomba olmuş. N8'den beri ilk kez(!) 1.5 mikron piksel boyutu seviyesini aşan bir telefon görüyorum. Bu telefonun kamerası efsane olacak. Eski Sony Ericsson ve Nokia telefonlarda bu seviye geçiliyordu ama 3-5 MP gibi çözünürlüklere sahiplerdi. 12 MP ve üzeri çözünürlüklerde gibi bir N8 haricinde hiçbir telefon 1.5 mikron üzerinde olmadı. Bu çok önemli bir gelişme. Dahası da f/1.8 diyaframa sahip. Yetmemiş 24bit Hi-Fi ses sistemi koymuş kulaklılığı da sanırım destekliyor. Sense arayüzünü zaten söylemeye gerek yok. Yeminlen 6s'i satıp alasım geliyor. Cihaz şu anda mevcut telefonlar içinde en iyi kameraya sahip. Sensör büyüklüğü ve diyafram açıklığıyla o güveni veriyor. Yakın zamanda fiyatı düşerse çok iyi olur hemen alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG'de Samsung'da HTC'de çok kaliteli telefonlar ürettiler bu sene her biri ayrı ayrı özellikleri nedeniyle tercih edilebilecek modeller.. Ama forumdaki bu lafları anlamıyorum nasıl da bu kadar kaliteli telefonlara çöp diyorsunuz? Burada ön plana çıkan bir telefon S7 su geçirmezlik ile gözümde.. Diğer yanlardan hiçbir fark göremiyorum. Donanımhaber editörleri bile lgyi htcyi yabana atmış lan arkadaş koskoca editörsün sen, bu telefonların birbirinden farkı yok. Kamera arayüz ve ekran ve seste farklılaşmalar ile rekabet ediyorlar ama hiçbirinin diğerinden bariz bir eksiği yok.

• İnceleme Videosu Geldi Beyler (Kanalım değil.)
  • Abi bu nedir ya önden samsung çakması,alttan apple çakması
    Herşeyden önce özgün bir telefon yapsaydı çok daha iyi olurdu.
    Üzülerek söylüyorum ki bu fiyatlandırma ile malesef tutunamaz.
    Htcnin çıkardığı son cihaz olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulennadamm

İnceleme Videosu Geldi Beyler (Kanalım değil.)

Videodan cikardigim parmak izi ışık hızi

On kamera cok iyi autofocus yapiyor gelsede alsak

• Telefon cidden göz dolduruyor. Herşeyiyle tam bir paket olmuş sesi olsun kamerası olsun. Eğer kalem alışkanlığımı gözardı edebilrisem Note 6 nın çıkmasından bir iki ay sonra ya ona ya buna geçebilirim

• Htc Desire Eye kullanıcısıyım. Daha önce de Htc one S kullanmıştım, o cihaz hiç stabil değildi ve markadan soğutmuştu. Ancak şu an kullandığım modeli bir yıl önce almama rağmen hala çok hızlı ve güncelleme desteği de sürüyor (hem android hem de sense arayüz desteği). İnanılmaz apple hayranı olan bir arkadaşa benim telefon da oldukça akıcı ve problemsiz dedim. Dayanamadı yan yana koyup aynı uygulamaların açılma hızını test etti ve Eye daha önce açtı.

Htc firması M8 modelinden itibaren gerçekten çok güzel cihazlar piyasaya sürdü. Htc 10 modeli de ihtiyacım olsa düşüneceğim iki seçenekten biri olurdu. Tarafsız olarak benim kullandığım Htc modellerinin artı ve eksilerini de paylaşmak isterim;

+ Arayüz çok kullanışlı.
    + Cihazlar oldukça stabil, hiçbir takılma sorunu yaşamadım.
    + Kamera performansı yeterli.
    + Hoparlör ses çıkışı muazzam. (boomsound)
    + Dot View Kılıf çok kullanışlı, ayrıca diğer markaların akıllı kılıflarına göre çok uygun fiyatı var. Yeni İce view kılıfları da harika olmuş.

- Gece kamera performansı kötü.
    - Sanal tuşlar, ekranın tam kapasite kullanımını engelleyici.
    - Cihazın ikinci elde değeri çok düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: osdorp

Kagit ustunde iyi gibi duruyor ama ortada yapilmis bir test yada kullanici deneyimi ile ilgili bir veri yokken nasil bu en iyisi diye karar verebildiniz anlayamadim neye gore en iyisi tek bildigim kamerasi ile ilgili bisey var ordada oda iyi iyi diyor ama bu en iyi paket demek icin daha erken bence

Ses iyi
    Usb type c var
    quick şarj 3.0 var
    kamerası daha iyi özellikle ön kamera
    malzeme kalitesi iyi
    yazılmıı iyi
    lcd panel ekran ile arasında boşluk yok daha iyi görüntü dokunma hissi veriyor
    Kutusundan çok kaliteli kulaklık çıkıyor
    İşlemcisi iyi adreno 530 grafik birimi var

Aklıma gelen bunlar.

S7 ye ciddi alternatif...
    S820 çipsetinde usb 3 (5gbit) desteği var samsung bunun için fazla paramızı aldığı halde micro usb koyduğu için bu özelliği kullanamaz. Sırf bunda type c olduğu için s7 a9 pro red edilebilir.

Htc ise bir türlü amoled e geçmiyor

Benim gibi Acelesi olmayanlara blacberry yi beklemesini tavsiye ederim.

• 2999TL ahahah kim alır ya.sonra HTC batıyormu HTC iflasmı ediyor.adam gibi fiyat koysunlar

• Sensation'dan beri beni etkileyen ilk cihaz oldu bu. Zamanina gore ayni sensation gibi komple bir cihaz olmus.

• gurkanse kullanıcısına yanıt
    Kaçtan satıcaktı hocam rakiplerinin htcden kalır yanı varmıki? 64'lül İphone se bile 2400

• Özellikle Kamerada standart olmayan teknik kullandıklarında böyle oluyor. Htc 10, m9
    bb Priv de lumia 1520 de vb.

• Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Blackberyy mi whatsappin bile calismayacagi blackberyy mi ?

• Sinema kalitesinde ses sunuyor şuan ki en efsanevi kameralardan birine sahip. Androidde en hızlı en stabil yazılıma sahip Sense yazılımı Kutudan efsane bir kulaklık çıkıyor 3000 Mha pil var ve +boots yazılımı ile efsanevi olmuş Type C var daha ne olsun Metal gövdesi en sağlam telefon Şuan iphone 6 6s den bile daha sağlam bir metal kullanılıyor Ben HTC M7 kullanıcısıyım telefonu 3 yıldır kılıfsız kapaksız kullanıyorum hala sağlam kasayı çizebildim tabi o ayrı :)
    ama M7 den sonra beni etkileyen özelliklere sahip olduğu için bunu alacağım.
    Bundan sonraki model çift kameralı olacaktır kesinlikle...

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Burası htc severler çöplüğü, kendi çöplüğüne git ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lansker

Burası htc severler çöplüğü, kendi çöplüğüne git ;)

Yaşa hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: fratmacit
    quote:

Orijinalden alıntı: chamicals2 burdan tüm forum adminlerine sesleniyorum öncelikle erdi özüağ ve mesut çevike HTC dünya ile birlikte türkiyede de HTC10 lansmanını yapmışhttps://www.youtube.com/watch?v=UAhms5qHcrU bakınız shiftdelete gayet ön inceleme videosu yapmış. apple lansmanlarını simültane çeviri yapan dh nedense htc gelince boş geçiyor..
    İşlerine gelmiyor çıkmadan önce o kadar ... attılarki htc 10a 2000 tl anca eder kamerası iyi yaptık diyorlar ama bakalım öyle olacak mı deyip gülmeler yok ekran kasa oranı aşırı yüksek ki s7 ile arasında çok çok ufak bi fark var. Kamera s7 ile aynı ayarda olmuş ilk dede optik imaj olan ve çıkıntısı olmayan ön kamera var Ses devasa olmuş 250 liralık kulaklık var Quick charge 3.0 var usb type c var işlemci sens arayüzü sayesinde daha stabil çalışıyor parmak izi aşırı hızlı çalışıyor(note 5 de rezaletti bu arada) şimdi çıkıp video çekip ne desinler allah aşkına :))
    Merhaba, Hayal dünyanıza hayran kaldım :) Bugün ön incelemesi yayında olacak sizin için büyük hayal kırıklığı olsa gerek. Arkadaşlar hala alışamadınız mı. Biz bir elde cep telefonu diğer elde ürün ayak üstü çekim yapmıyoruz. Yapmayız da. Amacınız ayak üstü elde çevrilen telefon görmekse yapanlar var izleyin sonra da gelin bizim detaylı görsel anlamda güçlü incelememize bakın. Yok bana ayak üstü cep telefonu kamerası ile çekilmiş görüntü yetti derseniz de eyvallah sizin bileceğiniz iş zira beni bu tip videolar kesinlikle tatmin etmediği için böyle video çekmem izlemem de. Sevgiler, Mesut Çevik

Arkadaşın yazdığı htcye gelince boşluyor bir video gelmeyecek anlamına getirmesine katıldığımdan değil illaki görüntü kalitesi yüksek ciddi emek harcanarak gelecek bir video olduğunu biliyordum. Sadece telefon çıkmadan ciddi eleştiriler yapıp çoğu açıdan güzel bir telefon çıktığını gördüğünüzde belki dediklerinize pişman olmuşsunuzdur diye bir laf attım :) baya mesaj atıldı bu sayfaya ve sizin her birini okumanız da gayet hoş bi durum saygılar.

• Yeni cihaz baya sağlama benziyor en sevdiğim iki şey var biri kulaklık diğeri USB Type-C tasarımdaki anten çizgileri fazla hoşuma gitmedi biri onun ne olduğunu anlatabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.