Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su 9 mm kalinlik kamera cikintisi ile beraberse kotu degil. 2 mm cok onemli degil. Ancak denildigi gibi suya vd toza karsi dayanikliligi yoksa gercekten kotu olmus. Tercih eden kulaklik ve sses icin tercih eder, o da ne kadar farkeder belli degil. Su durumda s7 daha iyi gibi gozukuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Neyse yorumlarınızda ne kadar kaliteli bir forum üyesi olduğunuzu anlamış olduk. Bir de akademisyenmiş evet evet öyleymiş.
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Senin gibiler olacak degil ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı çok beğendim m7den itibaren tüm amirallerini kullandım en son da m9 ancak m9 fazla ısınmasından ve sonrasında ekran panelinin aşırı ısıdan zarar görmesinden dolayı cihazı değiştirmiştim , şimdi ilk çıkışında oluşacak yorumlara göre bu cihazı almayı gerçekten düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Su 9 mm kalinlik kamera cikintisi ile beraberse kotu degil. 2 mm cok onemli degil. Ancak denildigi gibi suya vd toza karsi dayanikliligi yoksa gercekten kotu olmus. Tercih eden kulaklik ve sses icin tercih eder, o da ne kadar farkeder belli degil. Su durumda s7 daha iyi gibi gozukuyor.

İki cihazın da üstün olduğu taraflar var ancak bariz üstünlük diye bir şey yok. Bu biraz göreceli bir kavram hocam. Kimisi için ses kalitesi çok daha ön plandadır, kimisi için kamera, kimisi için yazılım donanım bileşenleri ya da işlevsellik. İki cihaz da alınabilir kıvamda. Alanlar ve alacak olanlara hayırlı olması dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstafa_

şimdi bu telefon için ne paralar biriktirecek benim güzel ülkemin güzel insanları..
    sadece gösteriş için,hava için...
    alo alo dan ve birkaç oyundan öteye gitmeyecek işler için 3000 tl bayılacaklar...
    bu ülkede fakir olduğuna inanmıyorum artık...
    aksine o kadar zengin bir ülkeyiz ki, israf almış başını gitmiş
    YAZIK

İste bu kafa yapisini istiyorum. İnsanlarin aldigindan harcadigina kadar goz dikip karisan, sonra da bu durum ile ulkenin zengin oldugunu iddia eden kafa yapisi...

Yanlis anlamayin ama her yerde bu tip dusuncelere rastlıyorum. Sozum sadece size degil son zamanlarda surekli bu cümleleri görüp duydugumdan bir sitem. İnsanlar gununun en az ucte birini calisarak geciriyor bakin bu da en azi. Genelde daha fazlasini geciriyor ulkenin buyuk bir kismi. Bu surecte birilerini daha cok zengin ediyoruz.

Birakin insanlar bir kere yasayacagi su hayatta karin tokluguna calisarak degil, calisip kazandiklariyla zevk aldigi seylere harcayarak gecirsin zamanini. Hep yukarıdakileri zengin edip onlarin eglenmesini mi saglasin bu insanlar.

İste bu kafa yapisindan cok var bu ulkede ve bu yuzden pastadan pay yiyen kisim cok ufak.

• benim merak ettigim onu beyaz olanlarda ekranin nasil olacagi. cikan fotolarda ekran kenarlarinda bulunan siyahlik geregiden kalin gibi geldi bana. gercegi nasil olacak acaba? mesela huawei p9 da bu siyahlik cok bariz bir sekilde belli iken iphonelarda neredeyse yok derecesinde oluyor.

• pasaport sizden trden ucuz temin etmek benden youtube kanalimi takip edin yeterli.
  • beğenmeyip çamur atan olmuştur...
  • bu sefer alınabilir bu telefon

• Bi telefona 3000 lira veriyosam tasarıma bakarım arkadaş.O ön tasarımı nedir öyle 1000 lira altındaki telefonlardan farkı yok.Home tuşunun üstündeki boşluk rezalet.Allah aşkına M7 nin tasarımı mı yoksa bu mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

glam ne zaman getirir diye geldi aklıma m7-m8 den sonra m10 da alırız hallederse uygun fiyatlı :D

ahahaha yemin ediyorum aklıma ilk gelen bu oldu 1500-2000 seviyesinde temiz imei atılmış ikinci el getirse de alsak gerçi kulaklık vs. vermiyor ama :(
  • szr1907 S kullanıcısına yanıt
    Pilin büyüklüğü tek başına önemli değil. S7 edge başarıyı büyük pilden almıyor sadece. Ayrıntıları var. Öyle olsaydı 4000 mah lık çinli firmalar çok daha işler çıkartırdı. Htc de lansmanda öyle dedi. Pil büyüklüğü belirleyici değilmiş. Telefon çıksın pil testleri yapılır zaten. Bana göre siteler veya kullanıcılar tarafından yapılan pil testleri daha önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar iphone nin daha lansmanı yapılmadan çadır kuruyor. Burda en azından telefon belli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özellikleri fazla kırpılmadan bir compact/mini modeli çıkarsa harika olur..

• Şaka maka 3000 liraya telefon satılıyor ve çok uygun bulunuyor. Seneye 4000 liradan başlarsa şaşırmam her türlü satılıyor nasılsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc en sonunda yapmış ama fiyat fazla, bari bu fiyata satıyorsunuz şu kılıfıda kutu içeriğine koyun maliyeti ne kadar sanki

• Hala batmadılar helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc telefonlarda, htc uretimi parca olmadigi halde, uretim tesisi olan diger markalar ile rekabet edebiliyorsa bu onun ne kadar buyuk bir marka oldugu gosterir. Ne zaman htc' nin yeni modeli ciksa fiyati elestiriliyor, (M8-10 icin konusuyorum) evet elestirilebilir elbette ama digerlerinin de fiyatlarina bakmak lazim. Daha dune kadar yara bandi seklinde telefon ureten markaya 3 bin veriliyorda, ilk android telefonu yapan markaya bu paranin cok gorulmesi oldukca ilginc.

• Böyle birsey giderlerse batarlar kim o kadar suredir parayı verirki arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.