Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roark

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

ulan hiç teefon alma niyetim yoktu bana zorla özendirdi kendine. type c sinden tut ramine, bataryadan tut, yazılım sadeleştirmeye, kameradan tut sese, ekran boşluğunun sıfırlanmasından kasa kalitesine, parmak izinden, kapasitif tuş seçeneğine resmen yardırmışlar. boyutlar da abartı değil ideal akıllı telefon boyutu.

durduk yere adamı masrafa sokacaksın htc kardeş. ama almayacam ihtiyacım yok. asus ile devam :(

Gozler bozuk galiba keza ekran boslugunun sifirlandigi yok.Eskiden htc logosu bir ton yer kaplardi ekrani kuculturdu.Simdi de logo cikmis ama o logonun oldugu siyah serit hala orda duruyor.Tasarim leş yani.Hala m7 tasarimina sahip bir telefon yapsalar milyonlarca satar.Ama bunlar leş

Benim gözler kör değil ama senin algılar sakat galiba. Ekran boşluğu derken ekran ile cam arasındaki boşluktan söz ediyorum. görüntünün bir cam arkasından değil de direkt yüzeyde verilmesinden söz ediyorum. Ha ayrıca ekran kasa oranı da yere göğe sığmayan galaxy s7'den iyi haberin olsun gözleri sağlam arkadaşım.

galaxy s7 den daha mı iyi ekran kasa oranında?

okuma yazmanda yok galiba gözler bozuk onu anladıkta

http://www.gsmarena.com/htc_10-7884.php

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7-7821.php

• quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Hadi elektroniği ABD ile kıyaslamıyoruz. Bunlar da avrupa fiyatları

ingiltere 2329 tl
    almanya 2267 tl
    fransa 2429 tl
    ispanya 2591 tl

türkiye neden en pahalı rakibine bile 400 tl fark atmış. Türk parası pul olmuş.

Bahsettiğiniz ülkelerin hepsinde 1 yıl garanti mevcut. TR deki 2 yıl farklılığından dolayı TR deki ürün grubunu aynı politika ile satmıyorlar.

daha yüksek olması normal.

örneğin abd de bir iphone un garantisini 2 yıla çıkarmak fazladan için 100 dolar ödemeniz gerekiyor.

demem oki TÜrkiye şartları için normal bir fiyat, S7 egde 3200 ise bu hayli haylı 3000 eder..

HTC M10 donanım/yazılım kombinasyonu olarak bence en iyi android cihazlarınlarından birisidir.

• şimdi bu telefon için ne paralar biriktirecek benim güzel ülkemin güzel insanları..
    sadece gösteriş için,hava için...
    alo alo dan ve birkaç oyundan öteye gitmeyecek işler için 3000 tl bayılacaklar...
    bu ülkede fakir olduğuna inanmıyorum artık...
    aksine o kadar zengin bir ülkeyiz ki, israf almış başını gitmiş
    YAZIK
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen çerçeveye gidip para ver ama ben malzemeye teknolojiye ve akıcılığa para veririm, isterse 1.5cm olsun cihaz, teknoloji varsa umurumda değil, millet yolda çevirip aaa alt çerçeven ne kalın demiyorlar vay be HTC ne yapmış diyorlar, lu an elimde 1520 var ve 1mm fazla değil htcnin alt çerçevesi, peki sen bana kullanmam için hangi telefomu onerirsin ? Max 3k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 12 Nisan 2016; 23:47:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil herkes ön inceleme yaptı bi siz kaldınız erdi ve mesut abi anca 2000 lira eder dediği telefonu görünce şoke uğradılar herhalde :D
  • burdan tüm forum adminlerine sesleniyorum öncelikle erdi özüağ ve mesut çevik'e
    HTC dünya ile birlikte türkiyede de HTC10 lansmanını yapmış https://www.youtube.com/watch?v=UAhms5qHcrU bakınız shiftdelete gayet ön inceleme videosu yapmış.
    apple lansmanlarını simültane çeviri yapan dh nedense htc gelince boş geçiyor..
  • s7 edge ?uan o fiyat bandykda alynabilir en iyi telefon.Gerek tasarym gerek özellik olarak
    s7 nin ise tasarymyny be?enmiyorum

Fiyat performans olarak ?uan mi5 en iyisi
  • 3000 lira kolay kazanılıyor zaten bu memlekette

• Tasarım olarak begendiğim telefon = Xiaomi mi5 oldu.

Dolu dolu bir paket herşeyi ile iyi(mükemmel değil) = S7 ve S7 Edge

Tam bir fantazi ürünü = LG G5 modül felan 1 senelik bir fantazi gibi geliyor.

Tam bir soru işareti (?) = Sony Xperia X performans

Ses kalitesi, kasa kalitesi, kulaklık kalitesi,Ara yüz kalitesi = HTC 10

hayaller yukarda, hayatlar sağda = Lenovo Vibe P1m

Saygılar sevgiler
    Herkesi İyi Teknolojiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamicals2

burdan tüm forum adminlerine sesleniyorum öncelikle erdi özüağ ve mesut çevike HTC dünya ile birlikte türkiyede de HTC10 lansmanını yapmışhttps://www.youtube.com/watch?v=UAhms5qHcrU bakınız shiftdelete gayet ön inceleme videosu yapmış. apple lansmanlarını simültane çeviri yapan dh nedense htc gelince boş geçiyor..

İşlerine gelmiyor çıkmadan önce o kadar ... attılarki htc 10'a 2000 tl anca eder kamerası iyi yaptık diyorlar ama bakalım öyle olacak mı deyip gülmeler yok ekran kasa oranı aşırı yüksek ki s7 ile arasında çok çok ufak bi fark var. Kamera s7 ile aynı ayarda olmuş ilk dede optik imaj olan ve çıkıntısı olmayan ön kamera var Ses devasa olmuş 250 liralık kulaklık var Quick charge 3.0 var usb type c var işlemci sens arayüzü sayesinde daha stabil çalışıyor parmak izi aşırı hızlı çalışıyor(note 5 de rezaletti bu arada) şimdi çıkıp video çekip ne desinler allah aşkına :))

• çogu arkadaş vergiye sövmüş ama vergi az olsa peynir ekmek gibi satılacak bunun sonucunda ülkede para kalmayacak o zaman nolacak? sövmeniz gereken devletin vergi politikasi değil kendinizin mal üretemeyip yurt dışına mal ihraç etmemeniz olmalı yatmak varken neden birşey geliştirip satın ki!!

• Rezalet bir tasarim.O alttaki kalinlik nedir m7 den sonra iyice cop ettiler telefonlari

• kesinlikle s7, g5 ve diğerlerine toz yutturacak bu cihaz gerçekten çok güzel olmuş

• Quickcharge 3.0 yarım saatte %80 şarj etmiyor muydu? Acaba HTC hızlı şarj pil kötümü kuşatmasın diye şarj hızını mı düşürmüş. O zaman Quickcharge 3.0'ın bir anlamı kalmıyor. Quickcharge 2.0 zaten yarım saatte %50'den fazla şarj ediyordu.

• ilk olarak bunlar yok diye gözümden düştü?

nfrared port -Kızılötesi

Radio Stereo FM radio, RDS yok

bunlar ülkemiz için bence çok önemli ayırca ilk olarak telefonlara
    kızılötesi koyan htc M7 telefonuydu...

• Ne kalınlıkmış ya :D adam gidiyo fake hesaplarını açıp açıp yazıyo.

kardeşim edgenin neyi bu telefondan daha iyi ? sırf vr satabilmek için koymadığı type-c mi ? forumda görüyoruz 3 kişiden 2 kisi telefonu ekran sorunundan garantiye veriyo aman aman ne mükkemmel telefon ! ha birde sağlam diyoruzya, 30 cmden parkeye düşünce edge ekranı kırılıyo forumda 2 örneği var. HTC gerek ses gerek malzeme hatta 300TL ucuza çıkarması yeni teknolojileri dahil etmesiyle edgeyi geçmiştir. bu kadar basit, yaranız var evet biliyorum boş boş telefonlara binlerce lira verdiniz sırf ÇERÇEVE diye, hayatınız boyuncada böyle kötü hatalarla yaşayacaksınız galiba
  • Tasarımında gördüğüm sıkıntı şu; sanki o lazer kesimler ince olsa daha güzel gelirdi göze.

Ama iyi telefon

• Tasarımında gördüğüm sıkıntı şu; sanki o lazer kesimler ince olsa daha güzel gelirdi göze.

Ama iyi telefon

• Bu sefer harbiden olmuş.

• arkadaki keskin hatlar hoş görünmüyor.. m9 un arkası gibi tamamen bombeli yapsalardı daha ii olurdu..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.