Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Htc de kullanılan 820 nın frekans hızı s7 den daha yuksek + yazılım olarak daha iyi sonuç olarak s7 den daha iyi scorlara sahıp.
    adreon 530 exynosla eşit değil daha iyi, üzgünüm fanboy ben senin yorumlarını pek ciddiye almıyorum ileride testler gelince gerçekler ortaya çıkacak zaten.

Gpu testlerine bakın, 820 exynosu tokatlamış. samsung ancak sayılarla oynayıp göz boyuyor.

Telefonda gta 5 oynayacaktım bende. Kafaya takıyordum. İyi oldu bu gpu testi. Eyvallah snapdragon fanı kardeş.. .

Htc bırakın s7 yi j7 kadar telefon satsın öpsün başına koysun. Burda 10 tane artı oy alınca htc batmaktan kurtuluyormuş zaten

Bak güzel kardeşim, bizim ülkemizde köylü teyzemden tut, çarşıdaki ikoncan kızlarımıza kadar herkes samsung fanboyu.
    samsung hariç ne dersen ne ıyyy iğrenç derler.

samsung'un ne kadar satıp sattığı çok önemli değil, türkiye de en çok tofaş satılıyor. bu onun en kaliteli araba olduğu anlamınamı geliyor?

htc dediğin telefon, android dünyasının en stabil arayüzünü ve en kaliteli telefonlarını üreten firma.

o yüzden çarşıda pazarda, çoluğun çocuğun elinde samsung görürsün.

şu an htc 10 her türlü s7'nin üzerinden çatır çatır atlar...

o yüzden sen şimdi doğru zamzung konuna doğru yol al kalabalık etme...

Arkadaş sadece Türkiye de değil tüm dünyada telefon pazarının liderinin açık ara samsung olduğunu bilmiyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    15 gün sonra 2500e alabilirsin merak etme hem o zamana kadar kullanıcı yorumları çıkar genelde on siparişler hep pahalı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat
    O zaman sana şöyle söyleyeyim 1400 liraya 2 tane temiz garantili 2.el metal kasalı en iyi ekrana(super amoled+577ppi) sahip S6 alırım 200 lira hala cebime kalır.
    2 tane almıyorsan 1600 liraya laptop alırsın bilgisayar toplarsın veya kaliteli aksesuar alırsın gene paran cebine kalır ama 3bin lira buna vermek aşırı lüx ve gereksiz.

Şu durumda parası bol olana S7/S7 Edge, daha az para verecek olana S6/S6 Edge/Note 5... Fazladan ne yapıyor M10? Hiç. 1400 liram daha olsa ABD'ye, Avrupa'ya gezmeye giderim herhalde. Para kolay kazanılmıyor, arada bir asgari ücretten fazla fark varken aynı işi aynı hızda yapacak bir cihaza fazladan 1 aylık maaşı vermek akıl mantık işi değil. Ha, aylık 10-20 bin lira kazanan ve paraya değer vermeyen birisi gönül eğlendirmek için alır, ona lafım yok. Ama tutup asgari ücretle en fazla ne alabilirim diyen birisine de M10 al demek hakaret olur.

• Manyak bir telefona benziyor.

Bir Nexus 5X kullanıcısı ve eski One M7 kullancısı olarak Galaxy S7 ve G5 hiç ilgimi çekmedi... ama bu HTC, 10 ile galiba voleyi vurdu. Bu telefonu gördükten sonra HTC'nin sonraki Nexus telefonları üretmesi sevindirici oldu.
    Umarım HTC'yi kurtarır bu telefon, gerçekten zor durumdalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: Roark

ulan hiç teefon alma niyetim yoktu bana zorla özendirdi kendine. type c sinden tut ramine, bataryadan tut, yazılım sadeleştirmeye, kameradan tut sese, ekran boşluğunun sıfırlanmasından kasa kalitesine, parmak izinden, kapasitif tuş seçeneğine resmen yardırmışlar. boyutlar da abartı değil ideal akıllı telefon boyutu.

durduk yere adamı masrafa sokacaksın htc kardeş. ama almayacam ihtiyacım yok. asus ile devam :(

Gozler bozuk galiba keza ekran boslugunun sifirlandigi yok.Eskiden htc logosu bir ton yer kaplardi ekrani kuculturdu.Simdi de logo cikmis ama o logonun oldugu siyah serit hala orda duruyor.Tasarim leş yani.Hala m7 tasarimina sahip bir telefon yapsalar milyonlarca satar.Ama bunlar leş

Benim gözler kör değil ama senin algılar sakat galiba. Ekran boşluğu derken ekran ile cam arasındaki boşluktan söz ediyorum. görüntünün bir cam arkasından değil de direkt yüzeyde verilmesinden söz ediyorum. Ha ayrıca ekran kasa oranı da yere göğe sığmayan galaxy s7'den iyi haberin olsun gözleri sağlam arkadaşım.

• Tasarım açıkçası hoş değil diğer telefonlarına daha bir alıcı gözüyle bakabiliyorum ki bu telefonun fiyatıda kolay kolay düşmez 2999tl de takılı kalırsa ölüm bayrağı çekmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbuilk -- 12 Nisan 2016; 22:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayak

çogu arkadaş vergiye sövmüş ama vergi az olsa peynir ekmek gibi satılacak bunun sonucunda ülkede para kalmayacak o zaman nolacak? sövmeniz gereken devletin vergi politikası değil kendinizin mal üretemeyip yurt dışına mal ihraç etmemeniz olmalı yatmak varken neden birşey geliştirip satın ki!! ülkeden çıkan para giren paradan ne zaman az olursa o zaman vergiler azalacak ve bunu sağlayacak olan devlet değil sanayi sektörüdür hizmet sektörüdür....

Yav ne alaka devlet değil sanayi sektörü.Adam akıllı teşvik mi var atılım olsun var olanıda vergi ile boğuyor devlet.Büyük para babası aileler dışında fabrika açabilecek iş kurabilecek insan mı kaldı.Telefona gelecek olursak paket güzel bence kamera şaşırtıcı derece iyi puanlar almış ancak tasarım olmamış.Zaten piyasaya çok geç girdiler.İşleri zor.

• Yılların Htc kullanıcısı olarak Htc'yi eşe,dosta tavsiye edemiyordum, özellikle pil ömründen dolayı(ayrıca sonrada çıkan kamera sorunları)
    şimdi herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)
    aferin len Htc :)

• Arkadaslar sunumda HTC Vive tanitildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Hadi elektroniği ABD ile kıyaslamıyoruz. Bunlar da avrupa fiyatları

ingiltere 2329 tl
    almanya 2267 tl
    fransa 2429 tl
    ispanya 2591 tl

türkiye neden en pahalı rakibine bile 400 tl fark atmış. Türk parası pul olmuş.

Bahsettiğiniz ülkelerin hepsinde 1 yıl garanti mevcut. TR deki 2 yıl farklılığından dolayı TR deki ürün grubunu aynı politika ile satmıyorlar.

daha yüksek olması normal.

örneğin abd de bir iphone un garantisini 2 yıla çıkarmak için 100 dolar ödemeniz gerekiyor.
  • Su an merak ettigim daha buyuk ekranli modeli gelip gelmeyecegi malum htc cihazi aldiktan sonra plis modeller cikarmaya bayiliyor.
  • Venüs lansmanında "Son tehnoloci ne varsa içine goyduk" diyen Vestel yetkilisi şu telefonu incelesin bi zahmet.
  • Yine yok satacak anlaşılan :) Stoklar dayanmaz ...3 bin olsaydı nasıl alınırdı..:)) değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Onlarca muhendis tasarlarken bir şey olmuyor 3 kuruşluk tasarım bilgisi olan insanlar boyle emek verilen cihazlara ne kolay leş diyebiliyor. Açıkcası lumia fanıyDIM ancak MS kullanıcılarını hiçe saydı bu yuzden s7 edge alacaktım, ama bunu görunce gerek tasarım gerek materyal kalitesi çok hoşuma gitti, s7 forumunu 20 gundur okuyorum her alan 2-3 defa telefonu değişiyo renk sorunundan, adam bazadan parkeye duşuruyo direk edge ekranı gitmiş sağlam ya hani ! Kimse burda fanboyluk yapmasın, HTC elindeki son şansı çok iyi değerlendirdi kimsenin benim dahi o kadar muhendisten daha iyi düşünme kapasitemiz yok saygı duyun biraz

yahu bırak herkes aynı şeyi söylüyor zaten.M7 den sonra bitti bunlar.Sen çok mu biliyorsun?O fiziksel butonun üzerindeki siyah şeridin sebebini söyle de bilelim çok bilmiş

tasarım olarak leş bir telefon çöp bir telefon.G5 in tasarımı bile bundan iyidir

O fiziksel butonun üzerindeki bar niye var diyosun ya kapasitif tuşlu bir telefonda o alanın önemini ya hiç deneyimlemedin yada inadına yapıyosun. Tamam biraz daha az olabilirdi ama sizin gibiler o alanın hiç olmamasını istiyo ya onu anlamıyorum. Tasarım konusunda da çöp gibi laflar ediceksen hiç konuşmayalım.

• Tasarım ve malzeme kalitesi mükemmel,pil ve kamera ise rakiplerinin gerisindeydi şimdiye kadar.Şimdi her şey mükemmel ama tasarımda Samsungumtrak bir tat var.Fiziksel tuşsuz parmak izi taraması yapabilen pekçok çözüm vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingUnderpants

Hadi elektroniği ABD ile kıyaslamıyoruz. Bunlar da avrupa fiyatları

ingiltere 2329 tl
    almanya 2267 tl
    fransa 2429 tl
    ispanya 2591 tl

türkiye neden en pahalı rakibine bile 400 tl fark atmış. Türk parası pul olmuş.
    quote:

Orijinalden alinti: FlyingUnderpants

Hadi elektronigi ABD ile kiyaslamiyoruz. Bunlar da avrupa fiyatlari

ingiltere 2329 tl
    almanya 2267 tl
    fransa 2429 tl
    ispanya 2591 tl

türkiye neden en pahali rakibine bile 400 tl fark atmis. Türk parasi pul olmus.

yalnis bilmiyorsam o ulkelerde en yuksek vergi yuku %19 iken turkiyede %47. bunu goz onune alirsak gayet olagan fiyatlar

• Tasarım için telefon alıyorsak şayet her birimizin tasarımına aşık olduğumuz mutlaka bir ürün vardır ama onunla da yola devam etme süremiz bir çoğumuzda maksimum 1 sene eğer kamera yada işlemci içinse öncelik onda da durumun tam tersi olduğu söylenemez demek oluyor ki sorun ne tasarımda ne işlemcide nede kamerada asıl sorun aklımızda ki ile gerçeğin uyuşmamasında ve güzel ülkemin vergi levhasında...
  • diğer telefonların üst boşluğuyla karşılaştırırsak orada boşluk falan yok.Keza o yazının kapladığı alan olmasa tasarım çok kötü olurdu
    ancak htc de olay tamamen çok farklı.Ben m7 tasarımı diyorum
  • adı gibi 10 NUMARA cihaz olmuş ama fiyatı rakipleriyle denk olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Venüs lansmanında "Son tehnoloci ne varsa içine goyduk" diyen Vestel yetkilisi şu telefonu incelesin bi zahmet.

hahahahahahahaha
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.