Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Iphone a benziyor benzemek için uğraşıyor, Htc de baktı ki batacağız bizde samsunga benzeyelim bari demiş..

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Kardeşim okuman yok galiba ? Usb 3.1 le geldi cihaz, ayrıca ben lumia fanboyuydum evet ama işler değişti, senin o ove ove bitiremediğin s7 forumunda benim senden çok mesajım var, her kullanıcıya mesaj attım kimi kandırıyorsun, r foruma oku bi akıllı insan. S7 edge alacaktım diyorum ama htc den boyle beklemezdim, ha bu arada sanki kullanıyormusun diyosunda, sen her gun telefonu suyamı sokuyosun, her gun sualtı çekimmi yapıyosun ? Elinde cetvel çerçevemi olçuyosun, kardeşim adam koymuşki kullan, kebdini kuçuk duruma duşurmekten başka bir iş yaptığın yok, o emojileri bol kullanınca kendini haklı zannediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha piyasada pil ve kamera testi yok ve sen bile cihazı eline almamışken bana attığın o lafı kendine TAK bir istersen, s7 edge ile testi yok gelmiş TOKATLIYOR diyor birde bana cihazı eline bile almadın diyor. ne gulunç adamsın, ayrıca Ne HTC ne samsungla alakam var, s7 edgede bulduğum tum eksikler htc de giderilmiş, ve o sese yonelik yapımlar super, daha edgede hoparlor adan akıllı ses veremiyor sende eline almadığın için bilmezsin telefon elinde film veya oyun oynarken ses çıkmıyor BİLGİLİ İNSAN

• Önden orta sınıf samsung lara benziyor. Arkadan guzel ,özellikle kilifi çok hosuma gitti. Yanliz 3000tl cok bu cihaza avrupa fiyati 682€, lg g5 avrupa fiyati 699€ turkiye fiyati 2799tl ,samsung s7 avrupa fiyati 699€ turkiye 2799tl .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 13 Nisan 2016; 1:09:10 >
  • anemonX A kullanıcısına yanıt
    Aynısını ilk duşundumde tutuş konusunda daha avantajlı gibi 10 modeli, tabi elimize almadan bilemeyiz ancak lansmanda ozellikle tutuş için oyle yapıldığını soylediler

kısacası cihazın özelliklerine bir tam bak öyle konuş geldide benimmi haberim yok diye dalga geçtiğin tüm özellikler geldi zaten okuma yoksunusun galiba, bu arada NFC desteği yok dediler arkadaşlar araştırdım yalan haber NFC desteği var ikileme düşmeyin, bu arada ön kamerası piyasadaki en hızlı fokus yapan kamera seçilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

M10 ile S7 kıyaslamasında S7 daha iyi destek alıyor

Kimden destek alıyor? Yetkili servis diyorsanız ona bi' şey diyemem haklısınız ama güncelleme desteğinden bahsediyorsanız Google'ın HTC ile yaptığı uzun soluklu anlaşmayı düşünürsek emin olun HTC daha hızlı ve fazla güncelleme alacaktır. (Bu konuda favorim şimdiye kadar LG olmuştur) Çok değil bi' kaç sene önce Samsung'un güncelleme konusunda nerelerde olduğunu biliyoruz çünkü.
    Hani okuman kıt ya onuda ben açıklayayım, cihazın elinle temas eden kısmı sadece 3mm yani tutuş hissiyatı daha iyi, s7 edgede 2 tarafından kavisli olmasından dolayı yanlışlıkla ekrana dokunma sorunu var, sen araştırmayı işsizlik gibi gorduğun için bunuda bilmezsin. Ayrıca typc ile ilgili mesajında saçmalamışsın ne diyosun anlamadım ? Ha madem çok mesaj atmak işsizlik o zaman sen şuan işsizin en onde gidenisin ? Kendiyle çelişkiye duşenide ilk defa goruyorum

• Ön tarafdan berbat htc nin sonu yakındır, tek kurşunu kalmıştı onuda kafalarına sıktılar.

Gerçekten normal değilsin, odaklama hızıyla ovunmeyip ne yapacağım ? Kamera testlerinde birinci oncul odak hızıdır, bence sen kendini kapat odaya 1-2 ay teknolojik terim ve bilgi oğren oyle gel, gerçekten bilgili insanlar sana mıçıyla guluyor şuan, adam saydığım her teknolojiye ne gerek var diyor s7 edgedeki en ufak şeyi pohpohluyor ama ben fanboy oluyorum, ayrıca NFC yok diyenlereydi mesajım yine saçmalamışsın var olduğunu açıklıyorum bende ikileme duşurmuyorum anlaşılan azcık paragraf testide çozmen lazım, uslubun ve tavırlarına bakılırsa max lise 4 sun galiba

• 2 sene sonra alacagim telefon kesinlesti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Ustat bence son şansını iyi değerlendirdi, %50 kısım tasarıma bakıyorsa %50 alıcı kısmıda donanım ve teknoloji ve hissiyat için alıyor, bence daha iyisini yapamazdı şuan için HTC, zaten kaç cm2 lik yer ki çok yenilik getirsinler, adamlar ne yapsa ordan burdan çaldı diyorlar sonrada niye yeni bir şey yok yazıyorlar :)

Bir kere cihaz ağır değil, 9mm en kalın kısmıyla olçuluyor, s7 edge masaya koyunca telefonu ele alamıyorlar bu sorunda yazıldı senin aksine 1 forumda gezmiyorum, mantıklı bir tartışma yapacaksak devam et yok emoji savaşı yapacağım diyorsan blok atayım yada boş boş kendini rezil et. Beni ağzınla değil bilginle yen, fan boy deyip her attığın lafla çelişip, telefonun ozelliklerini bilmeden eleştirip adam olunmuyor. Ki burda HTC ye saydırıp fsnboylukdan nasibini alanın kim olduğunu iyi belli etmişsin, okuma sorunun olduğu için tekrar yazayım, dune kadar s7 edge alıyordum zaten DP kardeşim sağolsun satıcıyıda buldu, ancak işim gereği bazı eksik yanları vardı, ve HTC bu yanları kapatıp piyasaya surdu bakalım ilk deneyim olacak. Sense arayuzunede laf atmışsın bir yerde, kardeşim boyle sadece kendinş kandırıp kuçuk duruma düşürürsün, bilginle gel beni yen eyvallah ama kendinle çelişirken benimle aşık atamazsın. Ben seni şimdi blokluyorum çunku biliyorum sen sadece bol emojili mesaj atıp laf soktuğunu sanacaksın :) çok oku bol oku ki kendini kuçuk duruma duşurme :) htc sevmiyorsan da git sevdiğin telefonun forumuna yarası olan kedi gibi dolaşma burda :) anlaşıldı senin derdin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Kamera testlerinde birinci oncul odak hizidir?

Kalite falan birinci oncul degil yani.Komedisin sirf gulmek icin yaziyorum yazdikca yerin dibine giriyorsun cunku

Profilime girip yasima bakacak kadar aklini kullanamayacaksan vay haline aslanim

82 doğumlusun ancak yazım tarzına bak. Boş boş smileylerle post kasıp gereksiz yorumlar yapıyorsun. Keşke forum senin gibilerden temizlense de rahatlasak...

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Kalite falan birinci oncul degil yani.Komedisin sirf gulmek icin yaziyorum yazdikca yerin dibine giriyorsun cunku

Profilime girip yasima bakacak kadar aklini kullanamayacaksan vay haline aslanim

82 doğumlusun ancak yazım tarzına bak. Boş boş smileylerle post kasıp gereksiz yorumlar yapıyorsun. Keşke forum senin gibilerden temizlense de rahatlasak...

Post kasmak?

3 senedir buradayim cogu mesajim donanim bolumunde.3 senedir yarbay olamadik sen git onu 1 ayda yarbay olanlara soyle genc

• chevanton kullanıcısına yanıt
    Blok attım az once sizde atın kurtulun :) 82 doğumlu ama konuşmaya bak, gerçeği soyleyeyim, arkadaş doğum tarihini değişip profilini açtı sonrada ben buyuğum ayağına yattı, sırf şu hareketten yaşının 20 lere ulaşmadığı belli

• USB 3.1 desteği ile gelmesi de güzel olmuş. Güzel sağlam cihaz yapmışlar.
  • Noldu bloklamistin genc

Geri vites iyi yaptin

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bu kadar vergi varken ve devlet ranttan insanlari ranttan para kazandirmaya tesvik etmisken niye uretmeye calissin ki? Uretim demek milyonlarca lira risk alip taninmamis ismiyle taninmis rakipleri ile ayni vergiyi odemek demek. Simdi vestel samsung ile ayni ozelliklere sahip telefon cikarsa ve vergiler nedeniyle ayni fiyata satsa kaciniz gider vestel alirsiniz? Bunun yerine Gider 10 katli bina diker daha cok kazanir. Senin dediginin olmasi icin devletin herkese bir arsa ve en fazla iki katli ev yapma hakki vermesi gerekir. Boylece ranttan, kiradan para kazanamayanlar uretime yonelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Post kasmak?

3 senedir buradayim cogu mesajim donanim bolumunde.3 senedir yarbay olamadik sen git onu 1 ayda yarbay olanlara soyle genc

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: caneycaney

quote:

Orijinalden alynty: chevanton

quote:

Orijinalden alynty: caneycaney

82 do?umlusun ancak yazym tarzyna bak. Bo? bo? smileylerle post kasyp gereksiz yorumlar yapyyorsun. Ke?ke forum senin gibilerden temizlense de rahatlasak...

Post kasmak?

Kusura bakma ama kaale alınacak şekilde konuşmuyorsun ve üslubun çok yanlış. Gerçekten o kadar smiley kullanınca itici duruyorsun. Ayrıca yorumlarında bilgiden çok gereksiz yere aşağılama, saçma sapan cümleler, gereksiz yere başka cihazlar üzerinden ego kasma var. Sanki Samsung'u babanız üretti. Bu neyin savunması yahu bu kadar? HTC size ne yaptı? Bu yaranız bu kadar gocunmanız neden? İyiye iyi demek sizin lügatınızda yok mu? S7 edge kesinlikle güzel cihaz lafım yok ben de kullandım ve sattım ancak kişilerin cihazlara bakış açısı farklıdır. Zevkler ve renkler diye boşuna demiyoruz değil mi? Siz onu beğenmişsinizdir ben veya başka biri HTC'yi. O yüzden anlamsız yere bu kadar yükleneceğinize karşılıklı düzgün fikir alışverişinde bulunalım. Forumun amacı da bu değil mi? Yoksa siz burayı Ekşisözlük falan mı sandınız? Hani bu ergen üslubu genelde orada kullanılıyor da hatırlatayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevanton -- 13 Nisan 2016; 1:28:43 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.