Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kâr marjı yükseldikçe üstelik biz fiyat miyat dinlemedikçe, aldıkça satıcıların gözü doymuyor. Yani devlet-vergi diyerek işin içinden çıkmak en kolayı. Evet devletin vergisi açık. Ama 3000 e satılan ürün daha sonra 2000 e satıldığına göre üretici ve satıcının aç gözlülüğü ortaya çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc One M8 kullanicisi olarak, Htc'nin son yillarda cikardigi M9,M9+,A9'u hem fiyatlari bakimindan hemde biz kullanicilara sunduklari bakimindan begenmemistim ama bu telefon olmus arkadaslar almak isteyenler kesinlikle alsin, Sense'den hicbir zaman sikilmazsiniz temalar uygulamasindan binlerce duvar kagidi, simge , zil sesleri, yazi fontlari, hazir temalar indirebilirsiniz. M8'i ilk ciktigi zamanlar aldim inanin telefon ben daha cok giderim diyor bana o guveni veriyor, he ne olur bi batarya degisir olur biter tel hala ilk gunkü gibi stabil ve kasasi cok saglam. Bi sonraki telefonumda buyuk ihtimalle Htc olur, cunku telefonla bag kurdum cok iyi anlasiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 12 Nisan 2016; 21:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Vergi %18 + 160TL dir. (%25 ötv dediğiniz verginin üst sınırı 160 TL dir.)
    Sizin hesabınıza göre:
    2300+(%18) 414TL + (%25) 160TL =2874 TL yapıyor.

Edit: Düzeltme

Akilli telefonlarini vergisi %25 otv+ otvli fiyatin ustune %18 kdvdir.

Eger %25 otv orani 160 liradan az yapiyorsa alinan otv 160 liraya tamamlanir.

• HTC ramden ve pilden kısmadan telefon yapmış. Ben bugünleride mi görecektim. 768 mb ramlerden nereye. Bu telefon bazılarınca başarısız olabilir ama bence htc için gerçekten devrimdir.

O tuş takımı nedir allasen :) Telefonun tipini beğenmedim. S7 edge şu anda tasarımda lider. Lakin bu telefonun ses çipi hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak istiyorum. Bu beni bu telefonu almaya yönlendirebilir.

Aslında nicedir htc almak istiyordum lakin ilk defa htc absürd olmayan insanın kötü anlamda dikkatini çekmeyen, göze batmayan bi telefon yapmayı başarmış. Üstüne de + özellik olarak ses kalitesini koyduysa bence alınabilir telefon.

Bazıları 24 bit desteğinin boomsound özelliğinin ses işlemcisinin kalitesini gösterdiğini düşünüyor, Bazıları ise ses çipinin ve donanımının diğer (mesela samsung) telefonlardan daha iyi olduğuu düşünüyor. Lakin bunların hepsi safsatadan ibaret. Ses çipleri ortaya çıksın, donanımlar ortaya çıksın ayrıntılı araştırmak lazım.

• Dizayn ve fiyat dışında herşey on numara. Telefonu bu iki şeye bakarak alan biri olarak HTC 10 radarımın dışında kalıyor. M8 kullanıcısı olarak hem de.

• kutu acilisi ilk bende olucak gibi ama tabiki bellide olmaz elimden geleni yaparim sorularinizi hazirlayin...
  • Herşey iyi güzel de o güzelim tasarım a yazık olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Vergi %18 + 160TL dir. (%25 ötv dediğiniz verginin üst sınırı 160 TL dir.)
    Sizin hesabınıza göre:
    2300+(%18) 414TL + (%25) 160TL =2874 TL yapıyor.

Edit: Düzeltme

Akilli telefonlarini vergisi %25 otv+ otvli fiyatin ustune %18 kdvdir.

Eger %25 otv orani 160 liradan az yapiyorsa alinan otv 160 liraya tamamlanir.

Bence alinan vergiler az daha pahali olmali en az 5 bin turk milleti acayip tuhaf boyle seylere para yatirmaya bayiliyorlar bu telefonun 1500 oldugunu dusunuyorum milli butceyi telefona yatirisiniz memlekette para kalmaz

• iPhone 6S kullanıyorum ama aklım gitti yani şuna. Güzel iş yapmışlar gerçekten

• bir tasarım adım adım nasıl berbat edilirin resmi htc serisi. htc m7 ilk çıktığında ne güzel ne orjinal bi tasarımdı, her sene daha berbat ettiler. şu tasarım tamamen leş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 12 Nisan 2016; 21:35:09 >
  • Neye para yatirsin peki

Adamin ulasabilecegi en iyi sey telefon olmus, onunla kendini tatmin ediyor.

• Kılıf olayında yine topu eline almış HTC iceView i beğendim açıkcası...

• HTC bu sefer iyi cihaz yapmış. Fakat home tuşu daha simetrik konulabilirdi.

• Öyle hocam. Şuan benim gözümde alınabilecek en iyi telefon G4, geçen sene eşime 1.100 TL den z2 almıştım. O an için alınabilecek en iyi telefonlardan birisiydi, bundan sonra fiyatlar gerçek seviyeye gelmeden üst düzey telefon almaya gerek duymuyorum.
  • Beni heyecanlandırdı ama Türkiye'de bu fiyatla satmaz. Telefondan anlayan kısıtlı kesim dışında alan olmaz. Evet toplam pakette S7 ve g5den daha fazla hak ediyor fiyatını. Lakin bizde marka algısı çok etkili. Dediğim gibi meraklısı dışında millet htcyi bilmiyor bile. Samsung Lg bu konuda çok ilerde.

Yurt dışında olduğum için çıkış fiyatı olarak $700 benim için bu pakete değer. Tasarımı beğenmememe rağmen bikaç önemli hususu çözdüğü için muhtemelen HTC 10 bir sonraki telefonum olacak.
    1)O iğrenç sanal tuştan vaz geçmişler.
    2)Hoparlör daha doğru yere taşınmış.
    3)Nihayet amiral gemi seviyesinde kamera var.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    İnternette karşılaştırma var izleyin snapdragon çok geride kalıyor

• 3000 tl çok abartı olmuş
  • böle firmaların yüzünden telefon alamaz olduk 3000 tl nedir seneye çıkıçak olanlarda 3100 den başlar htc der olar 3100 bende 3300 olurum.

• Hadi elektroniği ABD ile kıyaslamıyoruz. Bunlar da avrupa fiyatları

ingiltere 2329 tl
    almanya 2267 tl
    fransa 2429 tl
    ispanya 2591 tl

türkiye neden en pahalı rakibine bile 400 tl fark atmış. Türk parası pul olmuş.

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Onlarca muhendis tasarlarken bir şey olmuyor 3 kuruşluk tasarım bilgisi olan insanlar boyle emek verilen cihazlara ne kolay leş diyebiliyor. Açıkcası lumia fanıyDIM ancak MS kullanıcılarını hiçe saydı bu yuzden s7 edge alacaktım, ama bunu görunce gerek tasarım gerek materyal kalitesi çok hoşuma gitti, s7 forumunu 20 gundur okuyorum her alan 2-3 defa telefonu değişiyo renk sorunundan, adam bazadan parkeye duşuruyo direk edge ekranı gitmiş sağlam ya hani ! Kimse burda fanboyluk yapmasın, HTC elindeki son şansı çok iyi değerlendirdi kimsenin benim dahi o kadar muhendisten daha iyi düşünme kapasitemiz yok saygı duyun biraz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.