Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• OIS hem ön hem arka kamerada var.

Enteresan...

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ip6 tasarımı zaten htc m7 nin tasarımının kopyalanmış hali idi zaten telefonların tasarımını ne kadar değiştirebilirsin ki bir şekilde birbirlerine benziyorlar sadece edge tasarımı ile samsung bunun dışına çıktı o kadar
    Şundan almış buna vermiş demek yerine malzeme kalitesi kamera ses ve donanım açısından irdelemek daha mantıklı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın da 3000 TL'yi Android telefona vermek, parayı sokağa atmaktan farksızdır. Bu kafayla HTC sonunda batacak, şu an Apple'ın bu kadar çok satma sebebini daha net anlıyorum.
  • Özellikleri ile güzel bir telefon olmuş. Firma elinde ne varsa kullanmış ya tamam ya devam demiş resmen. Fiyat bana göre yüksek ama diğer telefonlarında yüksek. Aralarında yaklaşık 200 lira var. Misal G5 2800 bu telefon 3000 TL. O farka değer mi bence değer ama yine söylüyorum bu paralar telefonlar için çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2499tl veririm demiştim ama sanırım 2999tl de veririm.çok iyi be.

• hiç kullanmayacağım eğimli kenardansa iyi hoparlör ve ses kalitesini tercih ederim valla.

• 9mm ne ya el insaf yani, iPhone 5'de bile 7.6mm kalınlık vardı.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 12 Nisan 2016; 18:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih deniz

quote:

Orijinalden alıntı: feerrroooo
    quote:

Orijinalden alıntı: salih deniz
    quote:

Orijinalden alıntı: pruventaBir zamanlar iphone 4 alınır mı HTC çok güzel diyen arkadaşların HTC telefonları bir bir ellerinde patladı.Hepsi can çekişerek mefta olurken şuan tüm gereksinimleri benim iphone 4 karşılıyor ve ilk günki sağlamlıkta.Önemli olan 3 bin liralık telefonun 2 sene sonra nerelerde olacağı..Cart curt yeni diye tanıtılan özellikler birşey ifade etmiyor benim için..
    sen iphone 4e devam et kardeş. yorma buralarda kafanı...
    Adam doğru söylüyor.6 senelik iPhone 4 hala iş görüyor.
    peki kardeş, bir 20 yaşında kız var, bir de 40 yaşında KIZ var.. hangisiyle evlenmek istersin :))

20 yaşında Kibariye mi istersin, yoksa 40 yaşında Angelina Jolie mi? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Kusura bakmayın ip6 tasarımı zaten htc m7 nin tasarımının kopyalanmış hali idi zaten telefonların tasarımını ne kadar değiştirebilirsin ki bir şekilde birbirlerine benziyorlar sadece edge tasarımı ile samsung bunun dışına çıktı o kadar
    Şundan almış buna vermiş demek yerine malzeme kalitesi kamera ses ve donanım açısından irdelemek daha mantıklı olur

O zaman sana şöyle söyleyeyim 1400 liraya 2 tane temiz garantili 2.el metal kasalı en iyi ekrana(super amoled+577ppi) sahip S6 alırım 200 lira hala cebime kalır.

2 tane almıyorsan 1600 liraya laptop alırsın bilgisayar toplarsın veya kaliteli aksesuar alırsın gene paran cebine kalır ama 3bin lira buna vermek aşırı lüx ve gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt Kusura bakmayın ip6 tasarımı zaten htc m7 nin tasarımının kopyalanmış hali idi zaten telefonların tasarımını ne kadar değiştirebilirsin ki bir şekilde birbirlerine benziyorlar sadece edge tasarımı ile samsung bunun dışına çıktı o kadar Şundan almış buna vermiş demek yerine malzeme kalitesi kamera ses ve donanım açısından irdelemek daha mantıklı olur
    O zaman sana şöyle söyleyeyim 1400 liraya 2 tane temiz garantili 2.el metal kasalı en iyi ekrana(super amoled+577ppi) sahip S6 alırım 200 lira hala cebime kalır. 2 tane almıyorsan 1600 liraya laptop alırsın bilgisayar toplarsın veya kaliteli aksesuar alırsın gene paran cebine kalır ama 3bin lira buna vermek aşırı lüx ve gereksiz.

S6 ne ara metal kasalı oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

9mm ne ya el insaf yani, iPhone 5de bile 7.6mm kalınlık vardı. Edit: Düzeltme

Yanıldığın nokta, telefonun en kalınyeri 9mm, en ince yeri ise 3 mm. Burada telefonun kapladığı hacime bakılır.Kapladığı hacim ise 7.5 mm eş- kalınlıkta bir telefona denktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

s7 artıları
    daha iyi arka kamera(1.7 diyafram),netleme çok hızlı
    ıp 68
    daha iyi ekran kasa oranı
    daha ince
    amoled ekran
    always on
    daha ucuz
    htc artılar
    daha iyi arayüz(sense)
    daha iyi ses
    daha iyi ön kamera(ois desteği)
    usb type c
    hızlı şarj 3.0

kim neye önem veriyosa ona göre seçsin.

S7'nin kamerası 10'dan iyi değil.

Ekran kasa oranı da daha iyi değil.

HTC 10: 71.13%
    http://www.phonearena.com/phones/HTC-10_id9582

Samsung Galaxy S7: 70.63%
    http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S7_id9817

Daha ince olmasının avantajını anlamadım ama zaten en kalın yerin 9mm önceki telefonları kullanan bilir 9.5mm olmasına rağmen bombeli tasarım sayesinde kalınlığı hissedilmiyordu.

Amoled bana göre hala lcd'den bir tık geride kişisel tercih diyelim ama s7 artısı olarak yazmak saçma olmuş bende o zaman süper lcd 5 ekranı htc'nin artısı olarak yazayım.

Always on'u özellik olarak yazmak saçma zaten bunu yapan programlar android 2.3'ten beri var. Zaten phonearena incelemesinde ciddi bir pil ömrü farkı olduğunu yazmışlardı yani çöp bir özellik.

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar!

İkisi de 700$ HTC Türkiye'nin salaklığı bu başka bir şey değil.

Zaten Samsung fanboyu olduğunu biliyorum niye bu kadar yazdım bilmiyorum ama bunları inkar edemezsin savunmak için gereksiz şeyleri bile yazmışsın.

kasa oranı değiştirilmiştir.ben sadece tek birinin iyi özelliklerini yazmadım bu arada biri de çıkıp yeni tauchwiz sense den daha iyi çok değişti diyebilir ve bana htc fanı olduğumu söyleyebilirdi.yorumumu değiştirip 2 sine de yeni özellikler ekledim kamera yı da değiştirebilirim ama şimdi değil.

bu arada phone arena yada gsm arena yalan özellikler yazmış ben gene de sana uyup değiştirdim.
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7821&idPhone2=7884

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 12 Nisan 2016; 19:54:31 >

• 3000 lira veren arkadaşlara kızmam kızamam adamın kendi parası verir ama 3000 lira vermeye ne lüzum var yurtdışı 1500 1600 arası bulunur iki güne plaka yazılı şekilde alırım ömürlük cihaz olur :) Ha bana garanti avantaj demeyin Türkiye'de garanti işi kullanıcıyı kandirmaktan başka birşey değil

• Bence tasarım çok kötü, ekran çerçeve oranı hiç iyi değil, alttaki tuş bari ortalansaymış veya daha kalın olsaymış. Donanım zaten hepsi aynı 820, 4gb, 32gb. Kamera çok abartılmış gibi s7 ayarında gibi en fazla. Ön kamerada ois var ama görüntülü arama olmadığı için benim için anlamsız. Baya kalın takoz gibi yapmışlar yine. Ses denemek lazım ama dış ses zerre umurumda değil. Donanım olarak Mi5 ile benzer bir telefon ve malesef fiyatı öbürleri gibi gereksiz yüksek olmuş. Beklentileri çok yükselttiler ama benzer bir telefon çıktı karşıma. Tasarımı en az g5 kadar kötü. Ben fiyatını da göz önününe aldığımda tam bir hayal kırıklığı yaşadım.

• Ön tasarımı hariç harika olmuş, öndeki tuş tipini beğenmiyorum ben ve yeterince ortalanmamış gibi geldi bana.
    Bir de 3000 mahlik bataryası korkutucu. 2600 mah batarya M8 Android 6.0'da 2 günü çıkarmıyorken daha büyük bir ekranda 3000 mah nasıl iki günü çıkarabilir? Şöyle 3400 civarı bir batarya koysaydı da ortalığı şenlendirseydi keşke HTC.
    Ses olayında ise uçmuşlar artık, tweeter ve amplifikatörler nasıl çalışıyor merak ediyorum. Mağazalara gelse de gidip incelesek.
  • glam ne zaman getirir diye geldi aklıma m7-m8 den sonra m10 da alırız hallederse uygun fiyatlı :D

• ulan hiç teefon alma niyetim yoktu bana zorla özendirdi kendine. type c sinden tut ramine, bataryadan tut, yazılım sadeleştirmeye, kameradan tut sese, ekran boşluğunun sıfırlanmasından kasa kalitesine, parmak izinden, kapasitif tuş seçeneğine resmen yardırmışlar. boyutlar da abartı değil ideal akıllı telefon boyutu.

durduk yere adamı masrafa sokacaksın htc kardeş. ama almayacam ihtiyacım yok. asus ile devam :(

• Mi5 al geç aynı segmentte ürün. HTC pahalı telefon satmaktan vazgeçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 12 Nisan 2016; 19:25:55 >
  • HTC ve her sene piyasaya sürdüğü hayal kırıklıkları.

Adamlar şu telefonu 1499TL'den ve ABD'de 299USD'den piyasaya sürse, hem pazar payını yükseltecek, hem de batmaktan kurtulacak.

Ekranı FullHD Amoled, bataryayi 5000mah, fiyatı da 1499TL yap, sonra arkana yaslan ve satış rekorlarının kırılışını izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 12 Nisan 2016; 19:30:44 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.