Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz kötü. Ekran/kasa oranı hala orta sınıf, tasarım olarak önceki HTC ler daha iyiydi, tasarım çakma S5 gibi. Aklı olan nasıl S7 ye 200 TL daha koyar bunu alırım diyorsa bu cihaza da 200 daha koyar S7 edge alır

• s7 edge çıkınca hemen 2016 nın en iyi telefonu seçmişlerdi. şimdi bu telefonu görünce değiştirecekler mi acaba o yazıları.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

820 nin grafik birimi exynostan daha iyi bu bir gerçek.
    Ses konusunda rakibi yok
    s7 de olmayan quick şarj 3 ve usb typ c var.
    Ön kamerada oıs desteği olan başka telefon yok, arka kamerasıda muhtemelen daha iyi veya rakipleri ile aynıdır ama aşağı değil.
    Yazılım olarak zaten htc kendini kanıtlamış, samsung yazılım olarak ne kadar kötü ise htc o kadar iyi. Total'de bu telefon daha iyi.

Gerçekten de qualcomm, exynos u eziyor.. oyunda ikisi de başarılı günlük kullanımda exynos video da görüleceği üzere eziyor.. Üzgünüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuraya gelip bu tanıtımın üzerine hala Samsung gibi bir firmayı övenler var bir şey demiyorum. Siz gidin samsung kullanın o forumlarda takılın. Yani normal objektif bakıp düşünme kapasitesi olan bi insanın bunca özelliğe rağmen samsung demesi akıl alır gibi değil.
  • Genel donanım, telefona özel donanımlar ve sense arayüzü sayesinde en iyi tepe model telefon olacağı tartışmasız. Fakat tasarımı ciddi anlamda berbat buluyorum. Kendi kişisel fikrim. Alacak olsam sırf tasarım yüzünden vazgeçerdim sanırım. En az 1 sene daha Xperia Z2 devam. :)

Not: Yorumlarda bir sürü arkadaş o ücreti hak ediyor vs vs demiş. Büyük ihtimalle Htc Türkiye müdürü ellerini ovuşturuyordur bunları okuyunca. Telefon istediği kadar iyi olsun ama 3000 tl leri savunuyorsanız size az bile bu piyasa kazıkları...

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Htc 10 daki snapdragon ile exynos karşılaştırması yakında çıkınca anlarsınız :)
  • Cihaz gerçekten mükemmel olmuş kamera olayını da aşmışlar müzik dersen htc üstüne yok tek sorun fiyatı 2500 bandının yakınlarında olsa htc daha çok tercih edilirdi diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık olmuş HTC'ye. Tamam bir şeyler ortaya koymuşlar ama istenen bu değil bence. Beklenen kısmını evet sağlıyor. Arada 200 lira var ve o kulaklığa değer diyenler bence en azından Sony'nin bile hi-res kulaklıklarına onu harcasalar daha iyi zaten. Ayrıca tasarım kişisel bir konu ama benim hoşuma gitmedi maalesef. Donanım günümüzün standartlarında ve tabii kamera da artık ilerletilmiş. Bu kısım sevindirici. Hoparlörü alt tarafa koymak pek akıl karı değil. Ön tarafa yerleştirilmesi daha doğru olurdu.

Sonuçta ise 3000 liraya alınası bir ürün olamamış yine HTC'den :(

• Fiyatı kimse normal bulmuyor. Fakat insanların samsunga Lg'ye verdikleri paralara bakınca bu telefon bunu hakediyor diyoruz. Yoksa ülkemiz mükemmel biyer olduğu için fiyatlar da o derece mükemmel yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

Htc 10 daki snapdragon ile exynos karşılaştırması yakında çıkınca anlarsınız :)

Htc 10 daki snapdragon da bununla aynı olacak. Yazılım 40 saniye fark edecek diyorsanız bilemem. Bu telefon 3000 tl olacak ayrıca. Bir zahmet iyi olsun zaten. Htc batmak üzere iyi bir şeyler çıkar ortaya umarım. .

• kalınlık konusunu kafaya takanlar muhtemelen daha çnce ellerine HTC telefon (m8, m9 ve HTC 8x gibi) almamışlar.
    harika tasarım ile elinize aldığınızda 7 mm lik bir telefon tuttuğunuzu sanabilirsiniz.. kısacası kalıklık konusunu göz ardı eden pişman olmaz.
    bununla birlikte illa bir kusur bulacaksak oda ekran kasa oranının hala orta düzeyde kalmış olmasıdır.
    her ne kadar çok erken olsa da en azından ortaya çıkan bilgiler ışığında ekran kasa oranı dışında laf edilecek bir şey yok.
  • Yorumunuz güzel fakat kamera performansını sadece diyafram belirlemiyor.
    DxOMark puanına göre aynı puanı almışlar.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Htc de kullanılan 820 nın frekans hızı s7 den daha yuksek + yazılım olarak daha iyi sonuç olarak s7 den daha iyi scorlara sahıp.
    adreon 530 exynosla eşit değil daha iyi, üzgünüm fanboy ben senin yorumlarını pek ciddiye almıyorum ileride testler gelince gerçekler ortaya çıkacak zaten.

Gpu testlerine bakın, 820 exynosu tokatlamış. samsung ancak sayılarla oynayıp göz boyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Nisan 2016; 17:56:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men 820 nin grafik birimi exynostan daha iyi bu bir gerçek. Ses konusunda rakibi yok s7 de olmayan quick şarj 3 ve usb typ c var. Ön kamerada oıs desteği olan başka telefon yok, arka kamerasıda muhtemelen daha iyi veya rakipleri ile aynıdır ama aşağı değil. Yazılım olarak zaten htc kendini kanıtlamış, samsung yazılım olarak ne kadar kötü ise htc o kadar iyi. Totalde bu telefon daha iyi.
    Gerçekten de qualcomm, exynos u eziyor.. oyunda ikisi de başarılı günlük kullanımda exynos video da görüleceği üzere eziyor.. Üzgünüm.

Kendi telefonu için ürettiği işlemcinin hızlı olması gayet normal. İphone'un geçen seneki modeli ile s7 edge'in hız karşılaştırması gibi bir karşılaştırma yapılırsa daha objektif bir değerlendirme olur. Demek istediğim htc ve s7 karşılıklı hız testine sokulurlarsa hangisinin daha hızlı olduğunu daha doğru bir şekilde görürüz. https://m.youtube.com/watch?v=10UBsSo6O4I

Not: Bu arada android dünyasında (bilindik markalarda) malzeme kalitesi olarak Htc'nin şu an rakibi yok. Tasarım olarak da s7'den daha çok beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Cihaz kötü. Ekran/kasa oranı hala orta sınıf, tasarım olarak önceki HTC ler daha iyiydi, tasarım çakma S5 gibi. Aklı olan nasıl S7 ye 200 TL daha koyar bunu alırım diyorsa bu cihaza da 200 daha koyar S7 edge alır

Bu cihaza kötü diyenin zevklerine şaşarım. Donanım olarak çok iyi, rakiplerinden bile iyi. Ois destekli ön kamera, boomsound hoparlörler gibi. En önemli artilarindan biri sense arayüzü. Bu stabiliteyi başka bir Android de bulamazsın. Önceki htc lerin tasarımını dünya beğenmedi, sen daha iyi diyorsun. İlginç zevklerin var. Fiyat yüksek desen tamam derim. Ama cihaz kesinlikle çok iyi.

• Tasarım olarak S6 sandım başta.

Samsung, Iphone'dan kopyalamıştı, HTC'de Samsung'tan kopyalamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Nisan 2016; 17:54:45 >
  • Radyo var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey güzel tasarım fiyasko.
  • Zihniyetlere çok şaşırıyorum bizim insanımızda. Başka sitede haberini okuyorum adam 2000 den fazla verilmez falan demiş. Ya bu insanlar neyle beslenip neyin kafasını yaşıyor yada ülkemizde en son 3 yıl önce mi telefon almışlar acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Htc fanları doluşmuş. Telefonun görünüşü orta seviyeyim diye bağırıyor. Çok sıradan yahu. Htc tasarım ekibinin çoğu gitmişti. Kendini belli etmiş bu durum. G5 in fiyatına yüksek diyenler - ki bende dedim- 300 tl pahalı bu çöpe normal fiyat diyor. Htc battı batacak hala fanlık..parası bol olan alsın da insanları yanlış yönlendirmeyin. Bunu alana kadar fiyatı 3000n altına düşen s7 edge alınır. Fanlığı bir kenara koyan herkes aynı şeyi söyler ama yediremiyorlar nedense..

Sen nerenin fanı oluyorsun bunu söyleyince farkında mısın? Yapmayın arkadaşlar hoşunuza gitmeyen her şeye çöp deyince havalı olmuyorsunuz. İticisiniz öyle olmaya da devam edeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.