Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• servis hizmetini teleservice verdiği sürece artık tost makinası bile almam htc'den.
    sayesinde ömrümüz tüketici hakem heyetlerinde geçti.

• Paralel g5 yada s7 akar. Madem cikartiyonuz sizde 2799 deseydiniz.

• ızgaralı yapıya gözüm alışmış bikere, seviyordum ben. sadece o değil tabi genel olarak tasarımı beğenmedim (tuşlar harika olmuş tabi) gerisi süper

• Gümbür gümbür geliyor,htc sense bile 200 lirayı hakediyorken,sese,işçiliğe hiç deyinmeye gerek yok

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    exynos un arayüz performansı snapdargondan çok daha iyi ayrıca avrupada exynos satılıyor bilmeden konuşmayın lütfen
  • İlk türkçe ön inceleme videosu da geldi kulaklık 250 tllikmiş :)

https://youtu.be/UAhms5qHcrU

• quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Orijinalden alıntı: szr1907

Tasarım olarak halen S7 edge yi daha önde görüyorum. Malzeme kalitesi güzel htc nin. Yanlız batarya 3500 civarı olsa imiş daha tatlı olurmuş. İkisi arasında kalsam tercihim S7 edge olurdu. Bakalım belki de 3000 mah iyi sonuçlar verir sense arayüzü ile.

bir bitmediniz siz de.3500 mah koysalar bu sefer 4000 yazıcaksınız.yeter işte 5,2 inç cihaza.
    ,

Batarya konusunda pek başarılı değil bana göre 7.9 mm kalınlığa sahip s7 de 3000 mA batarya var, 9 mm olan bu telefonda da 3000 mA. Hatta başka örnek vermek gerekirse 6.95 mm olan p9 da da 3000 mA batarya var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 12 Nisan 2016; 16:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öndeki htc yazısında şikayet ediyordunuz kaldırmışlar, ekrandaki tuşları da aşağı almışlar, şimdi de diyorlar ki önü samsung'a benzemiş... insan insana benzerken telefonda benziyor bi şekilde, htc'nin en sıkıntılı konusu kamera ve pil ömrüydü, ikisini de çözdüğüne göre hiç sikinti yok.. fiyat konusuna gelince, rakipleri bedavaya mı veriyor hayırdır...

• Cihaz harika olmuş ama fiyatlar çok pahalı sadece HTC değil genel olarak telefon fiyatları pahalı ülkede. 16GB iPhone SE'nin 2000TL fiyata satıldığı piyasada bu kadar oluyor HTC'yi de suçlamamak gerek.
  • HTC' nin kurtarıcısı!

• assasin34 A kullanıcısına yanıt
    Sen önce üslubunu düzelt. Senin demene göre Galaxy s7 edge için 4000 olsa iyi olur demem lazım. Ben öyle birşey söylemedim. Aynı şekilde lg g5 için de batarya kapasitesi az dedim. 2k ekran var lg g4 te gördük 3000 mah yetmiyor. Tamam htc arayüzü iyi, optimizsyonu iyi ama bu sefer 2k ekran var full hd değil. Tasarımına özellikle arka kısma ses özelliklerine kamera özelliklerine birşey demiyorum. Kağıt üstünde oldukça iyi. Bana göre batarya kapasitesi az. Sana göre yeterlidir. Ben az dedim diye küfürlü cümle kurma hakkına sahip değilsin. Biraz edep.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc fanları doluşmuş. Telefonun görünüşü orta seviyeyim diye bağırıyor. Çok sıradan yahu. Htc tasarım ekibinin çoğu gitmişti. Kendini belli etmiş bu durum. G5 in fiyatına yüksek diyenler - ki bende dedim- 300 tl pahalı bu çöpe normal fiyat diyor. Htc battı batacak hala fanlık..parası bol olan alsın da insanları yanlış yönlendirmeyin. Bunu alana kadar fiyatı 3000n altına düşen s7 edge alınır. Fanlığı bir kenara koyan herkes aynı şeyi söyler ama yediremiyorlar nedense..

• sımdı egrı oturup duz konusmak lazım,zamanında eskı bır m7 kullanjıcısı olarak m7 malzeme olarak cok kalıtelıydı ama dıger eksıklerı ccok fazlaydı...kamera vs gıbı ancak arayuz olarak muhtesemdı... zaten o da benım son htc cıhazım oldu ...ustune bır g3 suan da note5 kullanıyorum...g3 ten memnun kalmamıstım ama note5 guzel bır telefon... zıra yenı cıkan s7 edge de guzel bır bır telefon... eger htc bu telefonunda malzeme kalıtesını m7 gıbı yapıp dıger ozellıklerınıde ust sevıyeye tasımıssa onumuzdekı yaz ıcıb dusunubılırım ama o zamanda note 6 cıkacak ...bekleyıp gormek lazım... bence yenı tel alacal olan herkes beklemelı... ozellıklede bu fıyat bandında ...

umarım htc bu sefer kusurları gıderılmıs bır tel yapmıstır...

• Kutudan çıkan kulaklık 13mm hoparlörlere sahip. Denemeden bilemeyiz ama muhteşem görünüyor kulaklık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: osdorp

Kagit ustunde iyi gibi duruyor ama ortada yapilmis bir test yada kullanici deneyimi ile ilgili bir veri yokken nasil bu en iyisi diye karar verebildiniz anlayamadim neye gore en iyisi tek bildigim kamerasi ile ilgili bisey var ordada oda iyi iyi diyor ama bu en iyi paket demek icin daha erken bence

Ses iyi
    Usb type c var
    quick şarj 3.0 var
    kamerası daha iyi özellikle ön kamera
    malzeme kalitesi iyi
    yazılmıı iyi
    lcd panel ekran ile arasında boşluk yok daha iyi görüntü dokunma hissi veriyor
    Kutusundan çok kaliteli kulaklık çıkıyor
    İşlemcisi iyi adreno 530 grafik birimi var

Aklıma gelen bunlar.

Dostum galiba benim yazdigimi anlamadin ben senim aklina sormuyorumki dxo kamerayi test etti 88 puan verdi bi iyi skor bunu anladim ama gerisi belli degilki uzmanlar tarafindan test edilmemis hersey kagit uzerinden soyluyorsun kullanip bakmak lazim once karsilastirmak lazim kagit ustun de sd 820 ex den daha iyi ama s7 de ex li model sd 820 dendaha iyi calisiyor bu herkes tafindan test edilmis ortaya cikmis bisey ben diyorumki acele sallamaya gerek yok bekliyelim gorelim

• Bu senenin en iyi telefonu, samsung tasarimindan sikilanlara, IOStan keyif almayanlara bire bir olmus. LG de yarista yok nasil olsa.

• Tasarım berbat 9mm kalinlikmi kaldı tam bir takoz olmuş HTC seviyorum almayı düşünüyordum ama Android tarafında malesef Samsung en iyisi HTC 10 benim için hayal kırıklığı 9mm kalınlık ve hali saha genişliğinde çerçeveler ile berbat

• Arkadaşlar kutu içinden telefonla beraber gelen kulaklığın değeri 250 tl. Yani demek istediğim diğer telefonların fiyatı ile kıyaslarsanız bu telefonun fiyatı iyi.

• htc yakinda Amerikada bir kez daha iflas erteleme ister bile bile sacma sapan cihaz uretip piyasayi kirletiyor cohazi olmus bu tasarimi alt seviyede Galaxy Ace resmen..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.