Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hah şöyle ya.. Tepe modellere çok iyi bir seçenek geldi. Dolu dolu olmuş cihaz. Snapdragon S820 cihaz isteyenlere güzel bir alternatif. Her haliyle LG G5'den daha alınabilir bir cihaz olmuş. Tek dezavantajı fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer fiyatı pahalı olsa da telefon sağlam hakkını vereyim.

• TELEFONLARA VERİLEN YÜKSEK PARALARI PEK DOĞRU BULMASAMDA(zenginseniz ayrı). İPhone 5SE nin 1999 tl ettiği ülkede HTC 3000 tl de hak ediyor..

• Valla LG G5 dense HTC 10 kusursuz olmuş, LG zaten onlarca kronik sorun ile geliyor her seferinde, o yüzden LG ile HTC yi kısaylamak bile yanlış. LG alacak olan adamın boş vaktinin de çok olması lazım, yedek telefonu olması lazım, taş gibi bir sabrı olması lazım... Oysa ki HTC için sadece iyi bir bütçe yetiyor :)
  • Her kitleye hitab eden bir telefon olmuş. İyi ses isteyen alabilir,malzeme kalitesi iyi olsun diyen alabilir,kamerası iyi olsun diyen alabilir,performans istiyorum diyen alabilir

Ama servis konusunda bir sey diyemicem cihaz arızalı çıktığı zaman ugrastirabilir

• Kim ne derse desin HTC

• m7 den sonra ilk defa bir HTC için bu kadar heyecanlandım. 4 saattir yoldayım eve gidince ilk işim bir kaç HTC 10 videosu izlemek olacak. İzleyince büyük ihtimalle yorgunluğum geçecek

• Kagit ustunde iyi gibi duruyor ama ortada yapilmis bir test yada kullanici deneyimi ile ilgili bir veri yokken nasil bu en iyisi diye karar verebildiniz anlayamadim neye gore en iyisi tek bildigim kamerasi ile ilgili bisey var ordada oda iyi iyi diyor ama bu en iyi paket demek icin daha erken bence

• sanat eseri gibi bir cihaz çok beğendim donanım olarak eksiksiz ve Quick 3 şarj ile samsung a gol atmış htc çok güzel

• Muhteşem cihaz olmuş gerçekten. Hele kılıfı 10 numara. LG baksın da metal nasıl işlenir öğrensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: pruventa

Bir zamanlar iphone 4 alınır mı HTC çok güzel diyen arkadaşların HTC telefonları bir bir ellerinde patladı.Hepsi can çekişerek mefta olurken şuan tüm gereksinimleri benim iphone 4 karşılıyor ve ilk günki sağlamlıkta.Önemli olan 3 bin liralık telefonun 2 sene sonra nerelerde olacağı..Cart curt yeni diye tanıtılan özellikler birşey ifade etmiyor benim için..

Tamam

• Harika cihaz olmuş gerçekten. De 3000 lira düşündürücü. Piyasaya girdikten sonra belki fiyatı düşer, yoksa iş yapması bira zor.

• Bu aletinde lg gibi 2 turu varmis disardan ayni gorunurunorlar birinde sd 652 varmis ismide htc10 lifestyle

• quote:

Bir zamanlar iphone 4 alınır mı HTC çok güzel diyen arkadaşların HTC telefonları bir bir ellerinde patladı.Hepsi can çekişerek mefta olurken şuan tüm gereksinimleri benim iphone 4 karşılıyor ve ilk günki sağlamlıkta.Önemli olan 3 bin liralık telefonun 2 sene sonra nerelerde olacağı..Cart curt yeni diye tanıtılan özellikler birşey ifade etmiyor benim için..

Günün fıkrası da arkadaştan geldi.Tamamdır artık dağılabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: osdorp

Kagit ustunde iyi gibi duruyor ama ortada yapilmis bir test yada kullanici deneyimi ile ilgili bir veri yokken nasil bu en iyisi diye karar verebildiniz anlayamadim neye gore en iyisi tek bildigim kamerasi ile ilgili bisey var ordada oda iyi iyi diyor ama bu en iyi paket demek icin daha erken bence

Ses iyi
    Usb type c var
    quick şarj 3.0 var
    kamerası daha iyi özellikle ön kamera
    malzeme kalitesi iyi
    yazılmıı iyi
    lcd panel ekran ile arasında boşluk yok daha iyi görüntü dokunma hissi veriyor
    Kutusundan çok kaliteli kulaklık çıkıyor
    İşlemcisi iyi adreno 530 grafik birimi var

Aklıma gelen bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Nisan 2016; 16:41:38 >
  • Şimdi Ülkemizde Exynoslu Galaxy s7 Satan SAMSUNG düşünsün. Bize bunu Yapmayacaktın Samsung. Avrupalı Amerikalıya Snapdragon bize Exynos ha.

• M7den sonra gecilecek tek telefon olmus. Mukemmel
    Umarim kronik problemlerle veya servisiyle ugrasmaz insanlar
    Param olsa alirdim iphone a verilecek para boyle telefonlara verilmeli bence..
    Neyse g4 sicak firsatlar konusuna donus vakti

• 9mm lik amiral takozu, üstüne hala kamera çıkıntısı var, bu bildiğin takoz. Tamam kağıt üzerinde özellikler güzel ama tasarım da önemli, rakiplerinden tek farkı biraz daha iyi kamera, yoksa rakipleri ya aynı ya da daha iyi özellikler ve tasarım sunuyor.

• Adamlar Yapmış :)

• quote:

Kim tutar seni... Adamsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.