Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC Çinliler biraz bakıp tasarım dersi alsın ince kasa ve ince çerçeve

• Bunlari gordukce Apple'a inovasyon noktasinda cok mu yukleniyoruz diye dusunmeden edemiyor insan..

• G5 pahalı dedik tasarım olarak modüler yapisi çıkan batarya ile bundan çok daha üstün ve 300 TL ucuz HTC batmaya mahkum bu kafayla

• 820 nin grafik birimi exynostan daha iyi bu bir gerçek.
    Ses konusunda rakibi yok
    s7 de olmayan quick şarj 3 ve usb typ c var.
    Ön kamerada oıs desteği olan başka telefon yok, arka kamerasıda muhtemelen daha iyi veya rakipleri ile aynıdır ama aşağı değil.
    Yazılım olarak zaten htc kendini kanıtlamış, samsung yazılım olarak ne kadar kötü ise htc o kadar iyi. Total'de bu telefon daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Nisan 2016; 17:11:01 >
  • Adamların tanıtım videosu bile bomba.
    https://youtu.be/9-67lKAUf84

• Tasarım olarak samsung bariz daha iyi, aynı fiyatta s7 edge gibi mükemmel tasarımlı cihaz alınabiliyorken bu cihazı almazdım. Tabiki tasarım olayı göreceli.
    Bakalım ne kadar satacak görecez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pruventa

Bir zamanlar iphone 4 alınır mı HTC çok güzel diyen arkadaşların HTC telefonları bir bir ellerinde patladı.Hepsi can çekişerek mefta olurken şuan tüm gereksinimleri benim iphone 4 karşılıyor ve ilk günki sağlamlıkta.Önemli olan 3 bin liralık telefonun 2 sene sonra nerelerde olacağı..Cart curt yeni diye tanıtılan özellikler birşey ifade etmiyor benim için..

sen iphone 4'e devam et kardeş. yorma buralarda kafanı...

• quote:

Orijinalden alıntı: JosephOceans

Yaklaşık 1.5 yıldır HTC Desire 816 sahibiyim, telefondan memnunum fakat yer kalmadı, 8 gb'lık kapasitesi var yetmiyor, yeni uygulama kuramıyorum :D Bu sebeple amiral gemilerden birine geçmeyi düşünüyordum. S7 Edge almamak için kendimi baya frenledim, hatta avmlerde yolumu değiştirdim. HTC 10'u da bir görelim ona göre hareket ederim diyordum. İyi ki beklemişim. Snapdragon 820, Kulaklık kalitesi, Boomsound, Usb-c type, full metal kasa ve yeni kamera teknolojileriyle gerçekten bu yılın en iyi telefonu olmuş. Ön taraftan bakınca S7 Edge kadar yakışıklı görünmüyor fakat arka kısımda S7 Edge'den kat kat önde. IceView kılıf ile beraber almayı düşünüyorum. Telefon için umarım fazla beklemeyiz, mayıs sonu değilde başı olursa çok makbule geçer. ^^

Hocam çok çok zaruri değilse HTC 10 çıktıktan sonra bir iki ay daha bekleyin derim ben. Çünkü 2 ayda en az 200 lira oynar. İlk alan her zaman kazık yemeye mecbur. Hatta n11'de falan kuponla belki 300-350 liraya kadar kar edersin. Senin kendi tercihin tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alttaki HTC logosunu kaldırmışlar en önemli gelişme bu bence :)

• Kulaklik icin alirim

• s7 artıları
    daha iyi arka kamera(1.7 diyafram),netleme çok hızlı
    ıp 68
    daha ince
    amoled ekran
    always on
    daha hafif(152,161)
    Wireless charging
    daha ucuz
    htc artılar
    daha iyi arayüz(sense)
    daha iyi ses
    daha iyi ön kamera(ois desteği)
    usb type c
    hızlı şarj 3.0
    daha iyi ekran kasa oranı(71.13 %,%70.63 )
    daha iyi kılıf

kim neye önem veriyosa ona göre seçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 12 Nisan 2016; 19:40:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih deniz

quote:

Orijinalden alıntı: pruventaBir zamanlar iphone 4 alınır mı HTC çok güzel diyen arkadaşların HTC telefonları bir bir ellerinde patladı.Hepsi can çekişerek mefta olurken şuan tüm gereksinimleri benim iphone 4 karşılıyor ve ilk günki sağlamlıkta.Önemli olan 3 bin liralık telefonun 2 sene sonra nerelerde olacağı..Cart curt yeni diye tanıtılan özellikler birşey ifade etmiyor benim için..
    sen iphone 4e devam et kardeş. yorma buralarda kafanı...

Adam doğru söylüyor.6 senelik iPhone 4 hala iş görüyor.

• Tek eksiği elbette kişiden kişiye değişen bir eksik, 9mm gibi çok kalın bir yapıda gelmesi. Bunun haricinde gerçekten inanılmaz bir cihaz ortaya çıkmış. Bravo HTC.
  • Hocam böyle mantıklı bir paylaşım için teşekkürler. Pek alışkın değil forum bu tarz objektif yorumlara. Neye sahipse ya da neyi almayı planlıyorsa tabiri caizse "kral" o oluyor. Şimdilik bu yıla damgasını vuran en iyi iki telefonu saymışsınız. LG G5 bekleneni veremedi. Güzel telefon ama maalesef bekleyenleri biraz hüsrana uğrattı sanırım. Donanım olarak bahsetmiyorum. Kasanın üzerine boya çok tepki aldı. Ekran kasa oranında geriye gidiş oldu. Batarya 2800 e geriledi vs vs..

• amoled ekran kullansalar daha ince bir cihaz yaparlardı muhtemelen ancak yapmışken iyisi olsun demiş malzemeden çalmamışlar. tbrk ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

s7 artıları daha iyi arka kamera(1.7 diyafram),netleme çok hızlı ıp 68 daha iyi ekran kasa oranı daha ince amoled ekran always on daha ucuz htc artılar daha iyi arayüz(sense) daha iyi ses daha iyi ön kamera(ois desteği) usb type c hızlı şarj 3.0 kim neye önem veriyosa ona göre seçsin.

Kamera hariç katılıyorum aynı puanı almışlar ikiside 88puan almış.1.8 diyafram değeri 1.7 den daha az ışık alıyor diye daha kötü çekmiyor :) yakında zaten kamera kıyaslamalarını görürürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: casper1981

HTC Çinliler biraz bakıp tasarım dersi alsın ince kasa ve ince çerçeve

HTC de Çinli zaten, Tayvan yaşadıkları adanın adı, ülkenin adı Çin Çumhuriyeti (Çin Halk Cumhuriyeti değil), adada yaşayan herkes Çinli ve konuştukları dil de Çince. Normalde orayı Çin Halk Cumhuriyeti kendi toprağı sayıyor bu nedenle Tayvanı resmi olarak bağımsız ülke kabul eden ülkelerin sayısı dünyada sadece 26.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 12 Nisan 2016; 17:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feerrroooo

quote:

Orijinalden alıntı: salih deniz
    quote:

Orijinalden alıntı: pruventaBir zamanlar iphone 4 alınır mı HTC çok güzel diyen arkadaşların HTC telefonları bir bir ellerinde patladı.Hepsi can çekişerek mefta olurken şuan tüm gereksinimleri benim iphone 4 karşılıyor ve ilk günki sağlamlıkta.Önemli olan 3 bin liralık telefonun 2 sene sonra nerelerde olacağı..Cart curt yeni diye tanıtılan özellikler birşey ifade etmiyor benim için..
    sen iphone 4e devam et kardeş. yorma buralarda kafanı...
    Adam doğru söylüyor.6 senelik iPhone 4 hala iş görüyor.

peki kardeş, bir 20 yaşında kız var, bir de 40 yaşında KIZ var.. hangisiyle evlenmek istersin :))

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Hocam böyle mantıklı bir paylaşım için teşekkürler. Pek alışkın değil forum bu tarz objektif yorumlara. Neye sahipse ya da neyi almayı planlıyorsa tabiri caizse "kral" o oluyor. Şimdilik bu yıla damgasını vuran en iyi iki telefonu saymışsınız. LG G5 bekleneni veremedi. Güzel telefon ama maalesef bekleyenleri biraz hüsrana uğrattı sanırım. Donanım olarak bahsetmiyorum. Kasanın üzerine boya çok tepki aldı. Ekran kasa oranında geriye gidiş oldu. Batarya 2800 e geriledi vs vs..

sağolun hocam.g5 hakkında ben de aynı şeyi düşünüyorum pek bir artısı yok always on ve modüler yapı dışında o modüler yapıyı da anca 10 kişiden biri kullanır keşke bang and olufsen direk cihaz özelliği olarak gelseydi herşey farklı olurdu.
  • Fiyatlar genel olarak çok yüksek. İnanılmaz rakamlar isteniyor. Tüm firmalar için durum aynı ve aldığın bir cihazın sorunsuz çıkma ihtimali de çok düşük. İki yılda eskiyecek bir cihaz için bu kadar büyük rakamlar vermek ne kadar mantıklı, düşünmeden de edemiyorum.

Cihaza gelince, cihaz gerçekten çok hoşuma gitti. Güzellik göreceli bir kavram. Şekli şemali bence kusursuz olmuş. Beğenmeyen de vardır muhtemelen :)

Dilerim kronik problemi olmayan bir cihazdır ve alan arkadaşlar sorunsuz kullanırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhndrn -- 12 Nisan 2016; 17:37:21 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.