Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba 3000 mah lık batarya ile 5.2" 2k lık ekranı nasıl 2 gün çıkartıyor? Biri bunu açıklayabilir mi?

• Bu sene cikan ve cikacak olan tum telefonlar samsung s7'in golgesinin altinda kalacak adamlar tam anlamiyla 4/4 luk telefon yapmislar her seyile..

• ayrıca telefonun önü bildiğin samsung

• 3 senedir banamısın demeyen M7 telefonumun emekli olma vakti geldi sonunda. HTC 3 Sene sonunda anca adam akıllı tel yapabildi benim için .

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Genel donanım, telefona özel donanımlar ve sense arayüzü sayesinde en iyi tepe model telefon olacağı tartışmasız. Fakat tasarımı ciddi anlamda berbat buluyorum. Kendi kişisel fikrim. Alacak olsam sırf tasarım yüzünden vazgeçerdim sanırım. En az 1 sene daha Xperia Z2 devam. :)Not: Yorumlarda bir sürü arkadaş o ücreti hak ediyor vs vs demiş. Büyük ihtimalle Htc Türkiye müdürü ellerini ovuşturuyordur bunları okuyunca. Telefon istediği kadar iyi olsun ama 3000 tl leri savunuyorsanız size az bile bu piyasa kazıkları...

diğer markaların en üst modelleri 2500'ün altında değilken, onların fiyatına bakarak htc'nin 3000 etmesi normal karşılanıyor kalite farkından dolayı :) yoksa herkes biliyor ki bir telefona 3000 de çok, 2000 de çok...

• Tasarım ciddi anlamda kötü. Orta sınıf bi telefon havasında. Özellik olarak çok üst düzey olabilir ama tasarım da çok önemli. Fiyat zaten uçmuş. HTC kan kaybetmeye devam eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem olmuş. Fakat şunu söyleyeyim: Bu cihazı kılıfla kullanmak cinayettir. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

acaba 3000 mah lık batarya ile 5.2 2k lık ekranı nasıl 2 gün çıkartıyor? Biri bunu açıklayabilir mi?

açıklayamaz :)

• Kalınlığa laf atanlar varda hem ön hem arka kamerada OIS var, arka kamera ultrapixel birde araya bataryayı sıkıştır 9mm iyi bile bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Muhteşem olmuş. Fakat şunu söyleyeyim: Bu cihazı kılıfla kullanmak cinayettir. :D

mikrop kapmasını önlemek için kardeş :)

• Sabırsızlıkla bekliyordum almayıda düşünüyordum. Her şeyiyle çok iyi ancak ön kısmı gerçekten çok çirkin duruyor. Çift hatlı cin malı telefon gibi görünüyor. Alınırsa siyahı alınır o da ön tarafın cirkinligi kapansın diye diger renkler alınmaz. Umarım gercek hayatta bu kadar vasat durmuyordur. Yoksa note 5 alacagım.

• Suan iPhone 6 ve iPhone 3G S'den beri Apple kullanan birisi olarak cok basarili buldum. Yalniz siyah biraz kalitesiz, plastik gibi duruyor. Ama gercekte farklidir kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçektende mükemmel olmuş bu sefer htc dersine iyi çalışmış bu varken gidip Iphone'a para veren ağır özentidir veya fanboydur djdjdjjdjdjd not:iPhone kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

s7 artıları
    daha iyi arka kamera(1.7 diyafram),netleme çok hızlı
    ıp 68
    daha iyi ekran kasa oranı
    daha ince
    amoled ekran
    always on
    daha ucuz
    htc artılar
    daha iyi arayüz(sense)
    daha iyi ses
    daha iyi ön kamera(ois desteği)
    usb type c
    hızlı şarj 3.0

kim neye önem veriyosa ona göre seçsin.

S7'nin kamerası 10'dan iyi değil.

Ekran kasa oranı da daha iyi değil.

HTC 10: 71.13%
    http://www.phonearena.com/phones/HTC-10_id9582

Samsung Galaxy S7: 70.63%
    http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S7_id9817

Daha ince olmasının avantajını anlamadım ama zaten en kalın yerin 9mm önceki telefonları kullanan bilir 9.5mm olmasına rağmen bombeli tasarım sayesinde kalınlığı hissedilmiyordu.

Amoled bana göre hala lcd'den bir tık geride kişisel tercih diyelim ama s7 artısı olarak yazmak saçma olmuş bende o zaman süper lcd 5 ekranı htc'nin artısı olarak yazayım.

Always on'u özellik olarak yazmak saçma zaten bunu yapan programlar android 2.3'ten beri var. Zaten phonearena incelemesinde ciddi bir pil ömrü farkı olduğunu yazmışlardı yani çöp bir özellik.

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar!

İkisi de 700$ HTC Türkiye'nin salaklığı bu başka bir şey değil.

Zaten Samsung fanboyu olduğunu biliyorum niye bu kadar yazdım bilmiyorum ama bunları inkar edemezsin savunmak için gereksiz şeyleri bile yazmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 12 Nisan 2016; 18:46:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cngzmls

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Cihaz kötü. Ekran/kasa oranı hala orta sınıf, tasarım olarak önceki HTC ler daha iyiydi, tasarım çakma S5 gibi. Aklı olan nasıl S7 ye 200 TL daha koyar bunu alırım diyorsa bu cihaza da 200 daha koyar S7 edge alır

Bu cihaza kötü diyenin zevklerine şaşarım. Donanım olarak çok iyi, rakiplerinden bile iyi. Ois destekli ön kamera, boomsound hoparlörler gibi. En önemli artilarindan biri sense arayüzü. Bu stabiliteyi başka bir Android de bulamazsın. Önceki htc lerin tasarımını dünya beğenmedi, sen daha iyi diyorsun. İlginç zevklerin var. Fiyat yüksek desen tamam derim. Ama cihaz kesinlikle çok iyi.

Ois destekli ön kamera eminim çok kişinin umrunda bile değil, boomsound desen telefonun tek artısı o. Bu cihazdan daha stabil cihaz yoktur derken dur bir nexus ları düşün. Bir cihazın kesinlikle çok iyi olduğuna cihazı daha eline almadan kağıtta yazanlarla söyleyebiliyorsan wow... Önceki cihazları dünya beğenmedi evet çünkü ekran kasa oranları facia idi, ama tasarım olarak göze daha hoş görünüyorlardı, bu da kişisel zevk... Birazdan gelir AnTuTu da 150k aldı diyenler...

• Yıllardır htc kullanirim. Bu telefona 2000 den basliyor fazla verilmez en son desire 820 almıştım 1000 tlye

• harika olmuş bu sefer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Htc de kullanılan 820 nın frekans hızı s7 den daha yuksek + yazılım olarak daha iyi sonuç olarak s7 den daha iyi scorlara sahıp.
    adreon 530 exynosla eşit değil daha iyi, üzgünüm fanboy ben senin yorumlarını pek ciddiye almıyorum ileride testler gelince gerçekler ortaya çıkacak zaten.

Gpu testlerine bakın, 820 exynosu tokatlamış. samsung ancak sayılarla oynayıp göz boyuyor.

Telefonda gta 5 oynayacaktım bende. Kafaya takıyordum. İyi oldu bu gpu testi. Eyvallah snapdragon fanı kardeş.. .

Htc bırakın s7 yi j7 kadar telefon satsın öpsün başına koysun. Burda 10 tane artı oy alınca htc batmaktan kurtuluyormuş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 12 Nisan 2016; 18:34:42 >

• Güzel telefon. Zaten htc yazılımı ile kendini kanıtlamış. Tasarımı da güzel. Parası olan için alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Htc fanları doluşmuş. Telefonun görünüşü orta seviyeyim diye bağırıyor. Çok sıradan yahu. Htc tasarım ekibinin çoğu gitmişti. Kendini belli etmiş bu durum. G5 in fiyatına yüksek diyenler - ki bende dedim- 300 tl pahalı bu çöpe normal fiyat diyor. Htc battı batacak hala fanlık..parası bol olan alsın da insanları yanlış yönlendirmeyin. Bunu alana kadar fiyatı 3000n altına düşen s7 edge alınır. Fanlığı bir kenara koyan herkes aynı şeyi söyler ama yediremiyorlar nedense..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.