Şimdi Ara

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
5.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Htc de kullanılan 820 nın frekans hızı s7 den daha yuksek + yazılım olarak daha iyi sonuç olarak s7 den daha iyi scorlara sahıp.
    adreon 530 exynosla eşit değil daha iyi, üzgünüm fanboy ben senin yorumlarını pek ciddiye almıyorum ileride testler gelince gerçekler ortaya çıkacak zaten.

Gpu testlerine bakın, 820 exynosu tokatlamış. samsung ancak sayılarla oynayıp göz boyuyor.

Telefonda gta 5 oynayacaktım bende. Kafaya takıyordum. İyi oldu bu gpu testi. Eyvallah snapdragon fanı kardeş.. .

Htc bırakın s7 yi j7 kadar telefon satsın öpsün başına koysun. Burda 10 tane artı oy alınca htc batmaktan kurtuluyormuş zaten

Bak güzel kardeşim, bizim ülkemizde köylü teyzemden tut, çarşıdaki ikoncan kızlarımıza kadar herkes samsung fanboyu.
    samsung hariç ne dersen ne ıyyy iğrenç derler.

samsung'un ne kadar satıp sattığı çok önemli değil, türkiye de en çok tofaş satılıyor. bu onun en kaliteli araba olduğu anlamınamı geliyor?

htc dediğin telefon, android dünyasının en stabil arayüzünü ve en kaliteli telefonlarını üreten firma.

o yüzden çarşıda pazarda, çoluğun çocuğun elinde samsung görürsün.

şu an htc 10 her türlü s7'nin üzerinden çatır çatır atlar...

o yüzden sen şimdi doğru zamzung konuna doğru yol al kalabalık etme...

• Ben tasarımını beğenmedim.Uyduruk çin malı telefonlara benzemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Onlarca muhendis tasarlarken bir şey olmuyor 3 kuruşluk tasarım bilgisi olan insanlar boyle emek verilen cihazlara ne kolay leş diyebiliyor. Açıkcası lumia fanıyDIM ancak MS kullanıcılarını hiçe saydı bu yuzden s7 edge alacaktım, ama bunu görunce gerek tasarım gerek materyal kalitesi çok hoşuma gitti, s7 forumunu 20 gundur okuyorum her alan 2-3 defa telefonu değişiyo renk sorunundan, adam bazadan parkeye duşuruyo direk edge ekranı gitmiş sağlam ya hani ! Kimse burda fanboyluk yapmasın, HTC elindeki son şansı çok iyi değerlendirdi kimsenin benim dahi o kadar muhendisten daha iyi düşünme kapasitemiz yok saygı duyun biraz

yahu bırak herkes aynı şeyi söylüyor zaten.M7 den sonra bitti bunlar.Sen çok mu biliyorsun?O fiziksel butonun üzerindeki siyah şeridin sebebini söyle de bilelim çok bilmiş

tasarım olarak leş bir telefon çöp bir telefon.G5 in tasarımı bile bundan iyidir

• İphone 16 gb modelleri olmuş 3000 kusur bin kimse laf etmiyor ki bunda ki kamera iphone dan iyi ses çıkışı iphone dan iyi malzeme kalitesi tartışılmaz 2K ekran 3000 pil ve Sense arayüzü daha iyi kulaklık 24 bit ses çıkışı type C var SD kart slotu ve 32 dahili depo alanı... Daha ne olsun bu fiyat politikasının olduğu bir ülkede normal. avrupa ve abd fiyatları diğer modellerle aynı. Bence bunda HTC nin suçu yok bu fiyat politasında ülkede ki %28 ÖTV saçmalığının suçu var.
    HTC samsung ve LG gibi değil fiyat politikası sabittir.
    Bugun alınan S7 2 ay sonra 300 tl düşüyor internette daha uygun fiyatlara bulunuyor. LG de aynı şekilde bunlar telefon piyasasının perakendeci satıcıları olmuş.
    Alınabilecek bir tel yapmışlar fiyat politikasında HTC yi SUÇLAYAMAM...

• Bir ay sonra HTC on life gibi birşey çıkarır 4.7 inç olursa güzel olur m7 kullanıyorum HTC on tasarım olarak m7 den kötü ama donanım olarak gerçekten şahane şuanki kullandığım m7 iPhone 7 tanitimina kadar idare etse ip 7 yi görsek o zamana kadar fiyatlarda düşer alırız duruma göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afyonteam -- 12 Nisan 2016; 22:27:33 >
  • herşey iyi hoşta bu tasarım olmadı.. donanım desen şuanki tüm amiral gemisi aynı donanımı kullanıyor..bu acıdan bı espırısı yok. htc nın tek farkı on kameranın ois olması.. bu fiyatı hakedıyormu bılemıyecem bana kalsa hıc bı androıd o fıyatı haketmıyor..almayı dusunuyordum bu tasarım ve bu fıyatla hıc bakmaya bıle deymıyecek.. m8 m9 alcam artık.

• Ruhuna el fatiha

• artık dünyanın en iyisi iphone 6s değil

• quote:

Orijinalden alıntı: feerrroooo

quote:

Orijinalden alıntı: salih deniz
    quote:

Orijinalden alıntı: feerrroooo
    quote:

Orijinalden alıntı: salih deniz
    quote:

Orijinalden alıntı: pruventaBir zamanlar iphone 4 alınır mı HTC çok güzel diyen arkadaşların HTC telefonları bir bir ellerinde patladı.Hepsi can çekişerek mefta olurken şuan tüm gereksinimleri benim iphone 4 karşılıyor ve ilk günki sağlamlıkta.Önemli olan 3 bin liralık telefonun 2 sene sonra nerelerde olacağı..Cart curt yeni diye tanıtılan özellikler birşey ifade etmiyor benim için..
    sen iphone 4e devam et kardeş. yorma buralarda kafanı...
    Adam doğru söylüyor.6 senelik iPhone 4 hala iş görüyor.
    peki kardeş, bir 20 yaşında kız var, bir de 40 yaşında KIZ var.. hangisiyle evlenmek istersin :))
    20 yaşında Kibariye mi istersin, yoksa 40 yaşında Angelina Jolie mi? :)

sen olayı çok yanlış anlamışsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

kutu acilisi ilk bende olucak gibi ama tabiki bellide olmaz elimden geleni yaparim sorularinizi hazirlayin...

Bekliyoruz o halde hocam ne zaman yaparsınız bu açılışı nasipse ?
  • Takoz yapmışlar, 9mm nedir? Yıl olmuş 2016, 9mm telefon yapıyor HTC. 5 senedir 9mm'nin üzerinde kalınlıkta.En büyük rakip Samsung ise Galaxy S(ilk model, hani şu altı kalın olan) hariç 9mm üzeri S modeli yok. LG nispeten daha kalın telefonlar üretse de o bile HTC ile başa çıkamıyor.

Sırasıyla

M10: 9mm S7: 7.9mm G5:7.7mm
    M9: 9.61mm S6: 6.8mm G4:9.8mm
    M8: 9.35mm S5: 8.1mm G3:8.9mm
    M7: 9.3mm S4: 7.9mm G2:8.9mm
    One X: 8.9mm S3: 8.3mm G :8.5mm

M10 ile S7 kıyaslamasında S7 daha ucuz, daha güçlü, daha iyi destek alıyor, daha ince, aynı kapasitede pile sahip daha hafif ve suya/toza dayanıklı, benzer OIS performansı var.
    M10 ile G5'i kıyaslamasında G5 daha ucuz, aynı güçte, daha iyi destek alıyor, daha ince, daha hafif, pil değiştirilebiliyor, özel aksesuar seçenekleri daha geniş, benzer OIS performansı var, 200mAh daha az pili var, ön kamerası 8Mp(M10 5Mp)

M10'un buradaki artısı ses çıkışındaki bir miktar daha iyi donanıma sahip olması, kutu içeriğinden çıkan kulaklık, soğutma için de full metal gövdeye sahip olması. Hoş, daha az ısınan Exynos SoC ile S7 de iyi bir performans sunuyor. HTC fiyat ile rekabetçi değil. Çünkü piyasada en az satan modellerden birisi M serisi. Samsung, Apple peynir ekmek gibi satıyor, LG iyi satıyor, Sony de fena değil ama HTC tek tük. Ama hala gidip en yüksek fiyatı HTC çekiyor. Note 5, S6 Edge Plus, S7 Edge gibi gerçekten farklılaşan cihazlar varken ve daha ucuza bu cihazlar alınabiliyorken M10'u almak için gerçekten geçerli bir sebep görmüyorum. M10'a metal diyorsunuz da kardeşim bu aleti kılıfsız kullanmayacaksan hiç laf kalabalığı yapma. En ince kılıf 1mm. O kılıfı taktıktan sonra metal diye konuşmayacaksın. Çünkü sen metale temas etmeyeceksin. Daha da ilginci 9mm telefonda kamera çıkıntısı yapmaları. Fanatikliğe gerek yok, S7 Edge gibi güzel ve daha ince bir telefon alınır, aradaki 300-400 liraya da kaliteli bir kulaklık ve hızlı şarj destekli bir power bank alınır.

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Sana zahmet saysana hocam şu çatır çatır S7'nin üzerinden atlayacağı özellikleri.

Stabil arayüz diye tutturduğunuz şey 4 yıllık bir olay. Samsung'un rehber olayı gibi geçmişte kaldı.
  • tasarıma çok iyi olmuş diyen ama tasarımdan gram anlamayan arkadaşlar şu alttaki resimde işaretli boş siyah şerit olan yerin ne amaçla olduğunu söylesinler tamam sen tasarımdan anlıyorsun diyeceğim

m8 ve m9 da o siyah şeridin içinde htc yazıyordu anlıyorduk isim koymaya çalışıyorlar diyorduk ama bunda o da yok ve tamamiyle leş bir tasarım

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar!

birde m7 nin şahane tasarımına bakın altta

HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar!

• Bu fiyatla ticari başarı sağlaması zor gözüküyor.
  • çogu arkadaş vergiye sövmüş ama vergi az olsa peynir ekmek gibi satılacak bunun sonucunda ülkede para kalmayacak o zaman nolacak? sövmeniz gereken devletin vergi politikası değil kendinizin mal üretemeyip yurt dışına mal ihraç etmemeniz olmalı yatmak varken neden birşey geliştirip satın ki!! ülkeden çıkan para giren paradan ne zaman az olursa o zaman vergiler azalacak ve bunu sağlayacak olan devlet değil sanayi sektörüdür hizmet sektörüdür....

• vay anasını satayım ne istediysem koymuş ya la telefona demekki batma durumuna gelince yapilabiliyomus demi htc bu arada şu samsungu da batma noktasına getirsek de onlar da doğru düzgün telefon yapsın

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Eğer okuduğunu anlayabilen bir insan olsaydın"Benim bile o muhendislik çalışmalarına laf atma hakkım yok" dediğimi anlardın, ayrıca sen oznel yorumlar yapıyorsun kimisi beğenir kimisi beğenmez, açıkcası ben beğeniyorum, ayrıca o başlangıç tuşu basmadan kilit açabilmeyi sağlayan teknolojisi var o çok laf atıyorsun ya :) . Ayrıca sen asıl çok bilgili biri olsaydın şu anda burda laklak yapıp HTC yr laf sokma uğruna kendini rezil etmek yerine şu an o firmalarda telefon tasarlıyor olurdun.

• Tasarım ve özellikleri çok beğendim.
    Ancak fiyat yine olmamış.
    Türkiye piyasasında hayat kazanmak isteniyorsa 2400 civarlarında bir rakam belirlenmeliydi.
    2999 lira gerçekten çok yüksek bir değer.

Vaktinin geldiğini düşünüyorum. M7'yi ilk çıktığında almıştım ve hala kullanmaktayım ama bu fiyata kesinlikle bu cihazı almam.
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    amerikada satisa sunuldugu zaman yapmayi planliyorum ins.
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    S7 de de ustte samsung yazısının olması çok kalın bana gore, ayrıca alt kısım yeterli incelikte element uydurmayın, aşırı ince olsa elim yanlışlıkla değiyo çok sıkışık derdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 12 Nisan 2016; 22:49:39 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.