Şimdi Ara

HTC 10'un fiyatı Romanya'da ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC 10'un fiyatı Romanya'da ortaya çıktı 
    HTC yeni akıllı telefonunu tanıtmak için gün sayıyor. HTC 10 adıyla anılan yeni model son zamanlarda bir çok kez sızıntılara kurban gitti. Teknik özellik ve tasarım konusunda çok fazla soru işareti kalmasa da akıllı telefonun fiyatlandırması büyük merak konusuydu.

Akıllı telefon modeli bu kez Romanya'da bulunan bir internet mağazasında göründü. Ön sipariş sayfasını yanlışlıkla yayına alan mağaza böylece hem sızıntıları doğrulamış oldu hem de fiyat bilgisi konusunda ipuçları verdi. 32GB depolama alanına sahip modelin 3.299 RON fiyat etiketine sahip olduğunu görüyoruz. Bu fiyat günümüz kuruyla $830/€740 (2360 Türk Lirası) seviyesine işaret ediyor. Ülkemizde vergiler sebebiyle fiyatın biraz daha yüksek olacağını öngörebiliriz, bu durumda HTC 10'un fiyatı Galaxy S7, LG G5 (Henüz net bir fiyat bilgisi yok) ve hatta iPhone 6S ile benzer seviyelerde olabilir.

Bunun yanı sıra HTC 10'un bir de uygun fiyatlı modele sahip olacağı da daha sık dile getirilmeye başlandı. İddialara göre aynı tasarımla birlikte gelecek akıllı telefon Snapdragon 652 çipsetini barındıracak. Bu modelin de 585$ (1670 TL) seviyesinde bir fiyata sahip olması bekleniyor. 

HTC 10'un beklenen diğer teknik özelliklerini kısaca; 5.15 inç Super AMOLED ekran, 1440 x 2560 QHD çözünürlük, Snapdragon 820 çipset, 4 GB bellek, 32 GB depolama alanı, 12 Ultrapiksel arka kamera ve 3000 mAh batarya şeklinde özetleyebiliriz.

• 2.799 TL HAYIRLI OLSUN

AYRICA EKRAN AMOLED DEĞİL SUPER LCD 5 :)

• Htc Amerikan versiyonu daha uygun olacak

• Bir firma zorla nasıl batırılır, diye HTC üniversitelerde ekonomi derslerinde işlenmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 3000 tl olmaz
    Olsa olsa 2999 tl olur

• Tuşun üzerindeki siyah bandı ateistler bile açıklayamaz

• Güle güle HTC. İyi bilirdik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tahminim 2800-2900 civarı benim. Tabii ki bu fiyat bile pahalı ancak dolar ve vergilerin durumu malum. 2800'den çıkarsa "hotoco amorol gomoloro çok poro ostoyor" denmez herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcest

Tuşun üzerindeki siyah bandı ateistler bile açıklayamaz

o Zaman koyunlar cümle bile kuramaz.

• selfi cubuguda hediye herhalde alana

• Lg G5 2700 olmus
    s7 2700 olmus
    iphone 6s 3000 olmus

Eee htc 2000 bin mi olsun htc nin digerlerinden ne eksigi var bana gore fazlasi var neymis fiyat pahali he digerleri cok ucuz

• 2499 olsun alalım.

• Tasarımda iğrençliğin dibine vurmuşlar. Boomsound gitmişse bide tüy dikecekler. Fiyatta zaten tek rakibi Türk hava yılları. HTC adam olmaaaz.

• HTC batacak derken biz önce vergilere, döviz kurlarına da bir bakalım bakalım. Sanki bir tek HTC pahalı olacakmış gibi bir durum söz konusuymuş da biz çok iyimişiz??? Artı, ikide bir sanki kızılay dağıtıyormuş gibi telefon alırsak bunun da olumsuz katkısı olacak tabii. Gelirin giderini zor karşılamaya başladığında böyle olur işte. Her şeyi aşırı pahalı zannedersin. Yarın bir gün aslında pahalı olmayan ürünlere bile pahalı diyeceksin. Sonra git gide alamamaya başlayanların sayısı artacak. Önce çuvaldızı kendimize batıralım. Bazıları gibi öyle sırtını abilere, amcalara, dayılara dayayıp herkese havadan para yağmıyor, iyi işlere kolay girilip iş güç sahibi olunmuyor efendim! Onlara sorsan dünya güllük gülüstanlık zaten!

• 3.099 olacak bence

• bende en son burda çıkar diye düşünüyodum ,

magazaya gelir gelmez gormeyi dusunuyorum. %20 kdv iadesiyle 2700 lei civari bi fiyat eder. 600€ yani.

https://www.quickmobile.ro/telefoane/htc/one-m10-32gb-lte-4g-auriu-126162

magazayi aradim, precomanda ile getirebileceklerini ama ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 30 Mart 2016; 10:16:28 >
  • Mesut abi HTC 10 için 2000 tl den girse anca iş yapar diyor da bu cihazın S7 den hiçbir eksiği yok aksine artısı var. Kasası metal ve yazılım olarak HTC çok daha önde. Kamera desen S7 de 1/2.5" sensörde 12 mp çözünürlük varken HTC 10 da 1/2.3" sensörde 12 mp çözünürlük var yani pixeller daha fazla ışık alıyor. Batarya 3000 mAh ikisin de ekran 1440p. Ayrıca grafik gücü olarak HTC S820 sayesinde daha önde olucak. Kasası da metal olduğu için daha az ısınma yapıcaktır. Zaten aynı Ram i kullanıcaklar ve HTC yazılımı sayesinde çok daha akıcı olucak. Kimse kusura bakmasın ama S7 2800 ediyorsa HTC 10 da en az 2800-3000 eder. Hele ki G5 2800 den giricekse ona o parayı verene kadar yazılımı için gider HTC alırım.

• selfie çubuğu HTC nin niyeti konusunda subliminal olmuş
  • Yavaş batırın, iki senedir mikro makro ve temel ekonomi dersi alıyorum. Daha çok beklersiniz batmasını ben söyleyeyim de. Htc'nin izlediği politika samsung gibi her kesime telefon değil. Amacı apple gibi kendi kemik müşteri kitlesini yaratmak. Kaynaklarını, hedeflerini buna göre ayarlıyordur merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan.sonus

Mesut abi HTC 10 için 2000 tl den girse anca iş yapar diyor da bu cihazın S7 den hiçbir eksiği yok aksine artısı var. Kasası metal ve yazılım olarak HTC çok daha önde. Kamera desen S7 de 1/2.5 sensörde 12 mp çözünürlük varken HTC 10 da 1/2.3 sensörde 12 mp çözünürlük var yani pixeller daha fazla ışık alıyor. Batarya 3000 mAh ikisin de ekran 1440p. Ayrıca grafik gücü olarak HTC S820 sayesinde daha önde olucak. Kasası da metal olduğu için daha az ısınma yapıcaktır. Zaten aynı Ram i kullanıcaklar ve HTC yazılımı sayesinde çok daha akıcı olucak. Kimse kusura bakmasın ama S7 2800 ediyorsa HTC 10 da en az 2800-3000 eder. Hele ki G5 2800 den giricekse ona o parayı verene kadar yazılımı için gider HTC alırım.

Kardeşim mobiliteden sonra benzer bir yazı yazdım beğenilerden de çoğunluğun benim gibi düşündüğü belliydi Samsung'u birden Apple markasına dönderdiler Samsung üretti diye önceliği ona vereceğimiz gibi bir algı arkadaş Samsung düne kadar dalga geçilen bir telefondu iki senedir tasarım güzelleşti diye kral yaptılar. Htc geçen sene aynı tasarımla birde snapdragon 810un rezilliği yüzünden az sattı Htc yi sevmeme rağmen ben bile almadım (şuanda note 5 kullanıyorum arayüz de hala donma yapıyor onun haricinde memnunum) ama bu sene neredeyse her açıdan üstün amiral gemisi 2000 tlden çıksınmış sanki bu özellikleri vestel yapmış gibi. Seste, arayüzde, sağlamlıkta rakibi yok s7 olmayan quick charge 3 de var usb type c de var camerayı düzeltmişler çıkıntıdan anlaşılacağı gibi optik imaj sabitleyicisi de var tuşlarda ekrandan kaldırılmış çok şükür. Öndeki fazla olan siyah band illa duracaksa keşke hoparlörü oraya koysalarmış tek eleştirebileceğim nokta bu. Diğerlerinin fiyatına göre bunun fiyat bandı doğru ama keşke hepsi daha uygun olsaydı orasıda ayrı birşey.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.