Şimdi Ara

HTC 10'un fiyatı Romanya'da ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400 dolarlık iphone se 2000 liraysa bu 830 dolarlık htc 3100 den falan gelir heralde.m9 bile hala çook pahalı ucuz bişey beklemeyin htc den.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcest

Tuşun üzerindeki siyah bandı ateistler bile açıklayamaz

bu sefer de budistler açıklasın sonuçta onlar yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCR Killjoy

Yavaş batırın, iki senedir mikro makro ve temel ekonomi dersi alıyorum. Daha çok beklersiniz batmasını ben söyleyeyim de. Htcnin izlediği politika samsung gibi her kesime telefon değil. Amacı apple gibi kendi kemik müşteri kitlesini yaratmak. Kaynaklarını, hedeflerini buna göre ayarlıyordur merak etmeyin.

İşte sıkıntı da kendini apple sanması zaten. Apple'ın kendi işletim sistemi, marketi, ekosistemi var. İpod, mac vs diğer cihazları ile oluşturduğu bir marka algısı var. HTC'yi ise "kaliteli android telefon üreten şirket" olarak biliyorduk ama o zamanlar eskide kaldı. Koreliler bile çirkin olmayan ve metal kasalı telefon yapmayı öğrendi. Arayüz tasarlamayı da öğrenirlerse tam olacaklar. Hiçbir müşteri de gidip One A9 gibi telefonlara 2500 lira bayılmayacaktır. HTC'nin gidişatı kaç yıldır zarar açıklamasından belli zaten durumu görmek için ekonomi okumak gerekmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

quote:

Orijinalden alıntı: MCR Killjoy

Yavaş batırın, iki senedir mikro makro ve temel ekonomi dersi alıyorum. Daha çok beklersiniz batmasını ben söyleyeyim de. Htcnin izlediği politika samsung gibi her kesime telefon değil. Amacı apple gibi kendi kemik müşteri kitlesini yaratmak. Kaynaklarını, hedeflerini buna göre ayarlıyordur merak etmeyin.

İşte sıkıntı da kendini apple sanması zaten. Apple'ın kendi işletim sistemi, marketi, ekosistemi var. İpod, mac vs diğer cihazları ile oluşturduğu bir marka algısı var. HTC'yi ise "kaliteli android telefon üreten şirket" olarak biliyorduk ama o zamanlar eskide kaldı. Koreliler bile çirkin olmayan ve metal kasalı telefon yapmayı öğrendi. Arayüz tasarlamayı da öğrenirlerse tam olacaklar. Hiçbir müşteri de gidip One A9 gibi telefonlara 2500 lira bayılmayacaktır. HTC'nin gidişatı kaç yıldır zarar açıklamasından belli zaten durumu görmek için ekonomi okumak gerekmez.

Dikkat edelim, firmaların açıkladığı zararlar sizin düşündüğünüz türden zararlar olmayabilir. Zarar denilen olgunun bir sürü çeşidi var. En basitinden faaliyet zararı. Htc geçen sene kar açıklamıştı aynı zamanda, daha önce de dediğim gibi bir firma bir kaç dönem art arda kar ya da zarar açıklayabilir bu o firmanın batması anlamına gelmez. Konudaki yorumlara baksanıza hemen şirketi iflas ettirdiler. Güle güle htc bilmem ne.

Ayrıca aylardır bi a9 örneğidir gidiyor. Tamam, fiyat fazla ancak ben amiral gemi tarafına bakacak olursak fiyatları gayet makul buluyorum. Suçu sürekli firmaya değil de yaşadığınız ülkedeki vergilendirmeye ve kura atın biraz da. Zira htc, akıcı arayüz+boomsound+kaliteli işçilik gibi extralar için yurt dışında maks 50-80 dolar daha fazla talep ediyor diğer amirallere göre. Buradaki habere bakınca da artık bunu bile istemediğini görüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 30 Mart 2016; 13:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokta atışı yapmaktan başka şansı olmayan htc bu modelinde ses,ekran,kamera,kasa,batarya olarak çok iyi olacak......

mışşş
  • Yahu siz akıllı telefonlar dünyada sadece bizim ülkemizde mi satılıyor sanıyorsunuz ? Galaxy S7 Almanya mediamrkt fiyatı 690 euro; HTC 10 700 euro olunca neden deprem etkisi yaratıyor ? Adamlar Türkiye pazarını vergiler ve operasyonel sıkıntılar nedeniyle ciddiye almıyorsa ya da rekabet etmek istemiyorsa bunu neden tüm dünyaya yayıyorsunuz ? HTC Türkiye'de Samsung ve LG ile satış adedinde rekabet etmiyor; bu kadar! Yine ayrıca her iki kore markası da Türkiye hatta dünya pazarında dağıtım kanallarında çok öndeler, bir kere endüstriyel ürünler üreten global markalar, HTC gibi sadece akıllı telefon ve türevleri üreten markalar değiller! Koreliler farazı misal 100.000 adet ürün çekerken Türkiye pazarına HTC 25.000 adet çekebiliyorsa, bunu da dengeleyebilmek için fiyatı revize edemiyor! Yine distribütör ya da Türkiye ofis yani Türkiye HTC öyle canı istediği kadar pazar çalışması yapsa dahi Taiwan'dan ürün adet bazında çekemez, kolay değil o işler! Adamın üretim bandı var, adet kapasitesi var ülkeler ya da pazarlara göre dağıtım hacmi var, var oğlu var.. HTC uzun zamandır kar edemediği için de bir takım yatırımları istediği gibi yapamıyor; ha bu açıdan bakarsak bir başarısızlık tabi var ama bu gün itibari ile HTC 2.500 TL'den satması gerekirken nasıl olur da satmaz demek çok basite indirgemek demektir. Global pazarda operasyonel faaliyetlerin ve resmi distribütörlüğün, bölge müdürlüğünün nasıl yürüdüğünü bilen bile olarak çok net yazıyorum.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    ooo büyük laf helal oo
  • S7 ile aynı fiyattan çıkacaksa gayet makul, aslında kalitesine göre az bir şey daha pahalı olmayı bile hak ediyor HTC ama reklam konusunda abartıya kaçan bir Samsung varken daha pahalı telefonla iş yapmaz.
  • ölü doğum yine
  • BOOMSOUND neden yok!!!

• Komiksiniz arkadaşlar. Sanki HTC milletin Türkiye'de aldığı telefonlarla ayakta kalıyor batmaktan kurtuluyor da her yıl aynı "bu fiyatla batar" teranesini tekrarlıyorsunuz. Batarsa da çıkarsa da biz Türk kullanıcıları olarak zaten HTC'nin cirosunun kaçta kaçını oluşturuyoruz ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan.sonus

Mesut abi HTC 10 için 2000 tl den girse anca iş yapar diyor da bu cihazın S7 den hiçbir eksiği yok aksine artısı var. Kasası metal ve yazılım olarak HTC çok daha önde. Kamera desen S7 de 1/2.5" sensörde 12 mp çözünürlük varken HTC 10 da 1/2.3" sensörde 12 mp çözünürlük var yani pixeller daha fazla ışık alıyor. Batarya 3000 mAh ikisin de ekran 1440p. Ayrıca grafik gücü olarak HTC S820 sayesinde daha önde olucak. Kasası da metal olduğu için daha az ısınma yapıcaktır. Zaten aynı Ram i kullanıcaklar ve HTC yazılımı sayesinde çok daha akıcı olucak. Kimse kusura bakmasın ama S7 2800 ediyorsa HTC 10 da en az 2800-3000 eder. Hele ki G5 2800 den giricekse ona o parayı verene kadar yazılımı için gider HTC alırım.

HTC'mi kaldı artık bitti gitti m10 güzel ama ondan önceki amiral gemileri bence kötüydü.Fiyatı rakiplerini geçer malzeme kalitesi güzel ama g5'te metal kasa. M7 çok hoşuma gitmişti zamanında ama m10 nedense bende olumlu etki yaratamadı.

• Parası bol olan ve tasarıma bakmayan rahatlıkla alabilir

• ilanda bahsi geçen cihaz 3 GB Snapdragon 625 modeli yani en hesaplı olan modeli , ve fiyatı yaklaşık olarak 740€

yani Snapdragon 4Gb 820 Modeli daha yüksek bir fiyattan çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

ilanda bahsi geçen cihaz 3 GB Snapdragon 625 modeli yani en hesaplı olan modeli , ve fiyatı yaklaşık olarak 740€

yani Snapdragon 4Gb 820 Modeli daha yüksek bir fiyattan çıkacak.

Bahsi gecen model snapdragon 652 ve 16gb dahili hafizasi olacak deniliyor.. Onun icin ilandaki 820 li model rahat olun.. Ki ayrica bu snapdragon 652 modeli henuz ciddi bir sekilde sizmadi hala soylenti..

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Ilanin verildigi sayfada işlemci 625 olarak gözüküyor . Herhalde 652 yerine 625 olarak yazmışlar.

Zaten aradığımda da pek bi bilgi sahibi değillerdi

Belki 820 3 gb ram modelidir ama yanlış veya eksik yazmışlardir
    Bu mesaja eklenen görseller:

HTC 10'un fiyatı Romanya'da ortaya çıktı

• Bilgi eksikliği ya da bilgi kirliliği; zaten o varyantın fiyatı baya uygun olacak ya da olması bekleniliyor diyelim.. ABD için 585 dolar deniliyordu düşünün yani durumu.. Ama bu işin öncüsü HTC olmaz yani Türkiye için; LG G5 için de söyleniliyor bu, önce LG getirsin belki HTC'de getirir çünkü uzak ara en çok satan o cihaz olur. Düşünün 2.250 TL'ye HTC 10 varken ram ve dahili hafıza artısı için kim 500 lira fazla hatta 750 lira verir advanced user lar dışında ? Zaten bu SD652 gerçekten çıkarsa Türkiye'ye gelmese bile çok yurt dışı cihaz düşer buralara.. Bugünkü kurdan 1650 yapıyor 1850 ye çok satan olur burada!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan.sonus

Mesut abi HTC 10 için 2000 tl den girse anca iş yapar diyor da bu cihazın S7 den hiçbir eksiği yok aksine artısı var. Kasası metal ve yazılım olarak HTC çok daha önde. Kamera desen S7 de 1/2.5" sensörde 12 mp çözünürlük varken HTC 10 da 1/2.3" sensörde 12 mp çözünürlük var yani pixeller daha fazla ışık alıyor. Batarya 3000 mAh ikisin de ekran 1440p. Ayrıca grafik gücü olarak HTC S820 sayesinde daha önde olucak. Kasası da metal olduğu için daha az ısınma yapıcaktır. Zaten aynı Ram i kullanıcaklar ve HTC yazılımı sayesinde çok daha akıcı olucak. Kimse kusura bakmasın ama S7 2800 ediyorsa HTC 10 da en az 2800-3000 eder. Hele ki G5 2800 den giricekse ona o parayı verene kadar yazılımı için gider HTC alırım.

Anlamazlar hocam anlamazlar nefesini tüketme bunlara :)

• bu tasarım ile zor htc...

• Fiyatını filan geçtim de , tasarım olarak sansung bunu 3-4 sene önce yapmıştı.arkadaki HTC yazısını görmesem samsung s6-7 den biri derdim.Önden tamamen hiç sevmediğim sansung s serisi telefonlara benziyor.tasarım olarak m7-8 den sonra bence gayet gözle görülür bir gerileme var htc de.Arka köşeyi pahlamakla yeni bir amiral gemi modeli çıkaramazsın piyasaya, yada sonuçlarına katlanırsın.
    M8 kullanıyorum telefon çok kalın ve gereksiz şekilde ekran büyük (htc yazısından dolayı) m10 da bu hatadan vazgeçilmiş ama buda telefonu tamamen sansunga benzetmiş.lg,sansung ve son olarakta htc 10 modeli ile artık piyasayı tamamen elmaya bıraktılar.
    hadi sağlıcakla kalın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.