Şimdi Ara

Htc 8S bing saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu bing(arama butonu) yüzünden telefondan resmen soğumuş durumdayım. Mesela telefonu açıp online film izliyorum elim yalışlıkla arama butonunda değiyor; tak! bing açılıyor, geri butonuna bastığımda herşey yeniden başlıyor. filmi tekrar işin yoksa yenider buffer et yükle felan..Yok mu bu arama butonunu pasif eden bir uygulama ya da ayar?

• Bingin ne suçu var :) home butonuna bastınmı yine aynı olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırat.Duran -- 1 Şubat 2013; 11:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilonur

Arkadaşlar şu bing(arama butonu) yüzünden telefondan resmen soğumuş durumdayım. Mesela telefonu açıp online film izliyorum elim yalışlıkla arama butonunda değiyor; tak! bing açılıyor, geri butonuna bastığımda herşey yeniden başlıyor. filmi tekrar işin yoksa yenider buffer et yükle felan..Yok mu bu arama butonunu pasif eden bir uygulama ya da ayar?

Telefondan memnun musunuz? Almayi dusunuyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelFRANTIX

Bingin ne suçu var :) home butonuna bastınmı yine aynı olcak.

Bing'in suçu yok tabiki ama her yanlış basıldığında bing ekranının gelmesi insanı sinir ediyor. Windows phone telefon kullanmıyorsun sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

quote:

Arkadaşlar şu bing(arama butonu) yüzünden telefondan resmen soğumuş durumdayım. Mesela telefonu açıp online film izliyorum elim yalışlıkla arama butonunda değiyor; tak! bing açılıyor, geri butonuna bastığımda herşey yeniden başlıyor. filmi tekrar işin yoksa yenider buffer et yükle felan..Yok mu bu arama butonunu pasif eden bir uygulama ya da ayar?

Telefondan memnun musunuz? Almayi dusunuyorum da

Telefondan memnunum kardeşim yalnız uygulama mağazası çok tenha. Uygulamaya ağırlık veriyorsan bence bir kere daha düşün. Diğer yönlerden ise kamera hariç çok iyi cihaz.
  • quote:

quote:

Bing'in suçu yok tabiki ama her yanlış basıldığında bing ekranının gelmesi insanı sinir ediyor. Windows phone telefon kullanmıyorsun sanırım?

Bunun için WP kullanmaya gerek yok ki :) One X te aynı oluyor. Bazen youtube film ve oyunlarda oluyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırat.Duran

quote:

quote:

Bunun için WP kullanmaya gerek yok ki :) One X te aynı oluyor. Bazen youtube film ve oyunlarda oluyo :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar devil haklı bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum öyle olurki gerçekten sinir bozucu bir hal alıyor buna muhalefet edip sırıtmaktansa varsa çözüm önerin yardımcı olabilirsin yoksa gevezeliğe luzum yok yani ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bayko

arkadaşlar devil haklı bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum öyle olurki gerçekten sinir bozucu bir hal alıyor buna muhalefet edip sırıtmaktansa varsa çözüm önerin yardımcı olabilirsin yoksa gevezeliğe luzum yok yani ;)

Alıntıları Göster
    siz yine iyisiniz benim bing bozuldu telefonu servise götüreceğim internette arama yapamıyorum
    kemarasına gelirsek nedendir bilmiyorum ama bi degişik şekil de çekim yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslan1669

siz yine iyisiniz benim bing bozuldu telefonu servise götüreceğim internette arama yapamıyorum

Google yapın bing yerine, ne gerek var ki binge?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Google yapın bing yerine, ne gerek var ki binge?

Alıntıları Göster
    birkaç kere denedim ve yabancı kaynaklardan baktım degiştirme özelliğini bulamadım

• quote:

birkaç kere denedim ve yabancı kaynaklardan baktım degiştirme özelliğini bulamadım

Alıntıları Göster
    bazı htclerde değişiyor bazılarında değişmiyor
  • Bende o butondan şikayetçiydim, foruma uzunca bir yazı yazıyordum tam yazıyı göndericem elim arama butonuna değip tak! hadi baştan yaz.. İe ayarlarına girin ileri düzey ayarlar altında yeni sekme falan filan oralardan kurcalayın telefon yanımda olmadığı için net cevap veremiyorum ama benim dediğim yöntem o tuşa eliniz deydiğinde 2. bir sekme açıyor 1. sekmede yapmakta olduğunuz iş devam ediyor. Benim gibi yazı yazanlar ve silinmesini istemeyenler için iyi birşey, tabiki tamamen kapatma yolu yok, aynı alttaki tuşların titreşimini kapatamadığımız gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bende o butondan şikayetçiydim, foruma uzunca bir yazı yazıyordum tam yazıyı göndericem elim arama butonuna değip tak! hadi baştan yaz.. İe ayarlarına girin ileri düzey ayarlar altında yeni sekme falan filan oralardan kurcalayın telefon yanımda olmadığı için net cevap veremiyorum ama benim dediğim yöntem o tuşa eliniz deydiğinde 2. bir sekme açıyor 1. sekmede yapmakta olduğunuz iş devam ediyor. Benim gibi yazı yazanlar ve silinmesini istemeyenler için iyi birşey, tabiki tamamen kapatma yolu yok, aynı alttaki tuşların titreşimini kapatamadığımız gibi.
    Bu bing yuzunden ben memnun oldugum windowsphone dan vaz geçecegim. Neredeyse video çekmek bile iskence. Bing her seyi mahfediyor. Ama son guncelleme ile bu bing butonu daha hassa oldu
  • Bizde kullanıyoruz bu telefonu çok şikayetçi olmaya gerek yok biraz elinize ayağınıza sahip çıkın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Bizde kullanıyoruz bu telefonu çok şikayetçi olmaya gerek yok biraz elinize ayağınıza sahip çıkın yeter.

yani telefonda bir kusur yok kendimize ayar çekelim diyosun.problem çözülmüştür..
  • quote:

quote:

Bizde kullanıyoruz bu telefonu çok şikayetçi olmaya gerek yok biraz elinize ayağınıza sahip çıkın yeter.

yani telefonda bir kusur yok kendimize ayar çekelim diyosun.problem çözülmüştür..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam bingi değiştirmek bir işe yaramaz ben google yaptım bu seferde elim değince direk google a atlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

hocam bingi değiştirmek bir işe yaramaz ben google yaptım bu seferde elim değince direk google a atlıyor

yandex yap belki düzelir.
  • quote:

quote:

O zamanda yandex e atlıyor . Bence arama butonunu sökülmesi lazım kurtulmak için
    Yada bir yerden etkisiz hale getirilmesi
  • quote:

quote:

quote:

O zamanda yandex e atlıyor . Bence arama butonunu sökülmesi lazım kurtulmak için
    Yada bir yerden etkisiz hale getirilmesi

ben l920 kullanıyorum yanlışlıkla 3 kere basmamışımdır 7 ayda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.