Şimdi Ara

Htc a9 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar ben htc a9 almayı düşünüyorum ama beni korkutan 2 şey var biri bataryası nasıl ? herkes iyi diyo ama 3 4 ay sonra batarya kapasitesi düşünce çok mu kötü oluyor.Ve işlemcisi düşük olduğu için normal kullanımda akıcılıkta bi sorun var mı ? telefonda hiç oyun oynamam sadece sosyal medyada kasmasa yeter.Kullanan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum.

• A9 anakonusuna girip son 3 sayfası okusanız fazlasıyla bilgi sahibi olursunuz :)
  • M8 veya M9 almalisin. Maddi durum yetiyorsa 10 tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunda oynamiyormussunuz bence tam size gore bir telefon. Ben kullaniyorum ve memnunum.

• Hocam cihazin sıkıntıları kamera ve oyun performansı bence kamerası ortalama yani bu paraya kamerası daha iyi cihaz alınır ama müzik sosyal medya için güzel telefon.Ayrıca kasanın vermiş olduğu his, köpürtmesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverinemre

Hocam cihazin sıkıntıları kamera ve oyun performansı bence kamerası ortalama yani bu paraya kamerası daha iyi cihaz alınır ama müzik sosyal medya için güzel telefon.Ayrıca kasanın vermiş olduğu his, köpürtmesi...

1400TL ye kamerası daha iyi telefon hangisi acaba?

Bence bu fiyata orta segment premium bir telefon, hepsi burada da 100TL daha ucuzlamış.
  • Htc desire eye a da bakabilirsin. Ama a9 kasa kalitesi olarak premium.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    İphone 7 alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Samsung a35 alınır mı?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emirsavas kullanıcısına yanıt
    lg g4 ?
  • Alın geçin hocam 1400 e düşünmeyin bile.
  • Oyun oynamiyorsaniz sormayin bile. Hemen alın.

• Beyler 1500 liraya garantili htc a9 almayi düşünüyorum kullanan arkadaslar 3 4 ay kullandiktsn sonra batarya performansinda ne gibi degisiklikler oluyor? Ve a9 hala alinir mi malum a9s çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: xhakan23

Beyler 1500 liraya garantili htc a9 almayi düşünüyorum kullanan arkadaslar 3 4 ay kullandiktsn sonra batarya performansinda ne gibi degisiklikler oluyor? Ve a9 hala alinir mi malum a9s çıktı

A9s tamamen balon, işlemcisi, ekranı tamamen hayal kırıklığı, o yüzden A9s i bir kenara bırakın. A9 u Nisan ayından beri kullanıyorum ve gerek batarya performansı, gerek genel performans mükemmel. Kullanım kolaylığı, kalite hissi tartışılmaz... Aslında bunların hepsini at bir kenara, hocam telefon da hiçbir kronik sorun yok, kusursuza yakın bir cihaz. İnanın kullanıcısı olduğum için yazmıyorum bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Beyler 1500 liraya garantili htc a9 almayi düşünüyorum kullanan arkadaslar 3 4 ay kullandiktsn sonra batarya performansinda ne gibi degisiklikler oluyor? Ve a9 hala alinir mi malum a9s çıktı

A9s tamamen balon, işlemcisi, ekranı tamamen hayal kırıklığı, o yüzden A9s i bir kenara bırakın. A9 u Nisan ayından beri kullanıyorum ve gerek batarya performansı, gerek genel performans mükemmel. Kullanım kolaylığı, kalite hissi tartışılmaz... Aslında bunların hepsini at bir kenara, hocam telefon da hiçbir kronik sorun yok, kusursuza yakın bir cihaz. İnanın kullanıcısı olduğum için yazmıyorum bunları.

Donma falan yapiyor mu peki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Donma falan yapiyor mu peki

• huawei p8

• A9'u bir dönem kullandım. Gerek performans anlamında gerekse de batarya süresi olarak çok tatmin edici bir cihaz. Bataryanın değeri küçük gelebilir ama cidden iyi iş çıkarıyor. Parmak izi olayı ise harika idi. Başka bir cihaza meyletmeyin bence. Bir Sony kullanıcısı olarak a9 iyi bir tercih.

• huawei nova, zenfone 3, motorola moto g4 gibi telefonlar yoldayken pek bakmamak lazım. eskidi sayılır artık. gm 5 plus bile düşünülür bunun yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orjSin

huawei nova, zenfone 3, motorola moto g4 gibi telefonlar yoldayken pek bakmamak lazım. eskidi sayılır artık. gm 5 plus bile düşünülür bunun yerine.

ama gm5 plusunda sorunları varmış ve bende marka takıntısı var biraz galiba zaten hiç oyun oynamam sadece sosyal medya kullanırım o kadar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orjSin

huawei nova, zenfone 3, motorola moto g4 gibi telefonlar yoldayken pek bakmamak lazım. eskidi sayılır artık. gm 5 plus bile düşünülür bunun yerine.

ama gm5 plusunda sorunları varmış ve bende marka takıntısı var biraz galiba zaten hiç oyun oynamam sadece sosyal medya kullanırım o kadar

ben kullanıyorum gm5 plus. modern combat falan oynamaya çalışmadım ama csr 2 oynuyorum bir ikide deneme amaçlı başka oyun da yükledim gayet akıcı çalıştırıyor. sorun olarak benim gördüğüm tek şey ses kalitesinin tabi ki htc kadar olamaması ve stok android arayüzü yüzünden bataryayı sömürmesi. arada oyun oynuyorsanız kesinlikle ertesi güne yetmiyor batarya ömrü. ısındığından bahsediyorlar bunun ısındığını söyleyen hayatında hiç sd s4 pro, one m7, 8x, m9 falan kullanmamıştır. 42 dereceye telefon ısınıyor diyolar. one m7 ile csr oynarken 55 derece görüyordum.

kameraları gayet iyi. gece sokak lambasıyla aydınlatılan bir ortamda video çektim çok şaşırttı sonuç gayet iyiydi. hız olarak sd820 performansı aramayan adamı mutlu eder. arayüzde sıfır takılma. sosyal ağ uygulamarı arasında sıkıntısız geçiş. bu ay sonu 7.0 güncellemesi de geliyor. kendi hafızası da gayet hızlı. 160 mb gibi bi yazma değeri var içindeki belleğin. sadece bu batarya ve donanımla 2 günü görür diye düşünenleri hayal kırıklığına uğratır. kasası da gayet premium bi hissiyat bırakıyor.

ben asus zenfone 3 ü bekleyecektim ama dayanamadım aldım ağustos sonunda. zenfone 3 çok şık bi telefon ve sd625 14nm olduğu için en ağır oyunlarda bile max 37-38 dereceye kadar ısınıyor. antutuda da 20 bin puan önde 617'li cihazlardan. 2600mah bataryalısı bile 2. günü çıkartır. o konuda gerçekten acayip bir telefon. ancak arka yüzeyi cam. bu yüzden hem kırılmaya müsait hemde 2 sene sonra batarya can vermeye başlayınca değişim için camı kaldırmak gerekecek. o camı kaldırınca da ben eskisi gibi takılabileceğine inanmıyorum hiçbirşekilde. gm de müdahale şansı çok yüksek. aliexpress te ekranı bile 15dolar. ileride bataryası biterse de kasayı açıp değiştirmek çok kolay. (one m7'yi 3 sene kullanıp kamera, batarya, hoparlör, şarj soketi değişimini kendin yapınca bu tip şeylerede dikkat ediyosun haliyle :D )

birde gm hepsinden en az 300-400tl ucuz. küçük bi rakam gibi görünüyor ama kaç aylık telefon faturanız ve aldığınız telefonun yüzde kaçı diye düşünürseniz çok mantıklı bi tercih haline geliyor.

marka takıntısı bende de var. 4 tane htc kullandım ama artık alınacak htc kalmadı. htc 10 lifestyle 2400'den desire 10 serisi çıkıp 1700 den gelse düşünmeden alırdım ama sene oldu 2016 htc hala dünyanın parasına telefon satabileceğini düşünüyor satışta sürekli zarar açıklamasına rağmen. üstüne gidip saçma sapan telefonlar yapıyor. sen apple değilsin ki seni sadece amiral gemin kurtarsın. orta segment giriş segmenti yok. bitane var htc telefon alınacak gibi. bide sene oldu 2016. millet 8mm genişliğindeki veya ekran kasa oranı %70 olan telefonlara çağ dışı diyor htc hala desire 830 gibi şeyler satmaya çalışıyor. htc ve sony benim en sevdiğim iki markaydı ancak şuan batmaya yüz tuttu ikiside mobil sektörde. umarım batarlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinanthewhite -- 7 Eylül 2016; 11:15:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.