Şimdi Ara

HTC ADVANTAGE X7500 (son ikazları bekliorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşklar uzun süren araştırmalarım sonunda bu cihazı almaya karar verdim... Son ikazlarınızı bekliyorumm... Baştan söyleyeyim büyüklük no problem ben zaten pdalarımı cebimde değil çantamda taşıorum... Şimdi kullandığım pda ise o2 xda exec/jasjar modeli. Bilirsiniz bu da büyük bir pda.... Kullanan yada bu işten ii anlayan arkadaşların ikazlarını bekliorum... Şimdiden teşekkürler...

• Büyüklük dışında sizinde sorun ettiğiniz bişe yok galiba. Bu cihazı alabilirim demek oluyor... İnşallah yakında alacağım dezavantajlarını bulursam ben size yazarım aynı forumdan....
  • titreşim yokmuş :)
  • youtube'da tanıtım videolarından izlediğim kadarıyla HTC Advantage muhteşem bir cihaz. Ancak ek olarak takılan klavyesi çok garip tam bir tasarım beceriksizliği. Avuç dolsu para verip hesap makinesi görünümünde bir cihaz almak zorunda bırakıyorlar. Daha iyi bir tasarım olabilirdi klavyede. Oysaki klavye haricinde cihazın tasarımı çok iyi özellikleri çok çok üstün. Sağ üst köşedeki joystik gibi duran o zamazingo menülerde rahat gezmeyi ve internette sörfü kolaylaştırıyor. sonra batarya ve sim kart değiştirmke çok kolay hemen yandan aç değiştir! Sanırım 5 inç ekranı vardı bu harika birşey. 8 gb dahili hafıza pdaların en büyük sorunlarından birini çözmüş. 3g uyumu ve bir sürü diğet teknolojik üstünlükleriyle ideal bir cihaz. Bence sorun aksesuarşarı yurt dışında getirtmek gerekiyor. Yedek batarya lazım en az iki tane, hani bunun kalemi kemere takmaya uygun kılıfı vs. Gerçi bu parçaalr e-bayde klaylıkla bulunabilir ama Türkiye'de bulmak imkansıza eş değer en azından şu tarihte. Ama bu cihazı ben ço karaştırdım tek kötü tarafı fiyatı çok yüksek ve berbat bir klavyesi var onun haricinde muhteşem. Siz şu jasjarı bana satın Advantage sizi en az 3 sene götürür :)

• hakanxml hoşgeldin

yarbay painkiller titreşimin olduğunu ifade eden türk ve yabancı bir çok site mevcut ama siteler bazı ayrıntıları atlayabiliyo belkide dediğiniz doğrudur...

örnek site

Araştırmalarıma göre klavyesini gece kullanmak zor! öğrendiğim kadarıyla ışıklı tuşlar yokmuş... Gerçi aparat gibi ilerde ışıklısıda çıkar alınır takılır heralde

hakanxml pm halinde görüşebiliriz istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_das -- 19 Ağustos 2007; 7:22:15 >

• aksesuarlarını e-bayde bulabilirsin. Fiyatlarıda çok uygun.
    HTC Advantage için metal kılıf
    http://cgi.ebay.com/Aluminium-Metal-Case-for-HTC-Advantage-X7500-7500-X7501_W0QQitemZ250155325353QQihZ015QQcategoryZ15036QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Cradle
    http://cgi.ebay.com/New-Cradle-Charger-Sync-for-HTC-Advantage-X7500-X7501_W0QQitemZ110161619898QQihZ001QQcategoryZ146435QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Düşüm bir kere Jasjar'da 1.3 mp kamera oysaki bunda 3 mp. Joystick harika! Dahili GPS artık kaybolmayacaksın! Ram 128 MB! yani takılmaymış yavaşlamaymış söz konusu bile edilemez. Dadili 8 GB hafıza! Daha ne istiyorsun ben casper m600'de 128 mb dahili hafızaya nnasıl programları sığdırırım diye uğraşıp duruyorum. Evet hafıza kartına yükleniyor ama romdaki kadar hızlı çalışmaz. 8 gb hafıza olunca çok uzun süre hafıza kartınada gerek yok.

Bluetooth® 2.0 versiyon 2 yani daha hızlı dosya transferi!
    çözünürlük: 640 x 480 piksel daha ne istiyorsun?
    Sonra wi-fi sadece b sınıfı değil diğer standartlarıda destekliyor. Yani Türkiye'de 11 Mbtan hızlı bir adsl seçneği olursa onada bağlanabileceksin.
    oysaki jasjarla bunları yapamazsın. Şu jasjarı bana sat sende Adtantage al yoksa ben Advantage alıcam 6 ay sonra model değiştirme derdinden kurtaracaksın beni.
    Şu adrese bakar mısın cihazın kasası bile mükemmel!http://www.mobiletechreview.com/HTC-Advantage.htm
    sonra bence en iyi özellik 5 inc ekran! Zaten klavyeye ihtiyacın yok büyük bir ekran klavyesi ile rahatça yaz mesajlarını e-postalarını. Bu arada lütfen Jasjara gözün gibi bak sakın çizilmesi yere düşmesin. Bne satın alıcam onu. Bak hem bende cihazın kıymetini bilecek kişiyim hiç hor kullanmam yere düşürmem.

• MAliyet ve nereden aldıgın bilgisini paylaşır mısın ben de bir ara bayağı ciddi olarak almayı düşündüm sonra boyut caydırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en basiti gittigidiyor.com'u izle ara sıra Almanya'dan getiriyorlar Ameo markasıyla. Fiyatlarıda 1400-2000 arası oynuyor ben takip ediyorum bir süredir. Boyut caydırıcı olabilir ama özellikle görünüşüne kasasının kalitesine bakarsan bence boyutlarını unut gitsin. Sonra 5 inc ekranda tam ekran web sayfası gezilir rahatça. Ayrıca çok üstün donanım özellikleri sayesinde yeni bir model çıktığında ahlanıp vahlanmanada gerek kalmaz zira ne çıkacak? Sence yakın zamanda 3 mp kameradan daha iyi kamerası olan pocket pc çıkar mı? Yada rami 128'den fazla cihaz çıkar mı? Bence en az 1 yıl hiç çıkmaz. Taaa 2008 yaz sonu belki. O çıkan cihazıda 2000-2500 YTLden aşağı vermezler. Millet I-mate ultimate serisini bekliyor baz arkadaşlar ( bir cep bilgisayarı sitemizde bilirsiniz işte forumu ile muşhurdur) Çok beklerler o seri çıkacak bu sonbaharda kabul ama fiyatlar? Gerçekten resimlerine ve özelliklerine bakınca mükemmel cihazlar ama özellikle büyük ekranlı ve klavyeli modelerinin 2000 liradan aşağı olmayacağını garanti ediyorum. Bu durumda Advantage'ı almak çok Avantajlı yada çok Advantagelı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanxml -- 20 Ağustos 2007; 23:50:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanxml

aksesuarlarını e-bayde bulabilirsin. Fiyatlarıda çok uygun.
    HTC Advantage için metal kılıf
    http://cgi.ebay.com/Aluminium-Metal-Case-for-HTC-Advantage-X7500-7500-X7501_W0QQitemZ250155325353QQihZ015QQcategoryZ15036QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Cradle
    http://cgi.ebay.com/New-Cradle-Charger-Sync-for-HTC-Advantage-X7500-X7501_W0QQitemZ110161619898QQihZ001QQcategoryZ146435QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Düşüm bir kere Jasjar'da 1.3 mp kamera oysaki bunda 3 mp. Joystick harika! Dahili GPS artık kaybolmayacaksın! Ram 128 MB! yani takılmaymış yavaşlamaymış söz konusu bile edilemez. Dadili 8 GB hafıza! Daha ne istiyorsun ben casper m600'de 128 mb dahili hafızaya nnasıl programları sığdırırım diye uğraşıp duruyorum. Evet hafıza kartına yükleniyor ama romdaki kadar hızlı çalışmaz. 8 gb hafıza olunca çok uzun süre hafıza kartınada gerek yok.

Bluetooth® 2.0 versiyon 2 yani daha hızlı dosya transferi!
    çözünürlük: 640 x 480 piksel daha ne istiyorsun?
    Sonra wi-fi sadece b sınıfı değil diğer standartlarıda destekliyor. Yani Türkiye'de 11 Mbtan hızlı bir adsl seçneği olursa onada bağlanabileceksin.
    oysaki jasjarla bunları yapamazsın. Şu jasjarı bana sat sende Adtantage al yoksa ben Advantage alıcam 6 ay sonra model değiştirme derdinden kurtaracaksın beni.
    Şu adrese bakar mısın cihazın kasası bile mükemmel!http://www.mobiletechreview.com/HTC-Advantage.htm
    sonra bence en iyi özellik 5 inc ekran! Zaten klavyeye ihtiyacın yok büyük bir ekran klavyesi ile rahatça yaz mesajlarını e-postalarını. Bu arada lütfen Jasjara gözün gibi bak sakın çizilmesi yere düşmesin. Bne satın alıcam onu. Bak hem bende cihazın kıymetini bilecek kişiyim hiç hor kullanmam yere düşürmem.

Sayın hakanxml...

Jasjar'da 640*480 piksele sahip Advantage'ın ise tüm özelliklerini çok ii biliyorum... Fakat cihazımı satışa koyma sebebim advantage için değil bi kaç gün sonra alacağım tablet pc içindir. Advantage alma durumum 1 ay sonra olabilir sadece... Belki shift düşer onu alırım..

Size önerilerim var ancak özel mesaj ile irtibat halinde olmayı tercih edip burayı meşgul etmek istemiyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.