Şimdi Ara

htc *.cab dosyalarını İndirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternet üzerinde *.cab dosyalarını indiremiyorum.(indirmeye çalıştığımda verilen hata - bu dosya türünü desteklemiyor- oluyor)

fakat tanımlanan *.cab dosyası windows phone içindir ibaresi var. mobil windows phone diye geçiyor özellikler uygun olduğu halde inmiyor.

sistem gerekliliklerine baktıgımda hepsi uyuyor fakat gerekli olan ''Microsoft ActiveSync is required'' acaba bu telefonda mevcut değil mi.

ve PC ye indirip ordan telefona win phone sycn ile atım fakat attığım yerde görmüyor ...(teknik konularda çok bi bilgim yok aklıma gelen bu oldu)

Problem var olan (win8) işletim sisteminden mi kaynaklanıyor ? yoksa donanım eksikliğinden mi ?

bunun bir çözümü var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cimasa -- 16 Mart 2013; 14:08:04 >

• aynı hata bende de var yok mu bi bilen?
  • oguzkara O kullanıcısına yanıt
    .cab dosyaları sistem tarafından desteklenmemektedir. Eğer uygulama yükleyecekseniz bu .xap uzantılı olmalıdır. Ayrıca mağaza dışında telefon üzerinden yükleme yapılamamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 21 Şubat 2014; 7:45:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabın için çok teşekkürler. peki uygulamayı sd carda atsan mağazadan sd cardı seçerek yükleme yapabiliyoz mu?
  • oguzkara O kullanıcısına yanıt
    evet telefon hafızasına belirttiğiniz şekilde yükleme yapılabilmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimasa

htc 8s kullanıcısıyım...

İnternet üzerinde *.cab dosyalarını indiremiyorum.(indirmeye çalıştığımda verilen hata - bu dosya türünü desteklemiyor- oluyor)

fakat tanımlanan *.cab dosyası windows phone içindir ibaresi var. mobil windows phone diye geçiyor özellikler uygun olduğu halde inmiyor.

sistem gerekliliklerine baktıgımda hepsi uyuyor fakat gerekli olan ''Microsoft ActiveSync is required'' acaba bu telefonda mevcut değil mi.

ve PC ye indirip ordan telefona win phone sycn ile atım fakat attığım yerde görmüyor ...(teknik konularda çok bi bilgim yok aklıma gelen bu oldu)

Problem var olan (win8) işletim sisteminden mi kaynaklanıyor ? yoksa donanım eksikliğinden mi ?

bunun bir çözümü var mı ?

merhaba bendede bu cab sorunu var acaba bir çözüm oldumu bu konuda bunu merka ettim..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.