Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehaba ben 2 adet htc chacha aldım bu iki telefon arasında görüntülü konuşma imkanı var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace276

çok teşekkür ederim. sorularım daha olacak kusura bakmayın. Arka planda çalışan uygulamaları sanırım göremiyoruz,otomatik kapatıyor mu telefon uygulamaları? Nasıl kapatmam gerekiyor? Bir de Bosch kardeşimin sorunu bende de var yeteri kadar alan yok diyor,bütün uygulamaları SD karta taşıyamıyorum haliyle bir şey de yükleyemiyorum ne yapmalıyım?

ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/ çalışanlar kısmından bulubalirsin istediğini.
  • Beyler Htc Chacha Alıcam Ama sarjzı azmı ş Ben 150sms 1saat internet günde 1kere görüşme o kadar arasıra uygulama indirme. hafıza sorun yok sanırım sd kart taşırırm olur biter
  • arkadaşlar ben bu telefonu daha almadım ama alacağım ocak veya şubat gibi :(
    bu yüzden çok araştırdım ve şarj için sıkıntı yapan arkadaşlarıma minik bir bilgi arkadaşlar telefonun şarjının ortalama 3 saat daha fazla gitmesini istiyorsanız arka plana daha koyu ağırlıklı ve animasyonlu olmayan şeyler koyun.çünkü son çıkan akıllı telefonlar beyaz gibi açık ve animasyonlu şeyleri görüntülemek için daha fazla enerji harcarlar... :)) bu arada yeni üye oldumm herekese merhabaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Beyler Htc Chacha Alıcam Ama sarjzı azmı ş Ben 150sms 1saat internet günde 1kere görüşme o kadar arasıra uygulama indirme. hafıza sorun yok sanırım sd kart taşırırm olur biter

bence fazla takıntı yapmaa artık tüm telefonlar öylee merak etme genede 1 gün rahat gider diye düşünüyorum ;)
  • beyler biz büyük bir grup kuralım ve ihtiyaçlarımızı ve yardımlarımızı birbirimize daha iyi ulaştıralım bu yüzden beni ekliyebilirsiniz böylelikle sorunlarımıza daha kısa sürede çözüm buluruz ve yeni arkadaşlıklar kurarız.
    https://www.facebook.com/ali.kahveci.127?ref=tn_tnmn facebook adresim bu herkese mutlu günler. ;)
  • bende 1 hafta önce aldım telefonu gayet iyiyim. tek sorun kamerası normal sıradan bir android telefon işte...
  • dahili hafıza sorunu yaşayan biriyim. sd karta taşı yapıyorum ama telefon kendını baştan açıyo sd karta baktığımda taşınmadığını görüyorum bilgisi olan biri lütfen yardımcı olsun .
  • Arkadaşlarım merhaba, Ben hiç kimsenin değinmediği bir konuya değineceğim;

HTC ChaCha'nın arka planındaki duvar kağıdı, ekrandaki pencereleri hareket ettirdikçe aynı anda hareket ediyor. (Duvar kağıdı sağa-sola kayıyor) Duvar kağıdını sabitlemek mümkün müdür? Yani ana ekranda biz pencereleri değiştirsek bile duvar kağıdının sağa-sola hareket etmeden sabit kalması mümkün değil mi?

2.sorumda şu; kilit ekranında kısayol bulundurmak istemiyorum ben şahsen. Kilit ekranını boşaltmak mümkün mü?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmemisoglu -- 9 Kasım 2012; 15:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmemisoglu

Arkadaşlarım merhaba, Ben hiç kimsenin değinmediği bir konuya değineceğim;

HTC ChaCha'nın arka planındaki duvar kağıdı, ekrandaki pencereleri hareket ettirdikçe aynı anda hareket ediyor. (Duvar kağıdı sağa-sola kayıyor) Duvar kağıdını sabitlemek mümkün müdür? Yani ana ekranda biz pencereleri değiştirsek bile duvar kağıdının sağa-sola hareket etmeden sabit kalması mümkün değil mi?

2.sorumda şu; kilit ekranında kısayol bulundurmak istemiyorum ben şahsen. Kilit ekranını boşaltmak mümkün mü?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler..

Fotoğrafın sağa sola kaymaması bazı canlı duvar kağıtlarında mevcut örneğin galaksy s3 duvar kağıdını kullanıyorum onda sağa sola kayma olmuyor ama kendi koydugun fotolarda bu özellik malesef yok, ikinci söylediğin özellikte htc chacha da mevcut değil ama alternatif tuş kilidi proğramı bulup indirebilirsin googleplay de mevcut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• uygulamarı hafıza kartına atamamanın çözümü buldum . telefonu fabrika ayarlarına geri döndürün düzeliyo . turkcell bayisinden almıştım telefonu götürdüm oraya çözemediler . en sonunda böyle yaptık düzeldi
  • Telefonun hoparlor ve gorusmedeki ses kalitesi nasil ? Bilgi verebilecek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu olmuş
  • 3g kapalı, internete girmediğim halde mesajlaşmayla telefonun şarjı akşamı zor yapıyor...bu benim bataryamdan kaynaklanan bir problem mi yoksa geneli mi bu şekilde anlamış değilim, satıp c6-01 almayı düşünüyorum açıkçası.
  • Güzel inceleme olmuş eline sağlık
  • usta kulaklıgın birinden ses çkmıo denge ayarındn mı denge ayarı nerde bu telin yardmmmmmmm acilllllllllllllll özel msj yda cvp atınnnn
  • Ya arkadaşlar öncelikle ben bi süredir kullanıyorum ve gerçekten harika bir telefon ama benim bir sıkıntım var. İnternet'e basığım anda direkt google açılıyor ve kontörüm olduğunda çatır çutur yiyor ben bunu istemiyorum bana sorması gerekmiyor mu bir ağa bağlanmak istiyormusunuz veyatta htc niin mobile sayfasından url gir diye bişey :/ 10 tl boşa gidiyor yani çko sıkıntılıyım bi çaresi varsa lütfen yazın
  • Merhabalar;
    Arkadaşlar madem böyle bir konu açtınız bende HTC Chacha kullanıcısı olarak size biraz bilgiler vereyim.

Öncelikle telefonumun en büyük sıkıntısı hafıza sorunudur. Siz istediğiniz kadar hafıza kartına koyarım düşüncesine girsenizde lanet olası google(android) telefonu rehin almış bazı uygulamalar direk hafıza kartına giderken bazı uygulamalar direk telefon hafızasına gitmekte ve hafıza kartına taşıyamamaktayım. Bunun en güzel çözümü sık sık çerezlerinizi sileceksiniz mesajlarınızı dolu tutmayın telefonunuzda malum hafıza az yer kaplıyor.

İphone, galaxy gibi teknoloji devlerini kullanmama rağmen bu telefonun internette gezinme kalitesi ekran canlılığı onlardan aşşağı kalır bir yanı yok. Kamera görüntüsü 5 mb 3 zoomu var gerçekten piyasadaki 8 mp denilen telefonlardan hiç aşağı kalır yonu yok. çoğu 5mp. telefondan daha iyi olduğuna eminim şahit te oldum.

sesi bi akıllı telefon ne kadar çıkarırsa o kadar çıkarıyor. ne az nede çok orta seviye diyebilirim.
    Şarzı gerçekten berbat 1 gün yeterse öpüp başınıza koyun.
    Tuşları gerçekten harika mesaj yazmayı çok seviyorsanız sizin için bulunmaz bir kaftan olacak buna eminim.
    android 2.3.5 sürümlü olduğu için google android play marketten hemen hemen her uygulamayı indirebilrsiniz. android marken dışında HTC Hub ve HTC like uygulamarı var ordanda telefonun arayüzünü değiştirecek uygulamalrı indirebiliyyorsunuz.
    facebooka çok takılıyorsanız tam bir facebook telefonu hatta facebook tuşu var sağ altta facebook kişilerini direk telefon rehberine, takvimine alabiliyosunuz.

Son olarak söylemek istediğim şey telefon güzel. En büyük problemi hafıza ve şarz.
    Ama bu fiyata böyle telefonda bulamazsınız benden söylemesi.

• Hayırlı olsun kardeşim, sağlam bir telefona benziyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.