Şimdi Ara

HTC ChaCha aldım (detaylı izlenimlerim) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
4
Favori
71.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi telefon dedim dedim dedim ama pişman oldum. Hafıza sorunu yüzünden bıktım telefondan. 100-200 daha verip daha iyi telefon alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwe.

Çok iyi telefon dedim dedim dedim ama pişman oldum. Hafıza sorunu yüzünden bıktım telefondan. 100-200 daha verip daha iyi telefon alınabilir.

hocam bende almayı düşünüyorum oyuna karşıyım telefonda sadece face,twitt,gmaps,foursquare ve 2-3 tane bu tarzda uygulama ile gene hafıza sorunu yasar mıyım mesela bb curve 9300 kullandım onun uygulama hafızası 256mbydı sanırım cok rahat yetiyordu da bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

Orijinalden alıntı: qwe.

Çok iyi telefon dedim dedim dedim ama pişman oldum. Hafıza sorunu yüzünden bıktım telefondan. 100-200 daha verip daha iyi telefon alınabilir.

hocam bende almayı düşünüyorum oyuna karşıyım telefonda sadece face,twitt,gmaps,foursquare ve 2-3 tane bu tarzda uygulama ile gene hafıza sorunu yasar mıyım mesela bb curve 9300 kullandım onun uygulama hafızası 256mbydı sanırım cok rahat yetiyordu da bana ?

Yüklü olanları söyleyeyim fb, tw, whatsapp, foursquare, hotmail, chrome. Başka uygulama indiremiyorum yer yok hatası alıyorum çoğu zaman da bellk dolu hatası müzik açmıyor çoğu zaman.
    Ayrıca biraz önce olan olayı söyleyeyim. Telefonun ekranı kırılmıştı ama dokunmatik çalışıyordu verdim aldığım yere ücret almadan yaptılar aleti ama biraz önce telefon yere düştü bildiğin ekran çıktı komple, yerine koydum tekrar çalışıyor ama ekran çıkıyor kasadan ayrılıyor resmen elime vurdurunca telefonu.

• Arkadaşlar 2 saat önce telefondan aldım. Telefona saip olan yada bilgisi olan varsa,birkaç şey sormak istiyorum.
  • sor kardeş elimizden geldiği kadar yardımcı olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONG_bagTR

sor kardeş elimizden geldiği kadar yardımcı olalım

merhaba hocam bende dun bu telefonu aldım aklhmda nokıa 700 vardı fakat ellerinde kalmayınca gorup hic arastırma yapmadıgım bu telefonu aldım benim sorum şu nokialarda alıstıgım ses tercıh ayarları yok mesaj cagrı seşı nı arama sesını nasıl ayarlayabiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

Mehaba ben 2 adet htc chacha aldım bu iki telefon arasında görüntülü konuşma imkanı var mı

Almadan önce sorsaydınız keşke bu telefonda görüntülü konuşma yapılamıyor.
  • face tuşunun yanında twitter tuşuda olsa iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

Mehaba ben 2 adet htc chacha aldım bu iki telefon arasında görüntülü konuşma imkanı var mı

Almadan önce sorsaydınız keşke bu telefonda görüntülü konuşma yapılamıyor.

Tango ile yapılıyor ama çok kullanışsız neyse yapacak bişe yok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola Atrix ile Htc ChaCha arasında kaldım hangisini alsam acaba beyler ? Bol bol internete girerim, çok yazışırım, şarj da önemli benim için. Sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weedsmka

Motorola Atrix ile Htc ChaCha arasında kaldım hangisini alsam acaba beyler ? Bol bol internete girerim, çok yazışırım, şarj da önemli benim için. Sizce ?

HTC ChaCha da sarj problemi cok fazla malesef bende cok yok nedense ama bazılarında cok problem olmus. Atrix mi Chacha mı tabiki atrix daha iyi.

Hafıza sorununu hic yasamadım bugüne kadar rootladım link2sd yükledim birde superdroid rom yükledim. flash playerimde var ve sarj problemimde yok cok memnunum vallahi. 12 uygulama yüklü ve 60mb yerim var. oyun yüklemedim kucuk ekranda zevkli olmuyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Motorola Atrix ile Htc ChaCha arasında kaldım hangisini alsam acaba beyler ? Bol bol internete girerim, çok yazışırım, şarj da önemli benim için. Sizce ?

HTC ChaCha da sarj problemi cok fazla malesef bende cok yok nedense ama bazılarında cok problem olmus. Atrix mi Chacha mı tabiki atrix daha iyi.

Hafıza sorununu hic yasamadım bugüne kadar rootladım link2sd yükledim birde superdroid rom yükledim. flash playerimde var ve sarj problemimde yok cok memnunum vallahi. 12 uygulama yüklü ve 60mb yerim var. oyun yüklemedim kucuk ekranda zevkli olmuyor :D

Bu kadar uzun yazıyı Htc ChaCha ile yazdıysanız ben kararımı verdim ChaCha alacağım sanırım :) Benim ilk amacım çok ve hızlı yazmak. Gerekli programlarla telefonu daha da iyi hale getirebiliyorsak sorun yok demektir. Artrix' in özellikleri fiyatına göre çok iyi de, bir çok kullanıcısı telefonun en az 1 yerinde şikayetçi ekran kalitesi de iyi değilmiş diyorlar. ChaCha' da şarj önemli ama teknolojilerde şans da önemli, bazılarında şarj uzun gidiyor bazılarında az. Teşekkürler cevap için.

• quote:

quote:

quote:

Bu kadar uzun yazıyı Htc ChaCha ile yazdıysanız ben kararımı verdim ChaCha alacağım sanırım :) Benim ilk amacım çok ve hızlı yazmak. Gerekli programlarla telefonu daha da iyi hale getirebiliyorsak sorun yok demektir. Artrix' in özellikleri fiyatına göre çok iyi de, bir çok kullanıcısı telefonun en az 1 yerinde şikayetçi ekran kalitesi de iyi değilmiş diyorlar. ChaCha' da şarj önemli ama teknolojilerde şans da önemli, bazılarında şarj uzun gidiyor bazılarında az. Teşekkürler cevap için.

buradaki bütün mesajlarımı neredeyse chachayla yazıyorum daha önce BB8520 kullandım onun klavyesinden cok daha rahat. ama oyun oynayamazsınız ve internette dolasmak hic zevkli olmuyor. ama mesaj yazmak cok eğlenceli. cok mesaj atmam ama burda yazarken cok rahat oluyor ve klavyesi cok yumusak :)

tekrar belirteyim hocam internet oyun ve müzik icin alacaksanız benim gibi ikisini de 2. el alın ve yanına da ipod touch alın. toplamda 600e halledebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

buradaki bütün mesajlarımı neredeyse chachayla yazıyorum daha önce BB8520 kullandım onun klavyesinden cok daha rahat. ama oyun oynayamazsınız ve internette dolasmak hic zevkli olmuyor. ama mesaj yazmak cok eğlenceli. cok mesaj atmam ama burda yazarken cok rahat oluyor ve klavyesi cok yumusak :)

tekrar belirteyim hocam internet oyun ve müzik icin alacaksanız benim gibi ikisini de 2. el alın ve yanına da ipod touch alın. toplamda 600e halledebilirsiniz.

Valla tek parça chacha yeter bana, fazla malzemelere gerek yok oyun oynamam pek önemli değil de internete sürekli takılırım, onda da gözler alışır bir müddet sonra küçük ekran sorun olmaz. Bir de yedek batarya çektim mi yanına aletin mis gibi uzun süre götürür beni.

• telefonun 500 tl medimemarkt dan aldım yeni aldım.

öncelikle mobil internet ayarlarının hepsini silmek yada bozmak istiyom tl bırakmadı telefon(s5233 de direk ayarları sılmıstım) bunu nasıl yaparız
    3g yi aktif yada pasif nasıl yapıyoz
    internete bağlanan uygulamarı nasıl iptal edyoz
    telefon belleğinde yer alan programları nasil hafıza kartına taşırız
    özellikle usb den güncelleme için yardım usb den bağlayınca android sürücüsünü bulamıyor
    ana konu başlığına bu sorunların cevapları eklenırse herkes için daha faydalı bi başlık olabilir

wifi sorunu çözdüm modemden güvenlik türünü "wpa ve wpa2 " den sadece wpa yada wpa 2 den bırını ayrlayınca bağlanıyo
    ya beyler kıracam telefonu sımdı bırı solesın luften googe play yada android markete girince gmail hesabı istiyo (wifiden netde dolaırken) gmail ehsabımı giryom baglantı kurulamadı felan dıyo wifi den nete gırıyom dalgamı gecıyo bu teefon bıde play goodle app nerden ındırcez goodle playda de bulmadım offff almaz olaydım su telefonu

kendım cozdum barı baskalarıda aarlansın wifi sorunu ıcın fabrıka yarlarına alın telefonu ve en bastakı sıhırbaszı adım adım duzgunce yapın ozaman wıfı ve android market calısyo

amaa bu seferde google play de ındırme yapınca ındırıldı dıyo ama ne program nede ındrılen war ortada anlamdım gıttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzer3 -- 4 Şubat 2013; 21:12:22 >

• Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba , yeni bir telefon alıcam ve bu htc cha cha olacaktı fakat forumda değerlendirmeler ve yorumlar beni aydınlattı . Şimdi bu telefonu kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz : )
    1-) Telefon da oyun asla oynamam ama market ten çok program yükleyip kullanan biriyim bu telefonda ınstagram , lig tv ve benzer uygulamalar rahat çalışıyor mu ekran boyutundan dolayı sorun oluyor mu ?
    2-) Gün içinde arada bir internete girip en fazla 100 mesaj atsak şarj ne durumda olur ? ( forumda herkes bundan şikayetçi :) )
    3-)Son sorumda acaba dahili hafızası az olduğu için kaç uygulamaya izin verir cha cha ?
    Bu telefonu kesinlikle alıcaktım ama forumda okuduklarım fikrimi değiştirdi aydınlatırsanız çok makbule
    geçer : )
  • quote:

quote:

yuklu olan romun linkini paylasirmisin suan cm10 kullaniyorum tek sorun kamera calismiyor ama bu telefonda jelly bean kullnmak cok zevkli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

quote:

yuklu olan romun linkini paylasirmisin suan cm10 kullaniyorum tek sorun kamera calismiyor ama bu telefonda jelly bean kullnmak cok zevkli :)

Cm 9 kullanıyorum şu an. Hocam cm 10 da Türkçe dil desteği var mısizde? Varsa nasıl yaptınız ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

quote:

Cm 9 kullanıyorum şu an. Hocam cm 10 da Türkçe dil desteği var mısizde? Varsa nasıl yaptınız ?

ayarlardan yapilabiliyor digerleri gibi. muhtemelen indirdigin zip te yoktur. baska zip bul hocam.

• arkadaslar htc chacha kullanıyorum 3g yi acamadım ya ben yavas oluyo net dıye sıkayetcıydım ama 3g acık degılmıs bırı yardım etsın nasıl acacagım?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.