Bildirim
HTC CHACHA m.facebook.com sorunu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yardım edebilecek olan yok mu -
quote:
Orijinalden alıntı: monst3r16
arkadaşlar türkcell hat kullanıyorum facebook paketi yaptım fakat m.facebook.com a giremiyorum . Bi yere kadar doluyor sonra kalıyor öyle acılmıyor. Birde telefonumda 3G simgesi gözükmüyor nerde olursam olaym T.i.m e gittim sordum 3G üyesisiniz dediler . YARDIM eder misin
İnternet tarayıcınızdanwww.facebook.com şeklinde girmeyi deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: halog
quote:
Orijinalden alıntı: monst3r16
arkadaşlar türkcell hat kullanıyorum facebook paketi yaptım fakat m.facebook.com a giremiyorum . Bi yere kadar doluyor sonra kalıyor öyle acılmıyor. Birde telefonumda 3G simgesi gözükmüyor nerde olursam olaym T.i.m e gittim sordum 3G üyesisiniz dediler . YARDIM eder misin
İnternet tarayıcınızdanwww.facebook.com şeklinde girmeyi deneyin.
yine aynı sorun yarısına kadar doluyor orda takılıyo açılmıyor :S htc chachadan m.facebook.com a giren varmı acaba :S
-
touch.facebook.com olarak girmeyi deneyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X