Şimdi Ara

HTC'den 8 çekirdekli yeni telefon; Desire 616 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon orta düzey kullanıcılara yönelik olduğu için 1gb makul bi değerdir.
  • tırt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekirdek başına para alırlar bide sonuçta HTC.

• htc kesinlikle ve kesinlikle batmak istiyor :)

• öyle demeyin 8 çekirdek ve daynaklı hoparlörü var bunun
  • hala android 4.2 var htc bir türlü güncelleme sorununu çözemedi

• 8 çekirdek dışında hiçbir numarası yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper ile htc'nin arasında bi bağ var mı ciddi soruyorum
  • İlla saçmalayaksın htc. 8 çekirdek diye hava atıp, 2000 Mah pil koy. Şarj cihazı elinde dolasşın vatandaş.

• sanki yazanların hepsi profosor. ne o aya fuzemi gondereceksiniz.
  • Telefonu aldim batarya hakkinda detayli yorumlar gördüm. Gta san andreas 1 saat oynuyorum ve pil %100 den %89 a düşüyor sanirim performans dediginiz kadar küçümsencek durumda degil :)
  • 8 adet pancar motoru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Telefonu aldim batarya hakkinda detayli yorumlar gördüm. Gta san andreas 1 saat oynuyorum ve pil %100 den %89 a düşüyor sanirim performans dediginiz kadar küçümsencek durumda degil :)

İyi geceler bir arkadasim htc 616 alck da konuda yazinizi gordum nereden aldini ve memnunmusunz tesk

• Ne kadar sacma yorumlar var ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, telefonu alalı yaklaşık 10 gün oldu. Neden bunu aldım, çift hat kullanıyorum ve büyük ekran olarak da fazla bi alternatif bulamadım ve avea dan taksitle olduğu için cazip geldi. Cihaz hız noktasında süper, ama batarya ve kamera noktasında aynı şeyi söyleyemem. Maalesef hangi akla hizmetle 2000 mah batarya hala koyuluyor anlamış değilim. Ve kamera da 8 mp in hakkını vermiyor sanki, Önceki telefonum samsung ve 5 mp kamera vardı sanki fotoları daha kaliteliydi. Ama bütün bunlara rağmen cihaz gayet hızlı ve kullanışlı, kamera ve batarya sorun olmaz diyenlere tavsiye ederim. Saygılar...
  • Arkadaşlar 5 gün önce telefonu avea kampanyasından aldım. Harika bir telefon. Dahili hafızanın 4 gb olmasına takılmayın 16 gb lık sd kart taktım canavar oldu, zaten yüklediğiniz tüm uygulamaları sd karta atabiliyorsunuz. Telefon çift sim kartlı iki sim kartı da ayrı ayrı takılmadan kasmadan çalıştırıyor. Samsung Note 3 neo kullanıyordum o telefon da 6 çekirdekli ancak ara sıra takılmalar yaşıyordum. Samsung bizi resmen android ten soğuttu. Bir ara windows phone bile almayı düşündüm. Ancak bu telefonu kullandıktan sonra tüm düşüncelerim değişti. HTC sense arayüzü samsung arayüzü kadar telefonu kasmadığı için telefon çok hızlı, zerre takılma yok. Bundan dolayı 1 GB ram da yeterli oluyor, hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. Asphalt 8 gibi oyları müthiş akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz. HTC nin Samsung gibi ram sömüren ve günlük hayatta bir kere bile kullanmadığımız ıvır zıvır uygulamaları bu telefonda yok. Kamera 8 mp, led flash, autofocus ve yuz tanıma var kalitesi tabi ki 13-16 mp telefonlardaki kadar değil ama günlük hayat için gayet kaliteli ve yeterli resim çekiyor. Arka kamera zaten HD kalitede video çekiyor. Telefonun kendi içinde kurulu photo editor programı var, başka hiçbir yardımcı programa ihtiyaç duymadan isterseniz çektiğiniz fotoğraflara direkt efekt uygulayabiliyorsunuz. Telefonun en can alıcı özelliği tabi ki Blinkfeed. O kadar güzel ki telefonu elinizden bırakmak istemiyorsunuz. Tüm sosyal uygulamalar, haberler, videolar herşey kutucuklar halinde ana ekranınızın üzerinde ve sürekli güncelleniyor.
    Telefonun ekranı ve çözünürlüğü çok yüksek. Kasası metal değil tabi ancak kaliteli gözüküyor. Metal olunca malesef fiyatlar da uçuyor.
    Tek sorun çift sim kart kullanırken sim kartlardan birincisi 3G bağlanırken ikinci sim kartta da internet paketiniz varsa ancak 2G olarak internete bağlanıyor. Bunun dışında wireless çekim gücü oldukça yüksek. Evde speedtest ile yaptığım ölçümde 25 mb superonline ağına 21 mb ile bağlandı. Bir telefon için mükemmel hız.
    Pil ömrü de normal bir kullanıcının bütün gün oyun oynamayacağını var sayarsak, tüm uygulamalar facebook, twitter, whatsapp, skype, blikfeed, şirket mail hesabı, gmail vs tüm gün açık ve 3G açık olarak, günde 8-10 telefon görüşmesi yaparak tam 1 gün.
    Bu kadar özelliği olan üstelik çift sim kartlı 8 çekirdekli bir telefon 24 ay tarifeye ek 41 liradan hesaplarsak 984 tl geliyor. Piyasada avea dışında satışına başlandı mı bilmiyorum ama peşin alınırsa daha da ucuza gelebilir. Telefona 2000-2500 tl bayılmaktansa bu fiyata bu cihaz bence şu anda ideal. Tercih tabi ki sizin.
    HTC bence son yaptığı M8, desire 816 ve 616 ile piyasada yeniden söz sahibi oldu ve bu gidişle batacak gibi durmuyor.

• mediatek islemcili oldugundan dolayi yurt disindan uygun fiyata getirilip malum yoldan kayit yapilirsa cok uyguna gelir

• Beyler Bu telefona çok baktım nerden bulabilirim hiçbiyer satmıyor telefonu fiyatı nedirki TR de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

mediatek islemcili oldugundan dolayi yurt disindan uygun fiyata getirilip malum yoldan kayit yapilirsa cok uyguna gelir

Yurtdışından getirmek o kadar kolay olsa, ne telefonlar var müthiş fiyatlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla şu an sadece Avea da var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.