Şimdi Ara

HTC'den 8 çekirdekli yeni telefon; Desire 616 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdaki arkadaşların bazıları kullanmadan bataryayla hafızasına laf solemısler bende var ben kullanıyorum telefon sınıfının en ıyısı şarjına gelınce sabahtan aksama kadar rahat cıkarıtıyor sosyal aglar watsapp facebook twiter sürekli kullanılıyor oyun oynanıyor ve telefon görüşmesı yapılıyor akşama kadar da götürüyor kımse kullanmadan kötülemesin telefon cok hızlı işlemcısınındende zaten belli oluyor

• arkadaşlar bende bu tlf dan aldımda zil sesi ve mp3 gibi müzik dosyalarını tlf ve kulaklıktan dinlerken çok az ve yetersiz aynı durum bu tlf kullanan arkadaşlarda var mı bilgi verseniz ?

• Htc desire 616 kullananlar bu telefonun 3g si videolu arama görüntülü konuşma özelliği varmı?yorum bekliyorum teşekkürler.

• Arkadaşlar telefonu yeni aldım.Samsung S2 den digiturkplay android programından tv kanallarını izleyebilmeme rağmen HTC Desire 616 telefondan izleyemiyorum.
    verdiği hata şu şekilde:
    803:Hata oluştu
    Lütfen yayını tekrar başlatınız
    (12371277)

Bu konuda bilgisi olan yada aynı problemi yaşayan arkasımız varsa paylaşabilirmi acaba?

• Selam arkadaşlar htc desire 616 kullanıyorum kafama takılan en önemli nokta şu ki 4 gb dahili hafızaya sahip bu cihaz uygulama yükleme açısından çabuk doluyor peki burda size sorum sd kart alınca sizce bu sorun çözülür mü?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    çözülür
  • Htc desire 616 8 çekirdek ve çift simli olması gerçekten harika. 1 hafta oldu alalı ve çok memnunum burdaki yorumlara bakarak aldım 700tl ye
    gerçekten çok iyi. Aldığım yer cepdukkan diye bir yer aldığımın ertesi günü elimde oldu.

http://www.cepdukkan.com/HTC-Desire-616-Cift-Sim-Kartli-Cep-Telefonu_pr_382.aspx
  • arkadaslar oyunlar icin ghz ve ram mi onemli cekirdek mi

• Arkadaşlar telefonda görüntülü arama yok sanırım yardımcı olabilir misininz?

• Kamerasi cok kotu cekiyor karincalaniyor gibi sarji koydugumda 98 se aldigimda 95 felan oluyor cok fazla sarj yiyiyor vine kullaniyorum ama videolari acmiyoooo yardim edin daha cokda kamerasi icin ne yapabilirimm

• Arkdaşlar lg g3 beat mi htc desire 616 lütfen yardımcı olun

• bende yorumlarabaktım ve gördüm bu özelliklerle böyle bi tlf çok iyi bence evkurda 24 ay taksitle var fiyatı da 1000 tl

• rusyadan bana gelişi pasaporta işletme ucretiyle beraber 520 tl ye geliyor..almak mantıklı mı sizce..kullananlardan yorum alabilir miyim;?

• 8 gb sd kart aldım fakat hala yetersiz alan var diyor. Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu yaklasık 1 aydır kullanıyorum.daha önce samsung s plus kullanıyorum.htc den genel anlamda memnunum.fiyatına göre performans/kalite oranı iyi.1 gb rami daha iyi olabilirdi tabi ama samsung s plus ın 567 mb ından sonra ben memnun kaldım açıkcası.bence telefondaki en zayıf halka müzik çaları..sesi cidden s plusla karsılaştırılamayacak kadar zayıf ve yetersiz..özellike yolda,parkta,bahcede müzik dinlemeye aşina olanlar uzak dursun..gürültülü ortamda beklentinizi karşılamayacaktır.telefonun kasma yaptıgına cok şahit olmadım..internet hızı da sizi memnun edicektir..kamera çekimleri de samsungun 8 mp leriyle karsılaştırıldıgında yeterli hizmeti sunuyor.bence fiyatının hakkını kalite anlamında veren bir telefon..
  • arkadaşlar bu telefonda radyo ve pusula var mı acaba pusula benim için önemli...
  • bende beyaz renk var.htc nin hiç bir modelinde şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapamazsınız.bu isterse m9 olsun.ancak internet üzerinden oluyor.böyle bir özellik isterseniz sadece samsungda var.
    onun dışında müzik sesi biraz az çıkıyor doğrudur.ama hız açısından iyi.lg g3 beat almak isteyen varsa onu alsın derim

• alakmı almayakmı la bişey diyin adam akıllı :D

• Htc desire616 dual sim ekran fotoğrafı nasıl çekilir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.