Şimdi Ara

HTC'den 8 çekirdekli yeni telefon; Desire 616 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 1 aydır kullanıyorum, bir hat turkcell digeri avea ikisi de full çekiyor. İmalat hatasından ziyade bulunduğunuz bölgedeki gsm şebekesi sinyal seviyesi ile alakalı gibi geldi bana.
    Ayrıca hatlarınızdan biri ile telefon görüşmesi yaparken aynı anda diğer hattınıza da arama gelirse kapalı gözüküyor, arayan ulaşamıyor. Telefonu kapattığınızda iki hat da tekrardan aktif oluyor.
    Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoc76 -- 27 Ekim 2014; 15:57:40 >
  • Merhaba yazılanları okudum'da hiç kullanmayan insanlar atıp tutmuşlar. Ben iphone 4 satıp HTC 616 aldım aveadan 2 gün oldu ama harbiden eşekten ata binmek gibi birşeymiş Stabil olarak süper şuanlık . batarya için şöyle diyebilirim öğlen 12 de başlıyorum müzik sosyal ağlar filan çok kurcalarım oyun filan iphone 4 bana akşam 8 dediğimde %10 hatta kapanıyor ama HTC gece 12 %16 daha Tasarruf modu çok güzel Asus Zenfone 5 de 2 gb ram var ama özellik sadece o var . 4 gb hafıza var 20 tl ye 16 gb hafıza kartı satılıyor alıp takviye edilebilir .
  • Kardes htc 616 da ekran görüntüsü nasil aliniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smoc76 S kullanıcısına yanıt
    616 da ekran fotofsu nasil alinir

• sanane14100 S kullanıcısına yanıt
    Yanda bulunan açma kapama tuşu ile ses tuşunu aynı anda basılı tutarsan ekran görüntüsü alır.
  • hızlıal da kampanyada 100tl puan ile 859 tl ye geliyor . ram değilde sabit hafıza 8gb olmalıydı......

• Bu telefonda ekran kalibrasyonu ve ekran alıntısı alamıyorum acil

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0102

... 1GB RAM, 4GB dahili depolama, 2000mAh pil ...

8 çekirdeği çitleriz artık :D

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Daha önceki mesajlarda da belirtmiştim yanda bulunan açma kapama tuşu ile ses tuşunu aynı anda basılı tutarsan ekran görüntüsü alır.
    Ekran kalibrasyonunu bilmiyorum ayarlardan yapılır herhalde.
  • öncelikle selamlar,

bu ürünü biraz önce aşağıdaki firmadan satın aldım kvk garantili ve piyasadan 100-150 tl daha ucuz almak isteyen kaçırmasın derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-616-sifir-kvk-dual-sim-garantili-carsi-iletisimden-178803686/detay/- 849 tl diyor ama firma sahibi iyi bir arkadaş 800 tlye peşin aldım bence gayet iyi fiyat.

bu arada htc desire 616 ile aşağıdaki telefonla arasında secim yapmakta zorlandım ama samsung distrbütör garantili diye htc yi tercih ettim siz olsanız hangisini tercih ederdiniz daha iyi teknik bilgisi olan arkadaşara soruyorum.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-galaxy-s3-i9300i-neo-16-gb-beyaz-cep-telefonu-fiyati,122173.html#ProductTechnicalProperties - kk 789 tl

saygılar,
    baha

• bu arada 2 tekefonun karşılaştırılması soyle- bilgisi olanarkadaslardan cevap rica edeyim

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6289&idPhone2=6234

saygılar,
  • Merhaba arkadaşlar 2 ay once aveadan bende ayni urunden aldım ve 3 gün içerisinde kulaklık giriş yeri bozuldu şuandada 32gb lık hafıza kartı aldım ve yarısı dolu gelelim soruna 14 tane uygulama yükledim facebookuda sildim yani ama 10 15 dk uğraştıgimda telefonun rami %80 %85 geliyor ve arka kameranın orası yanıyor sıcak oluyor ve internet donuyor benim gibi sorun yaşayan varmı?

• Arkaslar telefonu alani 15 gun oldu cok memnunum 8 gb hafiza karti aldim sadece ekstradan hafizayi dert etmeyin yani ön kamerasi cok iyi degil bunu diyebilirim oyun performansi harika, sarj olayina gelince 11-12 saati internet butun gun acik bir sekilde gorebiliyorum muzik dinleyip mesajlasip internette dolasmama ragmen cpu tasarrufunu acin yeter telefon gayet guzel hepinize oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: murateybek

Merhaba arkadaşlar 2 ay once aveadan bende ayni urunden aldım ve 3 gün içerisinde kulaklık giriş yeri bozuldu şuandada 32gb lık hafıza kartı aldım ve yarısı dolu gelelim soruna 14 tane uygulama yükledim facebookuda sildim yani ama 10 15 dk uğraştıgimda telefonun rami %80 %85 geliyor ve arka kameranın orası yanıyor sıcak oluyor ve internet donuyor benim gibi sorun yaşayan varmı?

Hocam hic bir sıkıntı yasamadim suana kadar 15 gün oldu seni bulmus herhalde tum sıkıntılar

• Du speed boosteri yukledim hatta ayaRları sıfırLadigim halde %74 75 gösteriyor ..

• bende dün aldım,ve çok beğendim.çok seri menü akışları

• Merhaba arkadaşlar avea kampanyası ile almış olduğum HTC 616 marka telefonm var ve alalı bir gun oldu tek kafama takılan bu telefonun dahilisi 4 gb ve sd kart kullanmadan hemen doluyor.Şimdi bu durumda yüklenebilcek uygulama sayısını artırabilmek için sd kart alıp kullanmam bu sorunu çözer mi sizce?

• htc 500 kullanıyodum dukunmatiği mukemmeldi suan general mobile kulanıyorum telefon kendi kendine bi yerlere giriyor dukunmatiği berbat parmagımı agrıtıyor htc en iyi markalardan biri boşuna pahalı deil yai

• Arkadaşlar ben de bu telefon dan almayı düşünüyorum yorumları okudum ama herkes farkli şeyler söylemiş kararsızım ben telefonu baya bi araştırdım teknik özellikleri cok iyi değil ama çokta kötü sayılmaz bu fiyata ancak bu kadar olur zaten benim bu telefonu istememin nedeni cift hatli olmasi ve görünüş olarak şık bir telefon siz ne dersiniz tavsiye edermisiniz arkadaşlar?

• Avea bayii den aldım ve ikinci gün kendi kendine kapanıp açılmaya başladı, reset attılar fakat bu daha da kötüleştirdi bu sefer 10 dk da bir kapanmaya başladı şimdi serviste 10 gündür hala gelmedi. böyle rezillik görmedim ben, telefonu alalı ay oldu telefonu hiç kullanamadım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.