Şimdi Ara

HTC'den 8 çekirdekli yeni telefon; Desire 616 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Desire 616 avea dan aldım hem dandik bir cihaz hem pahalı beş para etmez tek kelime ile fazla söze gerek yok berbat

• Telefonu bugub avea dan aldık. Genel olarak almak. İsteyen ler icin iyi kotu herseyi yazayim.

Telefon gayet hizli donma kasıma vs ptoblem yok.

Ekrani net ve büyük elde. Tam kontrol sağlıyor,

Kamerasi cok ta ıyi degil ama yeterli

Hafiza kullanım. Alani 1.70gb sd kart ile sikinti ortadan kalkıyor.

Arayuz bi samsung kadar kolay

kullanışlı. Dehil ama basit ve pratik

Klavyesi çok.iyi tam parmak olcusu olmus

Genel tasarim ve durus gayet şık

Pil olayi daha iui olabilir mis Aktif kullanimda 18 saat gibi bir rakamlar civarında. Olur.

Ses olarak normal

8 cekirdek ram i rahat latiyor,şöyle ki bi kac program açık ken/ %40 gibi bi rakam

Ama bu tabi olumsuz pil omri demek

Genel. Olarak fiyatını hakeden bi cihaz

Alacaklara tavsiye edilebilir.

• Arkadaşlar görüntülü konuşma yokmu bu tel de yardımcı olurmusunuz

• Herşeyi iyi olsa bile 4gb hafıza berbat hafıza kartıda taksaniz işe yaramıyor hiç bişey yukleyemezsiniz yeterli alan yok diyor işe yaramaz sakın almayın

• Telefonu aldim batarya hakkinda detayli yorumlar gördüm. Gta san andreas 1 saat oynuyorum ve pil %100 den %89 a düşüyor sanirim performans dediginiz kadar küçümsencek durumda degil :)

• elimde htc 616 telefon var telefon hafızasında boşluk olmasına rağmen uygulamaları indiremiyorum bu konuda yardı.mcı olurmusunuz

• arkadaslar bu telin görüntülü arama özelliği yok çünki htc mühendisleri şebeke üzerinden görütüü aramalarda bağlantı çok kötü olduğu için koymamışlar bunu yapan bir çok proğram var skype whatsupp gibi cihaza gelince cihazın dahili belleği biraz fazla olsa iyi olurmuş birde ram onun haricinde sesi diğer tellere göre az cıkıyor ama mantıklı düşünürseniz kullandığınız bir ses sistemi yada pc değil cep teli az cıkması batarya ve hoparlör açısından iyi yüksek dinleyecekseiz kulaklık takarsınız..bu telde benim tek şikayetim rehber sorunu ya sim kartımdan ya cihazdan ona uğraşıyorum ..

• Arkadaşlar herkese merhaba.

çift sim kartlı bir telefon almak istiyorum ve yaptığım araştırmalar sonucunda htc almaya karar verdim. ancak htc 616 ve htc 526 modelleri arasında kaldım.

htc 616 modeli için forumu okudum. ancak htc 526 için forumda konusunu bulamadım. o yüzden sizlerden yardım istiyorum.

616 modelinin 4 gb hafızası dezavantajlı görünüyor ve işlemcinin markasının yüzünden pili çabuk bitirdiği söyleniyor doğru mudur ? fiyat olarak ta genellikle 800 tl civarlarında dolaşıyor. bir tek kliksa da 599 tl ye satılıyor. nedenini bilen veya yorumu olan var mı acaba ?

526 modeli ise 8 gb hafızaya sahip ancak ekran çözünürlüğü daha düşük. onun fiyatı da 650 tl civarlarında. işlemci markası ise 616 dan farklı yani pili çabuk tüketen işlemci değil gibi görünüyor. bu telefon hakkında bilgisi olan var mı ?

başta da belirttiğim gibi 526 konusunu bulamadığım için buraya yazdım. bana bu iki telefondan birini seçme aşamasında yardımcı olabilir misiniz ?? şimdiden teşekkür ederim..

• HTC telefon değilde tasarım satmaya çalışıyor sanırsam. Tamam tasarımların çok güzel kabul ama bu donanım ne böyle, hadi donanımda kabul desek peki bu fiyat ne
  • HTC kendini Windows Phone sandı. 1 GB'la gram rahat kullanım elde edemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

8 çekirdek dışında hiçbir numarası yok...

Aynen yav.napcaz sekiz çekirdegi heralde çitlicez:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

elimde htc 616 telefon var telefon hafızasında boşluk olmasına rağmen uygulamaları indiremiyorum bu konuda yardı.mcı olurmusunuz

ayarlar uygulamalar herhangi bi uygulama seç seçtiğin uygulamalardan verileri temizle diyeceksin önbellek temizlenir. bunu alan çok kaplayan uygulamalar yaparsan daha çok yer açılır sonra da uygulama indirebilirsin. Fakat dikkat et verileri temizle diyince örneğin facebook ta tüm yazışmaların silinir veya whatsuptaki. önemli şeylerin yedeğini al sonra verileri temizle de

• Ya neden pericop indiremiyoruz????

• Arkadaşlar fotoğraf veya video çekerken kamera kısmı ısınıyor. Çok mu az mı bilmiyorum. Bu bir problem midir yoksa servise mi göndermeliyim telefonu alalı daha 1 ay olmadı.

• 1.görüntülü arama yok 2.ise fotoğraf kalitesi de kötü..

• kulaklık girişi bozuldu , kulaklığı taktığımda ses bi garip çıkıyor mesela rap dinlerken sadece fon müziği çıkıyor söylenen sözler çıkmıyor şarkılarda hiç çıkmaya biliyor ve bunun sorunu ne olabilir veya nasıl yapabilirim ,Grantiye göndersem yaparlar mmı he bide ekranda 3 tane çatlak var fazla belli olmuyor, garanti onuda kabul eder mi ? Yardımcı olursanız çok iyi olur şimiden çok Teşekkür Ederim :))

• htc 616 aveadan almıştım.Aldığımdan beri sorunlarla boğoşoyorum en son donma kasma sorunlarıyla yaşamayı alışkanlık edindim.formatlayarak devam ediyorum.rehberi açarken iki saat dönüyor numara çıkıp işimizi görene kadar atı alan üsküdarı geçecek bizim numara hala gelcek ...uzakk durunnnn...

• ben bu htc desire 616 ile gta san gta vc oyunlarında hıc kasma olmadı......tavsiye ederim

• Slm arkadaşlar be de htc616 kullanıyorum hiç memmun degilim servise gönderdim 1 SY KADAR SURE İCİNDE HİCBİRSEY YAPMADAN GERİ GELDİ

• 2 yıl oldu htc 616 alalı,millet güncellemede aya çıktı,bizdeki kaplumbağayla yarışıyor,daha ne diyeyim..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.