|
Bildirim
''Mesut Çevik bunu beğendi'' demek isterdim de adam varını yoğunu bu aralar Apple ve Nvidia ya borçlu. ha bide Fujifilm i es geçmemek lazım
|
Edit : gsmarena da htc desire 20 plus modelinde işlemci snapdragon 720g gözürken proda 665 gözüküyor. Ben mantığı çözemedim Bir gelsinler bakalım nasıl olacak fiyatlar.
Yalnız sırf 5g li diye telefonlara 600-700 dolar fiyat çekmeye başladılar. Ulan koyduğun işlemci orta seviye, kameralar giriş seviyesi ama istenilen para iphone 12. 300 dolar snapdragon 665 640 dolar snapdragon 765 ise boşa gelir. 640 dolar nedir ya o paraya iphone var |
Ülein sony gelsene artık yaw deli oldum delii.kıytırık samsung s10e kullanmıyorum senin yüzünden.
|
Islemciler en basta hic olmamis :/
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 29 Ekim 2020; 16:2:17 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Boşuna gelmesin |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 30 Ekim 2020; 16:26:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Batarya sıkıntısını aşmışlar fakat tasarım donanımla benzer fiyatta olmalı ..bana mail gönderdi htc bugün oradan öğrendim .. |
Evofone getirecek cihazları. Bugün htcden mail geldi eski kullanıcısı olduğum için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gelen mail hakkında farklı bir bilgi var mıydı ? ne zaman geleceği hakkında bilgi var mıdır ? ingiltere den pasaport problemiyle uğraşmak istemıyorum. 2 gun oncesıne kadar evofone sitesinde pro20 görünüyordu ancak şuan yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coner -- 19 Kasım 2020; 11:45:50 > |
Resmi siteye yönlendiriyor sadece ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |