Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: milyondabir

bir yardım olsa hata yapma olasılıgım kalkardı telde arasam mümkünse bir arkadas yardım etse tel verise ararım . mümkünse yardım bu sekilde etsin

Burada ilgili video da adım adım nasıl root edildiği anlatılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Burada bazı oyunların seçme videoları mevcut, artık sen karar ver. GTA hiç denemedim ama bilahare yükleyip denerim. gerçi android için GTA varmı onuda bilmiyorum ya neyse..

kARDEŞ BEN videoları buamadım bu rada yok emimisin ? bu arada seni deuğraştırıoz ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThwBowx

quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Burada bazı oyunların seçme videoları mevcut, artık sen karar ver. GTA hiç denemedim ama bilahare yükleyip denerim. gerçi android için GTA varmı onuda bilmiyorum ya neyse..

kARDEŞ BEN videoları buamadım bu rada yok emimisin ? bu arada seni deuğraştırıoz ama :D

Buraya Tıkla

• Beyler peki hiç gta yı felan deneyen varmı aranzda ?
  • beyler desire 500 le ilgili sorunum var konuya bakarmısınız bihttp://forum.donanimhaber.com/m_91505674/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikhrmn

beyler desire 500 le ilgili sorunum var konuya bakarmısınız bihttp://forum.donanimhaber.com/m_91505674/tm.htm

ben sattım kurtuldum çok şükür 500 tlye. hepiniz hoscakalın beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThwBowx

Beyler peki hiç gta yı felan deneyen varmı aranzda ?

Sorun yok gta 3 ve gta hiçe city oynadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elden mi sattın hocam yoksa telefoncuya felan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr3_

Elden mi sattın hocam yoksa telefoncuya felan mı?

netten sattım sahıbınden hocam
  • arkadaşlar telefonu alalım 1 ay falan oldu ilk android telefonum. sürüm 4.1.2 yazıyor telefonda daha yenisi 4.2.2 galiba guncelle diyorum olmuyo yardım eder misiniz nasıl oluyo?
  • arka ve ön taraf dahil full body jelatin varmıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdefense

arkadaşlar telefonu alalım 1 ay falan oldu ilk android telefonum. sürüm 4.1.2 yazıyor telefonda daha yenisi 4.2.2 galiba guncelle diyorum olmuyo yardım eder misiniz nasıl oluyo?

Yeni güncelleme gelmedi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

arka ve ön taraf dahil full body jelatin varmıdır acaba

Sadece ön taraf için var, ince rubber kılıf kullanıyorum

• Hocam selamlar, sırayla her adımı izledim ama bi adımda takıldım. bootlader dan recovery yi seçip install zip diyoruz ama sd card a ulaşamıyorum. telefon normal açıldığında sd card ı görüyor hatta içine klasörler falan açmış kendiliğinden, ama bootlader dan bir türlü sd card a ulaşamadım. 32gb ve 64gb iki card denedim olmadı. tavsiyen varmı acaba, bu adımda tıkanıp kaldım.

@dj_mero
  • sorunu çözdüm ve işlem başarılı bi şekilde sonuçlandı. çok teşekkürler. karşılaştığım sorun ve çözümü ile ilgili diğer arkadaşların faydalanması açısından...

Sorun = Bootloader, recovery menusunde sdkartı görmüyor
    Çözümü= eski tip bir sd card (ben 8gb lık kullandım)

sorun = rom yüklendikten sonra, bootloader, recovery menüsüne girmedi
    çözümü = 6 - Başlat - Çalıştır - cmd komutunu uygulayarak dos ekranını açıyoruz
    7 - Açmış olduğumuz ekranda sırası ile :
    a) cd\
    b) cd adb
    c) fastboot flash recovery cwm.img

işlemlerini tekrarladığınızda son adımdan devam edebilirsiniz.

saygılar
  • Arkadaşlar günaydın, cumartesi günü bende sattım kurtuldum desire 500'ü. Donmalara başladı yine çıldırttı beni artık dayanamadım güncelleme falan geleceğide yoktu zaten :) Elden çıkartmak isteyen varsa bilginiz olsun bazı yerler 300-350 lira diyor ama cihazım temizdi kasa ekran falan 600 lira civarına saydılar ayrıca bir iki aya iyice düşeceğini söylediler desire 500 2. eş piyasasının, kadıköyde sattım bende az kullanılmış bir lg nexus 4 ile takas ettirdim.. Multimedia özellikleri zayıf olsada donanım yönünden uçak gibi bir telefonmuş nexus.
  • Selam Beyler Benimde HTC desire 500 var aslinda telefonumla herhangi bir sorunum yok sarji cok cabuk bitiyor oda benden kaynaklaniyor cok internete geziyorum bunun icin ancak bir gün gidiyor batarya,ama asil sormak istedigim benim,hafizasi doldu ve birsey yukleyemiyorum,apk dosyalarini normalde ben hafiza kartina atip daha sonra yükleme yapiyorum ama buna ragmen hafizam dolmus nasil bosalta bilirim biraz hafizasini,ve hafizada resim video ve muzik yok hepsini hafiza kartima atim,INSALLAH yardimci ola bilecek arkadaslar vardir.Saygilar.
  • Desire_500_Odex_Stock_ROM_v1.20.401.3 ile 3g bağlantı sorunu yaşayan varmı?
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Dostum şu sıkıntılı update 1.32miydi telefona reşat attimda güncelleme geldi 1.32 yuklemelimiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

Dostum şu sıkıntılı update 1.32miydi telefona reşat attimda güncelleme geldi 1.32 yuklemelimiyim

Valla yükleyenlerin hepsinde sıkıntı oldu ben yükleme derim ama yinede sen bilirsin

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.