Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu telefon için uğraşmayın, gerekli dosyalar yok maalesef. zaten root yapıncada bir halt olmuyor zaten, satın telefonu gidin başka bir model alın.
  • Telefonun bootloader kilidini windows 10 da kaldıran var mı ben bir türlü yapamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun bootloader kilidini kaldırdım ama windows 10 da olmuyor 7 de oluyor..root yapan apk programları var ben kingroot ile root işlemini yaptım ama telefonu kapatıp açınca tekrar root istiyor

• Htc desire 500 boyle bi hata aliyorum cozemedim var mi bilgisi olan
     ★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: freecool29

Htc desire 500 boyle bi hata aliyorum cozemedim var mi bilgisi olan

Bugün Desire 500 program kurarken kapandı acilmadi 7 kez titriyo htc yazisinda kaliyor recovery den formatta atilmiyo sizin telefonda durum nedir varmi bir gelisme yazilim indirdim deniyorum sonucu yazarim..

• quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

quote:

Bugün Desire 500 program kurarken kapandı acilmadi 7 kez titriyo htc yazisinda kaliyor recovery den formatta atilmiyo sizin telefonda durum nedir varmi bir gelisme yazilim indirdim deniyorum sonucu yazarim..

Yok valla tamirciye verdim kalsin belki yaparim dedi 2 gundur ses yok

• telefonu rootladım arkadaşlar sorun yok ama ekran kırık benim dokunmatik sağlam yaptırma şansım var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Arkadaşlar elimde bu cihazdan var telefon durmadan com.android.phone has stopped com.android.htcdialer has stopped hatası veriyor.
    Fabrika ayarlarına geri dönüş işe yaramadı. Root atıyım dialeri silip kendim başka dialer kuruyum dedim baya uğraştırıyor (bootloader vs.) uğraşmadım :)
    Bunun yok mu şöyle sony gibi pcsuiti yazılım onarması falan yapsın. Her saniye durmadan aynı hatayı veriyor kullanılamıyor telefon.

Aynı hataları bende alıyorum siz bu problemi nasıl çözdünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastairbender

quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

Arkadaşlar elimde bu cihazdan var telefon durmadan com.android.phone has stopped com.android.htcdialer has stopped hatası veriyor.
    Fabrika ayarlarına geri dönüş işe yaramadı. Root atıyım dialeri silip kendim başka dialer kuruyum dedim baya uğraştırıyor (bootloader vs.) uğraşmadım :)
    Bunun yok mu şöyle sony gibi pcsuiti yazılım onarması falan yapsın. Her saniye durmadan aynı hatayı veriyor kullanılamıyor telefon.

Aynı hataları bende alıyorum siz bu problemi nasıl çözdünüz ?

Rootlayıp stok rom çaktım kökten halloldu. Bu problemi yaşan olursa stok rom yüklesin düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

quote:

bendede bu sorundan var telefon htc yazısında kalıyor titriyor kalıyor öyle cözebilen varmı?

• jaroo1 kullanıcısına yanıt
    Çok uğraştım sorunu çözemedim garanti bitmesine 2 ay kalmıştı hemen yolladım anakart değişti geldi..
  • Arkadaşlar HTC Desire 500 Telefonum var.
    Dün itibari ile telefonu açmaya çalıştığımda boot ekranı geldi karşıma.(Ses kısma ve güç tuşlarına basmadan, sadece güç tuşuna bastım!)
    bataryayı söktüm geri taktım ama yinede telefonu açmak istediğm zaman bu kısım açılıyor. Bu kısımdada bütün fonksiyonları denedim reboot olsun, reboot bootloader olsun,recovery olsun hepsini yaptım fakat hep bu ekran çıktı karşıma.

• Tam 3 yıldır bu telefonu kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum ama sıkılmaya başladım. değiştirmek istiyorum ama bahanem yok telefon işini görüyor. Size sormak istediğim bu telefonun yerine sony x compact almayı düşünüyorum. Boyutları yaklaşık olarak aynı. Siz olsanız ne yapardınız? Bu boyutlarda bu telefonun performansını veren uzun yıllar kullanılabilecek hangi telefonu alırdınız ya da aldınız?

Bir de bu telefon için orijinal batarya bulmak gerçekten imkansız mı? Herkes çakma satıyor maalesef. Batarya daha uzun gitse belki hiç değiştirmeyeceği telefonu sonsuza kadar kullanacağım :)
  • HepDüşünceli kullanıcısına yanıt
    3 Yıl çok iyi kullanımışsınız tebrik ederim, eski bir Desire 500 Kullanıcısıyım konuyu öyle bir ziyaret ettim cevap yazayım dedim. Ben bir kaç ay ancak dayanabilmiştim bu telefon'a götürüp satmıştım. Beklentiler önemli tabi beklentilerinizi karşılıyorsa tamamen bozulana kadar kullanabilirsiniz değiştirme konusunda X Compact güzel bir cihaz Desire 500 ile karşılaştırırsanız bilmiyorum arada uçurum fark var X Compact fazlasıyla iş görür sizin için boyutda uygun Desire 500 boyuna yakın. Genel olarak android cihaz alacaksanız şekil tasarım size kalmış ama genel tavsiyem alacağınız cihazda en az 2 GB ram ve en az 16 GB dahili hafıza olsun, zaten hepsinin işlemcileri iş görüyor ram düşük olunca işlemci 8 çekirdek'de olsa bir işe yaramıyor.

Batarya demişsiniz bu konuda zaten dükkanlara güvenmeyin orijinal derler yan sanayi çıkar çakma çıkar dürüst satıcılar tabiki var ama genel olarak sıkıntı, servise gidip sorun, teknik servisler cihaz satışa çıktığı andan itibaren bir 10 sene kadar yada prosedürleri neyse bir süre orijinal yedek parça, batarya bulundurmak zorundalar.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.