Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu şarja taktım sonrasında açmaya çalışınca HTC yazısında kalıyor ve açılmıyor telefon.

güç tuşu ve Ses Düzeyini Azalt düğmelerini basıp factory reset i seçiyorum.bir sonuç çıkmıyor.bir sıfırlayamadım telefonu
  • Selamlar arkadaşlar telefonumun ahize sesi cok az geliyor özellikle disarda hiç duyulmuyor ilk aldığımda böyle bir şikayetim olduğunu hatırlamıyorum ama telefonun kapağını çıkarıp denedim ses mükemmel geliyordu herhalde delik delik olduğu için kapak kirlenmistir falan dedim dış fırçasıyla temizledim ama ise yaramadı sizde durum nedir ne yapabilirim telefondan soğudum iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Selamlar,
    Cihaz garantiden geldi ekranı değiştirmişler dokunmatikte sorun yok iki gündür deniyorum, Radyo da şuanda çekimde sorun yok, eğer benim cihazımdaki hatalara benzer bir hata yaşıyorsanız servise verin gerekli işlemleri yapıyorlar.
  • zaten en ufak bir sıkıntınız varsa hemen servise gönderin, benim telefonda çok kilitlenmeye ekran donmaya başlamıştı, servisten geldiğinden beridir 1 kere bile yapmadı, sadece yazılımı yeniden yüklediler, ben kendim de yazılımı baştan kurdum ama bizim attığımız yazılım yöntemiyle onlarınki başka, o yüzden hiç uğraşmayın gönderin gitsin...
  • Bu arada telefonumuzun kit kat alabilmesi için imza kampanyası başlatılmış arkadaşlar, aşağıdaki linkten girip ilgili adımları doldurun, bizimde bir imzamız olsun...

Buradan ilgili siteye ulaşabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 30 Mart 2015; 17:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Bu arada telefonumuzun kit kat alabilmesi için imza kampanyası başlatılmış arkadaşlar, aşağıdaki linkten girip ilgili adımları doldurun, bizimde bir imzamız olsun...

Buradan ilgili siteye ulaşabilirsiniz...

Bakalım HTC dikkate alacak mı? İmzamı gönderdim.
  • şu aletin kolay bir rootu filan olsa da yapsak.. 1gb hafıza intihar sebebi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jesusozz kullanıcısına yanıt
    one click root diye bir program var, sanırım onunla yapabilirsin, ama tabi öncesinde s-off yapman gerekebilir...
  • xperi L ile bu telefonun kaderi aynı oldu ondan daha düşükler bile update laırken bu cihazlar almıyor ,benden size tavsiye bundan sonra alıcağım telefonlar o firmanın amiral gemisi dediği seriden olucak xperia Z bile lolilop alıcak şu ara 200 daha çıkarıp vermedim diye bundan mahrum kalıyorum.

Custom romlar bir nebze işe yarıyor ama tüm telefonlarda bu romları kurupta sonunda stoğa dönen binlerce insan var buda bu romların işe yaramadığını uzun vadede kullanan olmadığını gösteriyor ,sadece yapan kişi kendini eyliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 1 Nisan 2015; 12:38:39 >
  • HTC ye mail atın arkadalar, yeteri kadar sayıya ulaşabilirsek belki bir ihtimal sesimizi duyarlar diye düşünüyorum. ben mail attım 2 gün sonra dönüş yaptılar, gelen anketi cevaplamamı istediler ankette giydirdim tabi. bence sizde öyle yapın...

http://www.htc.com/tr/contact/email/
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    bizim telefona oneclickroot işe yaramıyor diye okudum ama.. yanlış mı acaba..

• jesusozz kullanıcısına yanıt
    Sizin telefonda ne gibi bir sıkıntınız var?
  • Arkadaşlar telefonu 25martta garantiye yolladım teleservice. titreşim motoru bozulmuştu kutunun içine not düşerek yolladım titreşim çaışmıyor belki bir ümit batarya değişir diye bataryası şişti yazdım öyle büyütülecek bir sorun değil ama 7-8 günde onarıp kargoladılar baktım telefonun arka kapağını sıfırıyla değiştirip göndermişler istememiş olmama rağmen garantiyle ilgili şüphesi olan çekinmesin göndersin teleservice iyi bi firma emaillerime iş günü içinde 2 saat içinde cevap aldım hep artık aranızda olamayacağım iphone 5 aldım ikinci el bunu da kardeşime veririm kendinize iyi bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thumt -- 3 Nisan 2015; 22:44:40 >

• kit kat güncellmesi için htc ye mail attım bakalım geri dönecekler mi?

bu arada bu kit kat güncellemesi tam olarak telefona ne gibi bir katkı sağlıyor
  • quote:

Sizin telefonda ne gibi bir sıkıntınız var?

1gb dahili hafıza yetmiyor. 16gb kart aldım ama programlar önce dahili hafızaya indiğinden hep yetersiz hafıza uyarısı alıyorum.
    sonra tek tek uygulamalara girip veri temizle yapmak zorunda kalıyorum. işkence oldu artık bu.

• adb dosyalarının linki ölü acil yardım!..
  • KGktAkyz kullanıcısına yanıt
    adb linkini güncelledim
  • quote:

adb linkini güncelledim

Hocam telefon ne durumda donma sorunları devam ediyomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisten geldiğinden beridir 1 kere bile yaşamadım, aksi gibi dahili hafızayıda doldurudum kasmadı bile, eskiden 1 GB boş yerin 100 MB doldurunca hemen kilitlenmeye başlıyordu şimdi 500 kaldı yine kilitlenmedi...
  • arkadaslar root dosyaları lazım. htc dev sitesinden yapamıyorum resimdeki hatayı alıyorum.
    yardım ederseniz sevinirim.
    saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.