Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

valla ben telefondan çok sıkıldım, ikide bir kilitleniyor, tuş kilidini kapatıp tekrar açınca düzeliyor, iyice saçmalamaya başladı, o yüzden hiç uğraşmıyorum artık, kit kat geleceği söyleniyor ama ondanda ümidimi kestim artık, belki o zaman düzelir diyordum, ekonomik olarak kötü olduğumdan mecburen kullanıyorum, yoksa şimdiye kadar 50 kere değiştirmiştim...

Rom atınca hafıza sorununu gidermek mümkün mü? İlk sayfadaki rom bilgileri her sürüme uygun mu?

rom atmanın demeyelim de root etmenin hafıza sorununa çözümü var. tam root yetkisi verdikten sonra örneğin Link2SD programı ile programları SD karta linkleyip cihaz belleğini boş bırakabiliyosunuz.

Telefon arkadaşımın rica etti bir deneyeyim dedim ama olmadı bir noktada takıldım. Şimdilik formatladık ama yakında hafıza sorunu yine çıkar, Android'lerin bu sorununu anlamak mümkün değil.

aynen katılıyorum, telefona 4GB hafıza ile 8GB hafıza arasındaki maliyet ne kadar olabilir ki. bundan önce HTC Desire HD kullandım, hafıza gayet yeterliydi. nerde takıldınızsa yardımcı olmak isterim.

4GB-8GB'den ziyade her uygulamayı romsuz sd'e aktarabilmek hatta doğrudan sd'e kurmak çok mu zor yani? Bir şirket kullanıcılara kulaklarını anca bu kadar kapatabilir, aynı konuda binlerce şikayet var.

En son bootloaderi kaldırırken gerekli dosya yollarını dos ekranına yazıyordum ancak geçersiz yol sorunu var, çokça denedim ama bir türlü kabul ettiremedim. Terimnal'den de denedim olmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chevy Woods

quote:

quote:

htc desire 500 telefonumda Google playden indirdiğim uygulamalar direk telefonun 1gblık belleğine kaydediyor aldıgım sd kartı taktım kullanamıyorum uygulamarı google playden sd karta kaydetmiyor direkt olarak telefon belleğine kaydediyor. sd karta nasıl kaydedilmesini sağlıycam ? yardımmm

menü > ayarlar > depolama > birincil bellek = her zaman sd kartında

Öyle yapılı ama olmuyor hocam bişi indircez telefon belleği dolu diyor sd karta kaydetmiyor ve taşımıyor

Ayarlar > Uygulamalar > girin, burada sonradan indirdiğiniz uygulamalara tıklayın, biraz aşağıda "Taşı" simgesi aktifse bu uygulamaları SD karta taşıyarak dahili bellekte yer açabilirsiniz. her uygulama sd karta taşınmaz bu da küçük bir dip not. rootluysa telefon daha farklı alternatifler var tabi.

Taşı tuşu hiçbi uygulamada aktif değil telefondaki?? Telefon rootsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben telefondan çok sıkıldım, ikide bir kilitleniyor, tuş kilidini kapatıp tekrar açınca düzeliyor, iyice saçmalamaya başladı, o yüzden hiç uğraşmıyorum artık, kit kat geleceği söyleniyor ama ondanda ümidimi kestim artık, belki o zaman düzelir diyordum, ekonomik olarak kötü olduğumdan mecburen kullanıyorum, yoksa şimdiye kadar 50 kere değiştirmiştim...

Rom atınca hafıza sorununu gidermek mümkün mü? İlk sayfadaki rom bilgileri her sürüme uygun mu?

rom atmanın demeyelim de root etmenin hafıza sorununa çözümü var. tam root yetkisi verdikten sonra örneğin Link2SD programı ile programları SD karta linkleyip cihaz belleğini boş bırakabiliyosunuz.

Telefon arkadaşımın rica etti bir deneyeyim dedim ama olmadı bir noktada takıldım. Şimdilik formatladık ama yakında hafıza sorunu yine çıkar, Android'lerin bu sorununu anlamak mümkün değil.

aynen katılıyorum, telefona 4GB hafıza ile 8GB hafıza arasındaki maliyet ne kadar olabilir ki. bundan önce HTC Desire HD kullandım, hafıza gayet yeterliydi. nerde takıldınızsa yardımcı olmak isterim.

4GB-8GB'den ziyade her uygulamayı romsuz sd'e aktarabilmek hatta doğrudan sd'e kurmak çok mu zor yani? Bir şirket kullanıcılara kulaklarını anca bu kadar kapatabilir, aynı konuda binlerce şikayet var.

En son bootloaderi kaldırırken gerekli dosya yollarını dos ekranına yazıyordum ancak geçersiz yol sorunu var, çokça denedim ama bir türlü kabul ettiremedim. Terimnal'den de denedim olmadı.

bootloaderı açtığınızda fastboot yazısı üzerindeyken power tuşuna bastığınızda kırmızı fastboot usb yazısı çıkıyomu, çıkmıyosa telefon sürücüleri pc ye tam-doğru yüklenmemiştir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

htc desire 500 telefonumda Google playden indirdiğim uygulamalar direk telefonun 1gblık belleğine kaydediyor aldıgım sd kartı taktım kullanamıyorum uygulamarı google playden sd karta kaydetmiyor direkt olarak telefon belleğine kaydediyor. sd karta nasıl kaydedilmesini sağlıycam ? yardımmm

menü > ayarlar > depolama > birincil bellek = her zaman sd kartında

Öyle yapılı ama olmuyor hocam bişi indircez telefon belleği dolu diyor sd karta kaydetmiyor ve taşımıyor

Ayarlar > Uygulamalar > girin, burada sonradan indirdiğiniz uygulamalara tıklayın, biraz aşağıda "Taşı" simgesi aktifse bu uygulamaları SD karta taşıyarak dahili bellekte yer açabilirsiniz. her uygulama sd karta taşınmaz bu da küçük bir dip not. rootluysa telefon daha farklı alternatifler var tabi.

Taşı tuşu hiçbi uygulamada aktif değil telefondaki?? Telefon rootsuz

Taşı işlemi için root gerekmiyor zaten, başka bir sorun var o zaman, farklı bir sd kart denediniz mi

• ercanekon kullanıcısına yanıt
    şöyle söyliyim. baz programlarda çalısıyor taşı tusu. subway surf olsun messenger facebook ollsun. ama telefonda kalan 2 program çalısmıyor retrica taşınmıyor mesela sd karta. ayrıca google playden uygulama indirince ilk telefon hafızasına kaydetio. dediğiniz ayarları yaptım ama. google playden direk sd karta inmiyor uygulamalar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

telefon gayet iyi özellikle ses kalitesi için aldım ve memnunum ara sıra donma gibi sorunlar oluyor ama pek aldırış etmiyorum açıkcası böyle bir cihaza niye sürekli güncelleme gelmez şaşırıyorum

ben telefonu aldığımdan beri sıfırlama felan hiçbişey yapmamıştım, bütün işlerimi de nerdeyse telefondan görüyorum, telefon, instagram, whatsapp, mail, internet, çok yoğun kullanımım var, hiç donma kasma yaşamadım şimdiye kadar. ben mart ayında aldım telefonu 2 kez mi ne güncelleme aldım. belki yeni satılanlar güncel versiyondur da ondan güncelleme almıyodur.

telefondan şikayetçi olan arkadaşlar 600 liralık cihazdan 2000 liralık performans beklemesin, evet mükemmel bir telefon değil ama f/p kıyaslarsan iyi bence.

aynen

telefonu aveadan aldım, değişik bir servisi var ve Bursa'da servis yok maalesef, kaldı ki servise gönderdim diyelim, formatlayıp geri gönderecekler, aynısını bende yapıyorum zaten, fabrika ayarlarına 2 kez getirdim, telefon hafızasını minimumda tutarak idare etmeye çalışıyorum. gerçi telefona yeni hafıza kartı aldım, sandiskin 16 gb class 10 olan kartından, 2 haftaya yakın oldu, aynı programlar yüklü, kullanım şeklinde bir değişme olmadı, internet müzik, oyun vs. telefon sadece 2 kere takılma yaptı, öncesinde 8 gb class 4 vardı, şimdilik idare ediyorum. ne root ne rom bir şey denemedim. custom rom varsa onu denemeyi isterim elbet
  • quote:

telefonu aveadan aldım, değişik bir servisi var ve Bursa'da servis yok maalesef, kaldı ki servise gönderdim diyelim, formatlayıp geri gönderecekler, aynısını bende yapıyorum zaten, fabrika ayarlarına 2 kez getirdim, telefon hafızasını minimumda tutarak idare etmeye çalışıyorum. gerçi telefona yeni hafıza kartı aldım, sandiskin 16 gb class 10 olan kartından, 2 haftaya yakın oldu, aynı programlar yüklü, kullanım şeklinde bir değişme olmadı, internet müzik, oyun vs. telefon sadece 2 kere takılma yaptı, öncesinde 8 gb class 4 vardı, şimdilik idare ediyorum. ne root ne rom bir şey denemedim. custom rom varsa onu denemeyi isterim elbet

custom rom çok fazla yok ne yazıkki bizim telefon için, xda da 2-3 tane var, ikisini denedim beğenmedim.
  • Merhaba ben orjinal yazilimi yükleyecem nasıl ve nerden yukleriz birde benim ekran değişti sonra telefon açılmadı bende internet dedenir rom buldum ve yukledim ama ekran parlaklık ayarı tepki vermiyor ekran soluk duruyor neden ola bilir acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi.orhan -- 5 Aralık 2014; 22:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi.orhan

Merhaba ben orjinal yazilimi yükleyecem nasıl ve nerden yukleriz birde benim ekran değişti sonra telefon açılmadı bende internet dedenir rom buldum ve yukledim ama ekran parlaklık ayarı tepki vermiyor ekran soluk duruyor neden ola bilir acil yardım

root ladınız telefonu farklı rom yüklediniz, şimdi orijinal rommu arıyorsunuz?
    Telefon açtığımda sadece htc yazisi kalıyordu bende bootledir kilidi açıp rootladim sonra ekranı kirilidi bende yurtdışında ekran aldım ve takdim ekran parlaklık açıp kapatıyorum hiç tepki vermiyor yani ekran hafif karanlık duruyor o yuzde romdan orijinal rom lazım bana

• Beyler CyanogenMod'un device request kısmına Desire 500 için konu açında bizim cihazada rom çıkarsınlar artık.
  • Özellikleri bizden düşük olan telefonlar bile android lollipop alıyor ama biz alamıyoruz
  • asi.orhan kullanıcısına yanıt
    https://yadi.sk/d/airDDoKkZmvBM

burdan indirebilirsin orijinal romu
  • merhaba bunu nasıl yükleyecem fastboot mi?
  • acil yardım ekran parlaklık acıp kapatamıyorum orjinal yazılımı yükledim cwm recovery flasladım birde ekranı yeni degiştirdim aca rom alakası armı yoksa ekranmı uyumsuz anlamadım bu işten bir şey acil yardım
  • arkadaşlar bi sorum olacak telefonun 10 ay garantisi kaldı discovery 2 mini ile takasa gireceğim üste 100 tl alacağım adamdan onun telefonu 1 aylıkmış ne dersiniz takasa gireyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thumt

arkadaşlar bi sorum olacak telefonun 10 ay garantisi kaldı discovery 2 mini ile takasa gireceğim üste 100 tl alacağım adamdan onun telefonu 1 aylıkmış ne dersiniz takasa gireyim mi?

bence kaçırma eğer istemezsen bana yönlendirebilirsin
  • At_Adam kullanıcısına yanıt
    valla ben de kaçırmak istemiyorum hocam ama discovery 1 modelindeki sorunlar olur diye gözüm de korkmuyor değil ayrıca beats aklımı çelmiyor da değil hani
  • Arkadaslar telefonun ekrani çatladi. Görüntude hic bir sorun yoktur. Ekran ve on cam birlesik mi. Sadece on cam takilir mi

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.