Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj_mero

valla ben telefondan çok sıkıldım, ikide bir kilitleniyor, tuş kilidini kapatıp tekrar açınca düzeliyor, iyice saçmalamaya başladı, o yüzden hiç uğraşmıyorum artık, kit kat geleceği söyleniyor ama ondanda ümidimi kestim artık, belki o zaman düzelir diyordum, ekonomik olarak kötü olduğumdan mecburen kullanıyorum, yoksa şimdiye kadar 50 kere değiştirmiştim...

Rom atınca hafıza sorununu gidermek mümkün mü? İlk sayfadaki rom bilgileri her sürüme uygun mu?
  • Arakdaşlar yardım cwm den mount system yapmıyor... hata veriyor... bootloader da hiç bir sorun yok cwm açılıyor... install yapılabiliyor... ama htc yazısında kalıyor... boot.img yükledim olmuyor... fastboot görüyor... ACİL YARDIM LÜTFEN...
  • Skaty. S kullanıcısına yanıt
    xda forumlarında varsa bilemem, ilk sayfadaki linkler ölmüş maalesef, xda forumundan bakmak gerek ancak orada da çok uğraştıklarını zannetmiyorum...
  • quote:

xda forumlarında varsa bilemem, ilk sayfadaki linkler ölmüş maalesef, xda forumundan bakmak gerek ancak orada da çok uğraştıklarını zannetmiyorum...

boot versiyonu 1.02 ve aşağısı buradanboot versiyonu 1.02 ve aşağısı için cwm buradan

boot versiyonu 1.03 ve yukarısı için cwm buradan

android sdk dosyaları buradan

supersu yani root dosyası buradan

rootlu stock rom buradan

• quote:

Orijinalden alıntı: #aga#

Arakdaşlar yardım cwm den mount system yapmıyor... hata veriyor... bootloader da hiç bir sorun yok cwm açılıyor... install yapılabiliyor... ama htc yazısında kalıyor... boot.img yükledim olmuyor... fastboot görüyor... ACİL YARDIM LÜTFEN...

bootloader unlock durumdaysa sanırım rom yüklemen lazım. az önce stock rom linki paylaştım onu sd karta kopyala, recovery ye gir full wipe (data, cache, system, dalvic cache) yaptıktan sonra install zip kısmından bu romu kur, ardından da supersu yu install et ve telefonun pilini çıkarıp tak telefon açılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

valla ben telefondan çok sıkıldım, ikide bir kilitleniyor, tuş kilidini kapatıp tekrar açınca düzeliyor, iyice saçmalamaya başladı, o yüzden hiç uğraşmıyorum artık, kit kat geleceği söyleniyor ama ondanda ümidimi kestim artık, belki o zaman düzelir diyordum, ekonomik olarak kötü olduğumdan mecburen kullanıyorum, yoksa şimdiye kadar 50 kere değiştirmiştim...

Rom atınca hafıza sorununu gidermek mümkün mü? İlk sayfadaki rom bilgileri her sürüme uygun mu?

rom atmanın demeyelim de root etmenin hafıza sorununa çözümü var. tam root yetkisi verdikten sonra örneğin Link2SD programı ile programları SD karta linkleyip cihaz belleğini boş bırakabiliyosunuz.

• quote:

maddi durumum yok deyip kaderinize razı oturacağınıza, telefonu fabrika ayarlarına döndürseniz yine sorun devam ediyosa servise gönderin, garantili cihaz sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Telefonun miadı dolduğu için kimse sorulara cevap vermiyor artık...

abi niye dolsun miadı, canavar gibi cihaz, hafızası düşük sadece :D ben cihazı çok oldu alalı, 2 gün önce rootlayıp rom yükledim, ondan bu konuya girmiştim, baktım konuyu açan dahil kimse ilgilenmiyor, elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Arkadaşlar telefonumun titreşimi çalışmıyor sorun ne olabilir.

en kötü ihtimalle titreşim motoru bozulmuştur, en iyi ihtimalle pili çıkarıp takın düzelir, düzelmiyosa servise
  • telefon gayet iyi özellikle ses kalitesi için aldım ve memnunum ara sıra donma gibi sorunlar oluyor ama pek aldırış etmiyorum açıkcası böyle bir cihaza niye sürekli güncelleme gelmez şaşırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chevy Woods

htc desire 500 telefonumda Google playden indirdiğim uygulamalar direk telefonun 1gblık belleğine kaydediyor aldıgım sd kartı taktım kullanamıyorum uygulamarı google playden sd karta kaydetmiyor direkt olarak telefon belleğine kaydediyor. sd karta nasıl kaydedilmesini sağlıycam ? yardımmm

menü > ayarlar > depolama > birincil bellek = her zaman sd kartında
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafikdesing16

slm arkadaşlar sizden yardım istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim bende htc desire 500 aldım bootloader kilidini açtım ama root yapamıyorum supersu için yüklenmiş su kodu yok diye hata veriyo herdefasında kaçtane sürümünü denediysem hep aynı hata veriyo recoveryden yükleme yapıyorum ama ondada çıkmıyo telefonda yardımlarınız için şimdiden tşk ederim

custom rom yüklemeden root etmeye ben de çok uğraştım ama olmadı, rom yükledim sonra supersu yükledim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citron

Ya arkadaslar bu android akilli telefon islerinden pek anlamam.gecen hafta aldim desire 500,sifir.telefonda hicbir degisiklik yapmadim ama donuyor telefon.menu tusuna basiyorum meniye gitmiyor,ama alt bardaki diger simgelere tikladigimda calisiyor.menu tusu islemiyor,donuyor resmen.cozumu nedir cok gicik kapiyorum bi olaydan

fabrika ayarlarına döndürün, ardında varsa yeni sistem güncellemelerini yükleyin, düzelmiyosa servise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

telefon gayet iyi özellikle ses kalitesi için aldım ve memnunum ara sıra donma gibi sorunlar oluyor ama pek aldırış etmiyorum açıkcası böyle bir cihaza niye sürekli güncelleme gelmez şaşırıyorum

ben telefonu aldığımdan beri sıfırlama felan hiçbişey yapmamıştım, bütün işlerimi de nerdeyse telefondan görüyorum, telefon, instagram, whatsapp, mail, internet, çok yoğun kullanımım var, hiç donma kasma yaşamadım şimdiye kadar. ben mart ayında aldım telefonu 2 kez mi ne güncelleme aldım. belki yeni satılanlar güncel versiyondur da ondan güncelleme almıyodur.

telefondan şikayetçi olan arkadaşlar 600 liralık cihazdan 2000 liralık performans beklemesin, evet mükemmel bir telefon değil ama f/p kıyaslarsan iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercanekon

quote:

abi niye dolsun miadı, canavar gibi cihaz, hafızası düşük sadece :D ben cihazı çok oldu alalı, 2 gün önce rootlayıp rom yükledim, ondan bu konuya girmiştim, baktım konuyu açan dahil kimse ilgilenmiyor, elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım

Şu rootlama işini hiç yapmadım hafta sonu bozmadan bi kurcalayım bakalım, benim gönlümde de miadı uzayacak mı ?

• quote:

quote:

quote:

Şu rootlama işini hiç yapmadım hafta sonu bozmadan bi kurcalayım bakalım, benim gönlümde de miadı uzayacak mı ?

Uzar uzar :D

• quote:

quote:

htc desire 500 telefonumda Google playden indirdiğim uygulamalar direk telefonun 1gblık belleğine kaydediyor aldıgım sd kartı taktım kullanamıyorum uygulamarı google playden sd karta kaydetmiyor direkt olarak telefon belleğine kaydediyor. sd karta nasıl kaydedilmesini sağlıycam ? yardımmm

Öyle yapılı ama olmuyor hocam bişi indircez telefon belleği dolu diyor sd karta kaydetmiyor ve taşımıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

rom atmanın demeyelim de root etmenin hafıza sorununa çözümü var. tam root yetkisi verdikten sonra örneğin Link2SD programı ile programları SD karta linkleyip cihaz belleğini boş bırakabiliyosunuz.

Telefon arkadaşımın rica etti bir deneyeyim dedim ama olmadı bir noktada takıldım. Şimdilik formatladık ama yakında hafıza sorunu yine çıkar, Android'lerin bu sorununu anlamak mümkün değil.

• quote:

quote:

quote:

Öyle yapılı ama olmuyor hocam bişi indircez telefon belleği dolu diyor sd karta kaydetmiyor ve taşımıyor

Ayarlar > Uygulamalar > girin, burada sonradan indirdiğiniz uygulamalara tıklayın, biraz aşağıda "Taşı" simgesi aktifse bu uygulamaları SD karta taşıyarak dahili bellekte yer açabilirsiniz. her uygulama sd karta taşınmaz bu da küçük bir dip not. rootluysa telefon daha farklı alternatifler var tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon arkadaşımın rica etti bir deneyeyim dedim ama olmadı bir noktada takıldım. Şimdilik formatladık ama yakında hafıza sorunu yine çıkar, Android'lerin bu sorununu anlamak mümkün değil.

aynen katılıyorum, telefona 4GB hafıza ile 8GB hafıza arasındaki maliyet ne kadar olabilir ki. bundan önce HTC Desire HD kullandım, hafıza gayet yeterliydi. nerde takıldınızsa yardımcı olmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.