Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

Özellikleri bizden düşük olan telefonlar bile android lollipop alıyor ama biz alamıyoruz

Telefonda 1gb bile yer yokken kitkat beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recoveryi flashlayamadim bi yardım etsen

• Cannot error hatası alıyorum lütfen yardım edin kafayı yiyecem @dj_mero

• Son dönemde donma sorunları devam eden varmı ilginçtir neredeyse 4-5 gündür hiç dönmedi teklemedi bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 26 Aralık 2014; 19:49:51 >
  • Ben root attım donma kasma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa26eskisehir -- 9 Ocak 2015; 16:27:26 >
  • Root atınca donmuyomu

• Adb dosyaları yok diyor nasıl indircem

• arkadaşlar htc desire 500 ekranı. var sıfır hiç kullanılmadı uygun fiyata verecem düşünen olursa. PM ulaşsın ekranı şipariş verdigimde telefonum cslışıyordu ama şimdi calismiyor şarj taktığımda turuncu yanıp sönüyor
    böyle bir şey başına gelen varmı?

• 1gb hafıza olayını nasıl çözüyorsunuz.. Her program hafıza kartına atılmıyor malesef..
  • Arkadaşın cihazda com.android.phone durduruldu dedi kaldı öyle ne yaptıysak düzelmedi fikri olan varmı dır ?
  • asi.orhan kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu ben de yaşadım arkadaşım. Telefonu alıp şarjı fulledim denemek amacıyla 2 gün açık bıraktım . 1 ay boyunca tamamen kapalı kaldı . Açtığımız ilk gün ekran gitti sadece telefon açılmadı. Sadece şarja taktığımda ekranda batarya işareti çıkıyor. Telefon şuan serviste sonuç ne olacak bilmiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yaklaşık bir yıldır cihazı kullanmaktayım.
    Aldığım günden itibaren radyosundan memnun kalmadım neredeyse hiç çekmiyor Nokia'nın kara ekran telefonlarındaki radyolar daha stabil çalışmakta.
    ikincisi telefon bu aralar sürekli uygulamalarda hata vermeye başladı.
    Ve en önemlisi telefon da watsapp kullanıyorum mesaj gönderme buton kısmında dokunmatik basmıyor sanki o kısım da bir engel var gibi takılma oluyor,
    daha farklı bir örnek verecek olursam Facebook messengerdan gelen cevapları kapatmak istediğimde sürükleyip aşağı bırakıyorum ama ortadan sekip geri yukarı çıkıyor.
    Merak ettiğim konu ise buna benzer durumlar yaşayan oldu mu ? radyosu çalışmayan veya farklı donanımında kronik arızası olan ? Sonradan dokunmatiğinde arıza çıkan.
    Radyo olayını geçtim fakat dokunmatik olayı kullanılmaz hale getirdi amaca servise versem değişim mi yaparlar yoksa tamir edip mi gönderirler.
    Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler...

• kirar K kullanıcısına yanıt
    hemen hemen bu tarz olaylar bende de mevcuttu, radyo bir kaç defa denedim ama çok fazla kullanmadım, bu donmalardan sonra telefonu servise gönderdim, yazılım atıp geri yolladılar, 1 haftadır dilimi de ısırarak cevap veriyorum hiç takılmadı. garantisi varsa yolla gitsin, ben 3 defa hard reset, 2 defa soft reset, root vs yaptım ama çözüm olmadı, bence sende hiç uğraşma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirar

Arkadaşlar merhaba,
    Yaklaşık bir yıldır cihazı kullanmaktayım.
    Aldığım günden itibaren radyosundan memnun kalmadım neredeyse hiç çekmiyor Nokia'nın kara ekran telefonlarındaki radyolar daha stabil çalışmakta.
    ikincisi telefon bu aralar sürekli uygulamalarda hata vermeye başladı.
    Ve en önemlisi telefon da watsapp kullanıyorum mesaj gönderme buton kısmında dokunmatik basmıyor sanki o kısım da bir engel var gibi takılma oluyor,
    daha farklı bir örnek verecek olursam Facebook messengerdan gelen cevapları kapatmak istediğimde sürükleyip aşağı bırakıyorum ama ortadan sekip geri yukarı çıkıyor.
    Merak ettiğim konu ise buna benzer durumlar yaşayan oldu mu ? radyosu çalışmayan veya farklı donanımında kronik arızası olan ? Sonradan dokunmatiğinde arıza çıkan.
    Radyo olayını geçtim fakat dokunmatik olayı kullanılmaz hale getirdi amaca servise versem değişim mi yaparlar yoksa tamir edip mi gönderirler.
    Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler...

Ben de yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum genel olarak telefondan memnunum ama hediye olarak aldığım telefon 3 gün sonra bozuldu şu an serviste. Radyoyu hiç kullanmadım. Dokunmatik ile ilgili sadece bir kere sorun yaşadım telefon şarj olurken sürüklediğim uygulamalar orta noktaya geldiğinde duruyordu şarjı dolduktan sonra ise herhangi bir sorun çıkarmadı . Servis konusunda bir bilgim yok ama ilk hatada değiştireceklerini sanmıyorum benim ikinci telefonu 3 gün kullandığım halde değiştirmediler yedek parça bekliyorlarmış

Dostum dokunmatik bende çok sorun oldu radyo sorunsuzdu ama. Yeri geldi çift tıklıyordu kendi kendine mesela mesaj yazarken "baba" yazması gerekirken benimki "bbbaabaaa" falan yazıyodu hani dokunmatik algılamamaya başlıyodu 1buçuk senedir dikkat ettim eliniz terliyse ekrana teriniz falan bulaşıyorsa biraz dokunmatik zayıflıyor ya fazla algılıyor yada algılamıyor, görev yöneticisi açılır da yukarı sürüklersiniz ya hızlı hızlı arka plandakileri kapatırsınız tam sürüklücem ona dokunmuşum gibi algılayıp arka plandaki programı açıyordu hani garantisi duruyor aslında vermeyi düsünüyorum ama telefonsuz kalıcam bu sefer de. Diğer bir korkum da şu telefonum arkadaşlar bahsediyorlar donma sorununu hiç yaşamadım o yönden korkuyorum servis olayından bide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thumt -- 5 Mart 2015; 21:53:20 >
  • kronik bi hata yok cihazda anladığım kadarı ile bazı sürümden kaynaklı hatalar gibi geliyor bana,
    terli el veya uzun süreli telefon konuşmaları sonrasında dokunmatik basmatiğe dönüşüyor.
    servise vereceğim ama kullanıcı hatası vs tarzı bi cevapalırsam diye çekiniyorum...
    yorumlarınız için teşekkürler.
    dokunmatikteki soruna ekran kırık vs değilse kullanıcı hatası deme olasılıkları düşük bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: thumt

dokunmatikteki soruna ekran kırık vs değilse kullanıcı hatası deme olasılıkları düşük bence

ufak bi kırım var ama dokunmatiğin algılama yapmadığı kısımda değil yani bakalım bi kaç güne vereceğim servise cevap ne gelecek...
    cevabı bizimle de paylaşırsanız buradaki arkadaşlara da ışık tutmuş oluruz hocam şimdiden teşekkürler
  • thumt kullanıcısına yanıt
    Tabiki en kısa zamanda haber vereceğim...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.