Şimdi Ara

★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
7
Favori
74.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rodan

canlı çevrimiçi sohbetten android sürüm güncellenmesini soruyorum bir bilgi yok diyorlar sense güncellenmesini soruyorum bir bilgi yok diyolar acaba telefonu çıktıktan sonra unuttularmı bu gidişle hiçbişe gelmiyicek gibi umutsuzca bekleyelim bari

hayır anlamıyorum htc desire 301 diye bir model çıkarmış o da 4gb dahili hafızalı ama cihaz 4.2.2 güncellemesini almış.bir de diyolardı 18 ay güncelleme sözü veriyoruz ama adamlar daha 4.2.2 yi veremedi yahu.senin one cihazların telefonda diğerleri değil mi?yemin ediyorum çok mal bi firmaymış şu htc cihazı aldığıma pişman oldum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

canlı çevrimiçi sohbetten android sürüm güncellenmesini soruyorum bir bilgi yok diyorlar sense güncellenmesini soruyorum bir bilgi yok diyolar acaba telefonu çıktıktan sonra unuttularmı bu gidişle hiçbişe gelmiyicek gibi umutsuzca bekleyelim bari

hayır anlamıyorum htc desire 301 diye bir model çıkarmış o da 4gb dahili hafızalı ama cihaz 4.2.2 güncellemesini almış.bir de diyolardı 18 ay güncelleme sözü veriyoruz ama adamlar daha 4.2.2 yi veremedi yahu.senin one cihazların telefonda diğerleri değil mi?yemin ediyorum çok mal bi firmaymış şu htc cihazı aldığıma pişman oldum..

çift hatlı diye böyle yapıyolar heralde ama bir çok kullanıcı mağdur güncelleme yazında verilmezse htc almam bir daha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

quote:

çift hatlı diye böyle yapıyolar heralde ama bir çok kullanıcı mağdur güncelleme yazında verilmezse htc almam bir daha

çift hatlı olmasıyla alakası yok bence. zira tek hatlılar da almadı güncelleme henüz.4.2.2 ve verirlerse sense 6 güncellemsini versinler daha da bişey istemiyoruz ama ümidim yok hiç:(

• Merhaba arkadaşlar gold tan bu telefonu aldım ama ön yüzünde en üstte 3 yazıyor sağ tarafta...solda ise bir kod var bunların anlamı nedir bir resim de koyabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canyash kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ekleyin siz,ben yardımcı olmaya çalışayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LecterHannibal

Resim bu..sağ ve sol üst köşeler...
     ★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★
  • Bu forumun yazarları nerde:-)

Merhaba hocam kimse cevap yazmamış yazayım dedim bende kullanıyordum desire 500 'u sattım..
    Bu senin foto attığn cihaz sanki yurt dışındaki GSM operatörlerinin kampanya dahilinde verdikleri cihazlara kendi logolarını basıpda verirlerya öyle bişey gibi geldi bana anlamadm. ilk defa böyle bi Desire 500 görüyorum.
    Htc ye bir sor derim bunun ne olduğunu, mutlaka anlarlar.. imei numarasından orijinal olup olmadığını buluyorlar.. Yani bu sendeki yeni üretilenlerde HTC logo yeri falan değişmediyse hatalı üretilmişde olabilir kasası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyash

quote:

Orijinalden alıntı: LecterHannibal

Resim bu..sağ ve sol üst köşeler...
     ★HTC Desire 500 [Destek|Root-Rom-Bootloader-CWM Recovery] ★

bu telefonda kıl bir şey çıkabilir peşini bırakmayın.

• İmeisini sorguladım...bir sıkıntı yok kayıtlı diyor..gold ta outlet ürünler var oradan aldım..

• Tüm bu yorumlara bakılınca anlaşılıyor ki
    HTC Desire 500 ASLA ALINACAK BİR CİHAZ DEĞİL.
    Alanın elinde patlıyor.
    Neden mi 3 GB dahili hafıza kullanan bir cihazı
    4 GB ile satarsanız o ürünleri geri toplatıp
    hepsini 8 GB yapmadıktan sonra ben
    HTC'ye güvenmem artık.
    Güncellemededn kaçınma sebepleri şu;
    Tüm dahili hafıza dolunca cihazda bir şey kalmıyor.
    Zaten cihazlarda donmalar var.
    hiç üşenmeyin 3 defa garantiye gönderin,aynı dilekçelerle...
    sonra verin Tüketici Hakem Heyetine
    ücretleriniz geri alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyash

İmeisini sorguladım...bir sıkıntı yok kayıtlı diyor..gold ta outlet ürünler var oradan aldım..

HTC ye sorgulattınmı hocam türkiye kayıtlıdır zatende garanti olsun birde htc'ye sor derim orijinal cihaz olup olmadığını.
    Outletse normal gerçe, ya bişeyi eksik oluyo ya hasarlı oluyo yada teşhir ürünlerini satıyolar falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Tüm bu yorumlara bakılınca anlaşılıyor ki
    HTC Desire 500 ASLA ALINACAK BİR CİHAZ DEĞİL.
    Alanın elinde patlıyor.
    Neden mi 3 GB dahili hafıza kullanan bir cihazı
    4 GB ile satarsanız o ürünleri geri toplatıp
    hepsini 8 GB yapmadıktan sonra ben
    HTC'ye güvenmem artık.
    Güncellemededn kaçınma sebepleri şu;
    Tüm dahili hafıza dolunca cihazda bir şey kalmıyor.
    Zaten cihazlarda donmalar var.
    hiç üşenmeyin 3 defa garantiye gönderin,aynı dilekçelerle...
    sonra verin Tüketici Hakem Heyetine
    ücretleriniz geri alın...

Doğru diyosunuz, benim elimde patladı işte Allahtan temiz kullanmıştım fazla değer düşmedi takas ettirdim.
    HTC sanırım bu segmet cihazlarda hep aynı politikayı uyguluyor, ben ONE x kullanan arkadaşlarımıda biliyorum güncellemede aldılar cihazlarında tek sorunda olmadı..
    Yeni çıkan ONE serisindede sorun yaşanmıyor kolay kolay.. Ben HTC ürünlerini seviyorum bence sağlam malzeme kalitesi iyi vs. falan ama Desire 500 ile şunu anladım HTC alacaksanız paraya kıyıp sadece amiral gemileri alınmalı..

• HTC ye sorgulattım bir sorun yok Türkiye kayıtlı ama normalde o yazılar yok dedi..bende bir sıkıntı olmazsa önemli değil dedim..gold outlet ten aldım 500 tl..bir yıl garanti veriyor

Anladımm, garantiside varsa sorun olmaz ozaman ya, muhtemelen başka bir ülke için yapılan cihazdı o Türkiye cihazlarıyla karıştı dağıtılırken çünkü hep tek tip buraya getirilen cihazlar.. o yüzndende outlet olarak satılıyodur. Sorunsuz kullanırsınız inş.
  • İnşallah kardeş..sıkıntı yok telefonda bir çizik bile yok..İstanbul bilişimden 779 a aldım aynısını bir gün sonra onu gördüm onu da aldım sonra pahalı olanı iade ettim:-)

• arkadaşlar telefonu pc ile bir türlü bağlayamadım..htc driver installer kurdum htc sync kurdum pc de sağ altta driver arıyor sonra bulunamadı diyor..aygıt yöneticisinde ünlem işareti var sağ tıklıyorum güncelle diyorum yine bulmuyor..yani htc sync ile telefonumu bağlayamıyorum hiçbir aygıt bağlı değil diyor..ama işin ilginci bilgisayarımda htc desire 500 diye çıkıyor tel ve hafıza kartına ulaşabiliyorum..htc increble s vardı telefonda seçeneklerde htc sync seçeneği vardı onu seçince bağlanıyordu..bu telefonda hiçbiri, akıllı ağ paylaşımı, usb bağlantısı ve internet geçişi seçenekleri var hepsine bastım olmadı
    Aynı problem bendede var. Hatta telefonu PC'ye bağladığım zaman pc mavi ekran hatası veriyor.
  • Bu forumun pek aktif olmadığını gördüm

• Busybox yükleyebilen var mı? Dahili belleğe ne müdahale edersem edeyim reboot sonrası eski haline geri dönüyor, host dosyasını, giriş-çıkış animasyonlarını değiştirip busybox eklicem ama telefon root olduğu halde fayda etmiyo

Terminal emulator yada cwm kullanarak yapılabilir gibi çözüm bulan sunarsa iyi olur

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.