Şimdi Ara

HTC Desire 816 için Android Android Marshmallow zamanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC Desire 820'ye Android 6 geldi. Üst modeli 820'ye neden gelmedi anlamadım

https://twitter.com/HTC_TR/status/702138611102253057

• M8s ile ilgili bir bilgi yok sanırım
  • Android one kullanmamak pişmanlıktır. 3 aydır marshmallow kullanıyorum.
  • ilk mesajta hata var. 816ya geldi. 820ye ne zaman gelecek deniyor.Yalnız ikisinin android versiyonları farklı.
    816nın bu aldığı en son güncelleme bir daha güncelleme almayacak.
    Lolipopu da 816 820den epey önce almıştı.

Daha önce 816nın android 6.0+sense 7.0 ı Q2 de alacağı söylenmişti. 1-2 ay önce almış oldu.
    Aynı kaynaklar 820 için de android 6.0.1 + sense 7.0 ı Q2 de alacak demişti. Bakalım ne kadar bekleyeceğiz.
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Desire 820 alacak mı Android 6dan sonra güncelleme?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagan1ane

Desire 820 alacak mı Android 6dan sonra güncelleme?

6.0.1 den sonra 6.0.2 veya 6.1.x şeklinde alabilir. 816 da başka sürüm olmayacak
  • Vallaha 816'ya başka güncelleme vermeseler de olur.. İki büyük güncellemeyi de tam zamanında aldı telefonum. M8 ve Desire 816 HTC'ye 2014 yılında oldukça ses getirtmiş ve gayet güzel satış rakamları yakalatmıştı, onlar da bunun vefasını gösterdiler. Telefon da güncellemeye çok iyi adapte edilmiş, M8 kullananlarda okuduğum uyumsuzluk şikayetlerinin hiç birini yaşamıyorum.. Vallaha bravo HTC !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bu güncelleme çok kral oldum htc desire 816 8gb liler için hele
  • htc desire 816 8gb liler için nasıl kral oldu aslında şöle sıkıntı var 816da programlarla çok çabuk doluyor sd kartın bir faydası yok
  • 816 icin konusuyorum yuklerken tirsmadim degil herkes yavaslayacak etme eyleme dedigi icin ama tam tersi cidden hizlandigini hissediyorsunuz yukleyince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben lumia920 kullanıcısı olarak htc 728g almayı düşünüyorum 816 820 ve 728 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarındaki en iyisi 820 :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.