Şimdi Ara

HTC Desire 816 ülkemizde satışa sunuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olması gereken fiyattan 2 kat daha pahalı, bence HTC firması batmayı hak ediyor. Her segmentte benzer donanımlarda çok daha düşük fiyatlandırma ile milyonlarca adet satış yapan firmalar varken HTC vb. fiyat ve satış politikası izleyen firmalar için gelecek hiç iyi gözükmüyor.
  • ekrandaki sanal tuşlar iğrenç duruyor birde htc logosu var, şu tasarımı değiştirmediler gitti.

• sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    720p de en iyi oyun deneyimini her ne kadar frekans artışı olsa da adreno 305 veremez.
    Konu oyun olunca antutuyu boşverin 3dmark skorlarına bakın moto g 4600, desire 816 4800 puan alırken adreno 320'li n4 gibi cihazlar 10000 puandan başlıyor.
    Z1c gibi adreno 330 olanlar uçmuş zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc yi tebrik ediyorum bu fiyatla bu cihazı satabileceğine inanmak hem cesaret örneği hem de inancın kuvvetli olursa neler başarabileceğinin bir göstergesidir.
  • HTC Lg G2 nin varlığından habersiz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: eXaline

1000-1500 tl arasında s400 gibi fiyat segmentine uymayan bir donanımla çıkan telefonları LG öldürdü, öldürmeye devam ediyor.

Aynı donanımı Motorola yarı fiyatına satarken, HTC ek 700 küsür tl ye ne sunuyor acaba çok merak ettim.

Abartma istersen yiğidi öldür hakkını yeme.700 lira farka değmez ama ben 300-400 lira fazla Desire 816 alırdım.

1.5 gb ram , 13 mp kamera , hız aşırtılmış snapdragon 400 , artırılabilir hafıza , daha iyi batarya , mükemmel ses kalitesi ve sense arayüzü.

Bu özellikler için ben 300 lira daha fazla verirdim.Telefonda oyun performansından çok kamera , ses , hafıza , batarya , tasarım daha önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

fiyat konusunda bütün kabahati HTC ye bulmayın onlardan aşağı kalmayan HTC TÜRKİYE distribütörleri diğer telefon markalarına nazaran değerinin üstünde bir fiyat biçiyorlar

HTC Desire 816 Mediamarkt Almanya fiyatı 379€.

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/HTC-Desire-816-blau,48353,464028,1249253.html?langId=-3

LG G2 16GB Mediamarkt Almanya fiyatı 359€.

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/LG-G2-16-GB-schwarz,48353,464028,900034.html?langId=-3&et_cid=58&et_lid=236&et_sub=1-LG%20G2%2016%20GB%20schwarz

Vatan, Bimeks, Teknosa ve Mediamarkt'ta LG G2 16GB fiyatı 1492-1499TL.

Yani HTC Distribütörü LG Distribütöründen daha az bindirme yapmış diyebiliriz.

Almanya fiyatı üzerinden bakalım. 379€ fiyatı. %19 KDV'si var onu düşersek 318€ kalıyor.

2,84 kurdan 904TL yapar.

%25 ÖTV eklersek 1130TL...

%18 KDV eklersek 1334TL yapar.

Burdaki fiyatı ne? 1399TL. Daha pahalı gibi...

Ama radyosu pasif hale getirilmeden satıldığı için %6 da TRT Bandrolü var.

TRT Bandrolü nasıl hesaplanıyor emin değilim, ÖTV'nin KDV'si alınıyor mesela.

904TL vergisiz hali idi... %25 ÖTV + %6 TRT Bandrolünü %31 olarak eklersek 1185TL yapıyor.

%18 de KDV dedik mi 1398TL yapıyor. Yani Almanya fiyatı ile tutarlı.

Ben sorunu HTC'nin kendisinde görüyorum.

LG'nin distribütörü aynı şekilde davransa 16GB G2'yi teknomarketlerde 1250-1300TL gibi fiyatlarla satmaları gerekirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Kızmayın ama sizin gibi düşünenler olduğu sürece özellikle elektronik de %500 pahalı almaya devam edeceğiz.

Almanya'da 379€ ise burada da 379TL olacak.

Almanya'nın asgari ücretiyle bu telefondan 5-6 tane alıyorsun ama Türkiye'de asgari ücretle telefon alamıyorsun 2-3 ay biriktirmen gerekiyor.

Yazdığımı bir daha okursanız ne kadar yanlış bir yorum yaptığınızı göreceksiniz sanırım. Bu kadar hatalı bir çıkarımı nasıl yaptığınızı anlamış değilim.

Bu telefonun fiyatının kazık olduğunu söylüyorum zaten. Ama bunun nedeninin Türkiye'deki distribütörden değil HTC'nin kendisinden kaynaklandığını söylüyorum.

Bu telefonun ederi Türkiye'deki aşırı vergileri de hesaba katarsak bana göre 850TL'dir.

"Almanya'da 379€ ise burada da 379TL olacak," düşüncenizi de abartı olarak görüyorum.

Türkiye'deki telefon fiyatlarının aşırı olmasının nedenleri devletin açgözlü vergileri, üreticilerin ve distribütörlerin adaletsiz kar marjlarıdır.

• Bir apple in hala bazi ulkelerde iphone 4 un ve iphone 5c nin 8 gb lik modellerini sacma fiyatlara satmasini anlayamiyorum birde bu htc nin kafasini
    Cidden merak ediyorum bunu veya one max i alan olur mu

• Bilmem hatırlar mısınız GM Discovery2 gelecekti...

S400 ve 1.7 ghz olacaktı 2 gb ram olacaktı hepsi yalan oldu.

• Batmasına üzülmeyeceğim tek firmadır htc.

• Bu telefonu bekliyodum 1100 tl olsa bile alınırdı ama bu fiyat yerine g2 gibi telefonlar var kusura bakma yazık oldu , pazardaki en iyi tasarıma sahip telefon bence

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

720p de en iyi oyun deneyimini her ne kadar frekans artışı olsa da adreno 305 veremez.
    Konu oyun olunca antutuyu boşverin 3dmark skorlarına bakın moto g 4600, desire 816 4800 puan alırken adreno 320'li n4 gibi cihazlar 10000 puandan başlıyor.

Ya hocam bırakın bu saliselik hızları grafık performaslarını allah aşkına.

Moto g den Lg g2 ye geçtım. Oynadıgım 10 tane oyun var hıcbırınde performans artısı görmedım lg g2 de nasıl hızlıysa moto g de de öyleydi.

Şu firmaların tuzaklarına düşmeyin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Ya hocam bırakın bu saliselik hızları grafık performaslarını allah aşkına.

Moto g den Lg g2 ye geçtım. Oynadıgım 10 tane oyun var hıcbırınde performans artısı görmedım lg g2 de nasıl hızlıysa moto g de de öyleydi.

Şu firmaların tuzaklarına düşmeyin artık.

Katılıyorum hocam .

• Fiyatı pahalı. 1000 lira civarından giriş yapsaydı çok mantıklı bir tercih olurdu. Gsmarena'yı herkes biliyor artık ve incelemelerini yapmışlar. Pil süresi oldukça iyi ve kamerası da en iyi 13mp kamera olmasa da yakın seviyede. Adreno 305'in biraz zayıf kaldığını biliyoruz ve testlerde de açığa çıkmış. Kısacası bolca yüksek grafikli oyun oynayanlar harici herkese hitap eden bir telefon olmuş. Ah o fiyat!!!

HTC Desire 816 ülkemizde satışa sunuldu
  • yuuuuhhhhhh denir sadece yuhh

• BERBAT ÖTESİ FİYAT...1.5 GB KALDIMI OYUN YÜKLEYEMEZSİN.G2 AL,Z AL,ZR AL,LUMİA AL,ONU AL BUNU AL...BİSSÜRÜ TELEFON VAR BUNDAN İYİ EKRANI BÜYÜK TAMAM ONUN YERİNEDE ELİTE AL.

• bu fiyata 2 adet moto g alınabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 varken böyle çöpleri kim alır anlamıyorum.

• 1000 lira altı favori olur du T2 ultra ile 816 maalesef fiyat konusundan dolayı uzun süre satamayacaklar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.